اجتماعی 11:05 - 17 آبان 1398
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت امروز (۱۷ آبان ماه) در حالی ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شده است که این وضعیت برای فردا ( ۱۸ آبان) نیز ادامه خواهد داشت.

هوای شهر تهران برای گروه‌های حساس ناسالم است

به گزارش ایسنا، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران با تداوم شرایط جوی پایدار و آرام در نخستین ساعات روز جمعه (۱۷ آبان) با وجود کاهش تردد خودروها در روز تعطیل، تجمع ذرات معلق در اکثر مناطق باعث برقراری وضعیت نامطلوب کیفیت هوا خواهد شد.

به‌تدریج با رشد ناپایداری جوی و گاهی رشد ابر در طول روز انتظار می‌رود تا حدودی از غلظت آلاینده‌ها کاسته شود. با این‌حال در اواخر وقت امروز (۱۷ آبان) تردد خودروها و کاهش ناپایداری‌ جوی شرایط مناسب را برای تجمع آلاینده‌ها فراهم می‌کند و احتمال می‌رود در برخی مناطق وضعیت ناسالم بویژه برای گروه‌های حساس برقرار شود.

با تداوم این اوضاع جوی تا صبح فردا (۱۸ آبان) به همراه افزایش حجم ترافیک در نخستین روز هفته انتظار می‌رود بر غلظت آلاینده‌ها طی برخی ساعات صبح افزوده شود که برقراری شرایط نامطلوب کیفیت هوا را در بیشتر مناطق شهر تهران به دنبال خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، به‌تدریج با افزایش میزان ناپایداری جوی در طول روز همراه با وزش باد در برخی ساعات بعدازظهر، پراکندگی آلاینده‌ها دور از انتظار نیست. همچنین در ساعات اوج ترافیک در شب، غلظت ذرات معلق افزایش می‌یابد و در مناطق پرتردد کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

بر اساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۵ و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس بود. این شاخص هم‌اکنون ۱۲۳ و هوا در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

انتهای پیام


10287125
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مطالعه تاریخ به ما می‌آموزد که قدرت داشتن، تنها ابزار مبارزه با استعمار نیست. مهم؛ تصمیم و اراده آگاهانه ملت‌ها برای مبارزه با استعمار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» «پل طبیعت» واقع در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، همزمان با کمپین جهانی «ماه آگاهی رسانی سرطان کودک» و در چارچوب مسئولیت اجتماعی، به رنگ طلایی نورپردازی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر با تأکید بر آغاز فرآیند پلاک‌گذاری تاکسی‌های برقی گفت: تعلل در واگذاری این خودرو‌ها به رانندگان پذیرفتنی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی پایتخت، از وقوع یک درگیری خونین در محله امین‌آباد شهرری، خبر داد و گفت: این نزاع که ابتدا میان کودکان آغاز شده بود به قتل مرد جوانی از خانواده یکی از کودکان منجر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» والدین نباید تلاش کنند تا یک کودک کاملا مطیع تربیت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی پایتخت، از موفقیت کارآگاهان پلیس در نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایی در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با بیان اینکه امام (ره) عدالت را در کنار آزادی مطرح کرد، گفت: او معنویت و آگاهی را به جامعه ایرانی هدیه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف پنج میلیون قلم انواع اقلام پزشکی خارجی قاچاق خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی رئیس‌جمهور از تصویب بیش از ۷۰ درصد آیین‌نامه‌های برنامه هفتم توسعه و پیگیری حقوقی خسارات جنگ ۱۲ روزه علیه ایران خبر داد و بر تداوم قانون‌گرایی دولت تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه گفت: باید مراقبت شود که نقاط قوت ایران در موضوعات مختلف به درستی تبیین و روایت شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است