علمی فناوری 15:39 - 25 بهمن 1398
معاون آموزشی وزیر بهداشت خبر داد
معاون آموزشی وزیر بهداشت تاکید کرد: استفاده از ظرفیت‌های انجمن‌های علمی گروه پزشکی کشور، نقطه عطفی در توسعه زیرساخت‌های غیردولتی در حوزه علوم پزشکی است.

استفاده از ظرفیت‌ انجمن‌های علمی علوم‌پزشکی برای توسعه زیرساخت‌های غیردولتی

به گزارش ایسنا، دکتر حق دوست در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه بین معاونت آموزشی وزارت بهداشت، مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی (نصر) و مجمع انجمن‌های علمی گروه پزشکی کشور با ابراز خرسندی از امضای این تفاهم‌نامه، اظهار کرد: انعقاد این تفاهم‌نامه و فعالیت در حوزه‌های مشابه این تفاهم‌نامه، نقطه عطفی در توسعه زیرساخت‌های غیردولتی در حوزه علوم پزشکی است که ضمن تقویت انجمن‌های مختلف، دستاوردهای آن در سال‌های بعد متبلور خواهد شد.

معاون آموزشی وزیر بهداشت ابراز امیدواری کرد: انجمن‌ها طبق فرمول تعیین شده و با حمایت و مدیریت و راهبری و پشتیبانی سازمان نظام پزشکی از بودجه اختصاص‌یافته به این تفاهم‌نامه، بهترین بهره‌وری را داشته باشند و گزارش سیاستی جامع و کاملی ارائه دهند.

دکتر جان بابایی، معاونت درمان وزارت بهداشت نیز ضمن تقدیر از انجمن‌های علمی گروه پزشکی ایران در راستای تدوین استانداردهای خدمت و تالیف راهنمای بالینی و گایدلاین‌ها اظهار کرد: لازم است در وزارت بهداشت فضایی برای اعضای انجمن‌های رشته‌های مادر در نظر گرفته شود و از انجمن‌ها به عنوان ناظر استفاده شود.

وی با بیان این‌که قانونی شدن فعالیت‌های مشترک بین انجمن‌ها و معاونت درمان باعث خرسندی است، ابراز امیدواری کرد معاونت درمان در این تفاهم‌نامه نقش موثری ایفا کند.

دکتر فاضل، رئیس مجمع انجمن‌های علمی گروه پزشکی ایران نیز با بیان این‌که انجمن‌ها حلقه رابط بین افکار عمومی جامعه پزشکی با مدیران بالادستی هستند، تاکید کرد: اقدامات و تفاهم‌نامه‌های مشابه می‌تواند زمینه‌ساز همکاری خوبی بین قانون‌گذاران و دریافت کنندگان خدمات باشد.

دکتر شهرام یزدانی، معاون پژوهشی مرکز نصر نیز ضمن برشمردن اهمیت نقش انجمن‌ها در این تفاهم‌نامه، خاطرنشان کرد: با انعقاد این تفاهم‌نامه تنها بخش کوچکی از نیروی بالقوه انجمن‌ها شکوفا می‌شود، فلذا پتانسیل‌های زیادی باقی است.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر سلیمی، معاون آموزشی - پژوهشی سازمان نظام پزشکی نیز تفاهم‌نامه مذکور را یک دستاورد بزرگ برای انجمن‌ها نامید.

انتهای پیام


10393460
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از رژیم‌های غذایی به صورت صددرصدی اشتباه هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم اعلام کرد: خبر منتشرشده در برخی کانال‌های خبری درباره اعلام وزارت علوم مبنی بر مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری، صحت ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از حفظ ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی دارو و تجهیزات پزشکی در بودجه ۱۴۰۵ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده افطار بهتر است که سبک و مقوی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد غذا‌های فرآوری شده و فوق فرآوری شده ممکن است خطر افسردگی، میگرن، زوال عقل و بیماری آلزایمر را افزایش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان روسی آزمایش‌های پزشکی مهمی را در ایستگاه فضایی انجام خواهند داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید از کالج بینایی‌سنجی در دانشگاه ایالتی نیویورک نشان می‌دهد که نزدیک بینی ممکن است در یک عادت بصری ساده و روزمره که ما در خانه انجام می‌دهیم، نهفته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان نتایج انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (ورودی بهمن) اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از دیدگاه علمی بهتر است وعده افطار جدا از وعده شام باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده سحری از اهمیت بالایی در ماه مبارک رمضان برخوردار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است