اقتصادی 11:08 - 04 تیر 1401

ادبیات خودروسازی ایران برای ۲۵ سال پیش است

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر منطقی امروز در نشست خبری اظهار کرد: ساماندهی تولید و عرضه، تحول ساختاری و حرکت به سمت پیشران‌ها، نقشه راه ما برای صنعت خودرو است.

معاون صنایع حمل و نقل وزیر صمت افزود: سال قبل ۲۱۳ هزار خودرو تولید اما ۴۳ هزار دستگاه عرضه شد. اگر میانگین قیمت ۱۷۰ هزار خودروی عرضه نشده را ۲۰۰ میلیون تومان در نظر بگیریم، یعنی ۳۴ هزار میلیارد تومان حبس نقدینگی در خودروسازی داشتیم.

وی با بیان اینکه باید هر چه خودرو داریم عرضه کنیم، گفت: الان عبور مستقیم خودرو تقریباً صد در صد شده است که هم درآمد خودروساز بالا می‌رود و به نیاز بازار پاسخ داده می‌شود و هم کیفیت تولید ارتقا می‌یابد.

منطقی تصریح کرد: با توجه به تفاوت قیمت تمام شده و فروش، نقدینگی خودروساز کاهش می‌یابد بنابراین اصلاح رومد قیمت گذازی باید اتفاق افتد. همچنین هم افزایی هم باید عمیلاتی شود؛ هم افزایی یعنی اینکه خودروسازان یک کشور یک مجموعه تأمین دارند.

وی افزود: اولین بحث در هم افزایی، هم‌افزایی در پلت فرم هاست. در حال حاضر خودروهای متعدد با تیراژ کم و خدمات پس از فروش غیرقابل قبول داریم. هم اکنون ما ۴ پلت‌فرم با ارزش داریم. ادبیات خودروسازی ایران برای ۲۵ سال پیش است، در حالی که باید خودروی باارزش و قیمت مناسب عرضه شود که در این خصوص خودروسازان دو محصول برقی و بنزینی عرضه خواهند کرد.

منطقی ادامه داد: در جایی هم که نتوانیم بازار را با خودروی داخلی تأمین کنیم واردات را انجام خواهیم داد.

وی با تاکید بر دانش بنیان کردن صنعت خودرو، گفت: چهار رویکرد جریان ساز در آینده صنعت خودرو شامل برقی سازی، خودروهای خودران، صورتهای نوین حمل و نقل و اتصال پذیری خودرو است.


11604037
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اطلاعیه‌ی دوم عرضه بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی از افزایش ۳۷۰۰ تومانی قیمت پایه این محصول خبر می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس گفت: مقررات مرتبط با صندوق سرمایه‌گذاری در دارایی‌های ارزی با درآمد ثابت ارزی تدوین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های سه شنبه و چهارشنبه کاهش محسوس دما در کشور پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل گمرک بندر امام خمینی (ره) گفت: در ۹ ماهه امسال ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن کالای اساسی از گمرک این بندر وارد کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نسخه‌های مختلف آیفون ۱۷ پرو مکس تفاوت‌هایی فراتر از رنگ دارند و هر کدام تجربه کاربری خاص خود را ارائه می‌دهند. طراحی نارنجی این مدل جلوه‌ای تازه و جذاب به گوشی می‌بخشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی می‌گوید: هیچ یک از پلتفرم‌های رمزارز از بانک مرکزی مجوز ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاید به نظر برسد یک کولر گازی معمولی هم بتواند خانه را خنک نگه دارد. اما در مناطق گرم و خشک، چند نکته‌ی دیگر انتخاب دستگاه تهویه مطبوع را پیچیده‌تر می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: افزایش کیفیت بنزین (CCR) در جهت کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی در دستور کار قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، هدف‌گذاری صادراتی صنعت پتروشیمی برای سال جاری را ۱۳ میلیارد دلار اعلام و تأکید کرد: تکمیل زنجیره پایین‌دستی از اهداف اصلی برنامه هفتم است تا ارزش افزوده محصولات افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به بارش برف و باران و کاهش دما، تخلیه آب و جمع آوری لوله ها، اتصالات و تجهیزات سیستم‌های آبیاری تحت فشار در مناطق سردسیر در دستور‌کار قرار بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است