اقتصادی 11:08 - 04 تیر 1401

ادبیات خودروسازی ایران برای ۲۵ سال پیش است

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر منطقی امروز در نشست خبری اظهار کرد: ساماندهی تولید و عرضه، تحول ساختاری و حرکت به سمت پیشران‌ها، نقشه راه ما برای صنعت خودرو است.

معاون صنایع حمل و نقل وزیر صمت افزود: سال قبل ۲۱۳ هزار خودرو تولید اما ۴۳ هزار دستگاه عرضه شد. اگر میانگین قیمت ۱۷۰ هزار خودروی عرضه نشده را ۲۰۰ میلیون تومان در نظر بگیریم، یعنی ۳۴ هزار میلیارد تومان حبس نقدینگی در خودروسازی داشتیم.

وی با بیان اینکه باید هر چه خودرو داریم عرضه کنیم، گفت: الان عبور مستقیم خودرو تقریباً صد در صد شده است که هم درآمد خودروساز بالا می‌رود و به نیاز بازار پاسخ داده می‌شود و هم کیفیت تولید ارتقا می‌یابد.

منطقی تصریح کرد: با توجه به تفاوت قیمت تمام شده و فروش، نقدینگی خودروساز کاهش می‌یابد بنابراین اصلاح رومد قیمت گذازی باید اتفاق افتد. همچنین هم افزایی هم باید عمیلاتی شود؛ هم افزایی یعنی اینکه خودروسازان یک کشور یک مجموعه تأمین دارند.

وی افزود: اولین بحث در هم افزایی، هم‌افزایی در پلت فرم هاست. در حال حاضر خودروهای متعدد با تیراژ کم و خدمات پس از فروش غیرقابل قبول داریم. هم اکنون ما ۴ پلت‌فرم با ارزش داریم. ادبیات خودروسازی ایران برای ۲۵ سال پیش است، در حالی که باید خودروی باارزش و قیمت مناسب عرضه شود که در این خصوص خودروسازان دو محصول برقی و بنزینی عرضه خواهند کرد.

منطقی ادامه داد: در جایی هم که نتوانیم بازار را با خودروی داخلی تأمین کنیم واردات را انجام خواهیم داد.

وی با تاکید بر دانش بنیان کردن صنعت خودرو، گفت: چهار رویکرد جریان ساز در آینده صنعت خودرو شامل برقی سازی، خودروهای خودران، صورتهای نوین حمل و نقل و اتصال پذیری خودرو است.


11604037
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: ما سیاست جدی داریم که این نوع از کنتور‌ها را در سطح کشور برای مشترکین خانگی و غیرخانگی، به ویژه در قطر‌های بالا و مشترکین پرمصرف، عملیاتی کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان براین باورند که علی رغم آنکه بخش کشاورزی متهم به مصرف بالای آب است، اما طی ۲ سال اخیر میزان آب تخصیصی به این بخش حتی از پایان برنامه هفتم کمتر است که این امر مانع اجرای مصوبه الگوی کشت و اهداف خودکفایی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: در مسیر ریلی خاش–چابهار در حال حاضر بخش‌های خاش تا ایرانشهر و چابهار تا نیک‌شهر اجرا شده و تنها حدود ۱۲۰ کیلومتر از مسیر ایرانشهر تا نیک‌شهر باقی مانده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: بخش اول سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث به حساب دارندگان این سهام واریز خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به کمبود مواد اولیه، عرضه روغن صنف و صنعت با چالش‌هایی روبروست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی تهران، راهکار‌های کنترل تورم را در دو محور اصلی، حمایت جدی و رفع موانع صادراتی برای تأمین درآمد ارزی کشور و مقابله فعالانه با افزایش بی‌رویه نقدینگی عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: با توجه به اقدامات بهداشتی سازمان دامپزشکی و برنامه واکسیناسیون، بیماری تب برفکی در حال کنترل است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز یکشنبه ۷ دی‌ماه یکصد و سی‌و هشتمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد کاهش محسوس دمای هوا در بسیاری از نقاط کشور خواهیم بود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پنبه گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید پنبه محلوج به ۵۰ هزارتن رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است