اجتماعی 11:05 - 17 آبان 1398
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت امروز (۱۷ آبان ماه) در حالی ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شده است که این وضعیت برای فردا ( ۱۸ آبان) نیز ادامه خواهد داشت.

هوای شهر تهران برای گروه‌های حساس ناسالم است

به گزارش ایسنا، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران با تداوم شرایط جوی پایدار و آرام در نخستین ساعات روز جمعه (۱۷ آبان) با وجود کاهش تردد خودروها در روز تعطیل، تجمع ذرات معلق در اکثر مناطق باعث برقراری وضعیت نامطلوب کیفیت هوا خواهد شد.

به‌تدریج با رشد ناپایداری جوی و گاهی رشد ابر در طول روز انتظار می‌رود تا حدودی از غلظت آلاینده‌ها کاسته شود. با این‌حال در اواخر وقت امروز (۱۷ آبان) تردد خودروها و کاهش ناپایداری‌ جوی شرایط مناسب را برای تجمع آلاینده‌ها فراهم می‌کند و احتمال می‌رود در برخی مناطق وضعیت ناسالم بویژه برای گروه‌های حساس برقرار شود.

با تداوم این اوضاع جوی تا صبح فردا (۱۸ آبان) به همراه افزایش حجم ترافیک در نخستین روز هفته انتظار می‌رود بر غلظت آلاینده‌ها طی برخی ساعات صبح افزوده شود که برقراری شرایط نامطلوب کیفیت هوا را در بیشتر مناطق شهر تهران به دنبال خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، به‌تدریج با افزایش میزان ناپایداری جوی در طول روز همراه با وزش باد در برخی ساعات بعدازظهر، پراکندگی آلاینده‌ها دور از انتظار نیست. همچنین در ساعات اوج ترافیک در شب، غلظت ذرات معلق افزایش می‌یابد و در مناطق پرتردد کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

بر اساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۵ و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس بود. این شاخص هم‌اکنون ۱۲۳ و هوا در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

انتهای پیام


10287125
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نگاه سلطنت‌طلبان به ایران ما دشمنانه است، گفت: تصویری که مردم در ۲۲ بهمن خلق کردند با هیچ تصویری تحت‌الشعاع قرار نمی‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با اشاره به اینکه ایران امروز نماینده یک اندیشه و تفکر جهانی است، گفت: دشمن به دنبال حذف مکتبی است که با هدایت امامین انقلاب جهان را بیدار کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۶ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است