اجتماعی 13:37 - 28 شهریور 1399
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از سقوط یک کارگر به داخل چاه ٣۵ متری خبر داد.

نجات معجزه آسای کارگر در پی سقوط به چاه ٣۵ متری

سید جلال ملکی در گفت و گو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: ساعت ١٠:۴۶دقیقه صبح امروز یک مورد حادثه سقوط در چاه در خیابان آذربایجان نرسیده به خیابان اردیبهشت به سامانه ١٢۵ سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد که بلافاصله دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند. 

وی ادامه داد: محل حادثه یک ساختمان در حال ساخت بود که در قسمت حیاط آن چاهی به عمق ٣٠ تا ٣۵ متر حفر شده بود. 

ملکی گفت: ظاهراً حفر این چاه برای آزمایش خاک بوده که مورد استفاده ساخت بنای جدید قرار گیرد. 

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران اظهار کرد: فردی که جوان حدود ٢٢ ساله بود هنگام عبور به علت بی احتیاطی داخل چاه سقوط کرده و انتهای چاه گرفتار شده بود. 

وی گفت: طبیعتاً سقوط در چاه ٣۵ متری باید خسارت جانی بسیار زیادی داشته باشد اما آتش نشانان به سرعت خود را به محل رسانده و ضمن انجام ایمن سازی های لازم، نجاتگر آتش نشان وارد چاه شد و این فرد که آسیب خیلی کمی هم دیده بود از عمق چاه خارج کند.

وی با بیان اینکه آتش نشانان به سرعت عملیات را به پایان رساندند گفت: جالب است که وضعیت جسمی این فرد به نظر خوب بود که پس از خارج شدن از آتش نشانان خواست تا دمپایی و تلفن همراهش را هم از چاه خارج کنند.

انتهای پیام


10721789
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات ترافیکی مراسم امروز ۲۲ بهمن را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران و تشکل‌های ایثارگری کشور در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب در پی حوادث اخیر، بار دیگر با ایشان و انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از اجرای طرح سراسری ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از اجرای طرح سراسری ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای یکی از چالش‌های اصلی بازار کار را ناترازی میان عرضه و تقاضای نیروی کار دانست و گفت: بازار کار ایران با شکاف مهارتی و شکاف دستمزد روبه‌روست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه ساماندهی بازار بزرگ تهران سال‌ها مطرح بوده، اما مغفول مانده، است گفت: در صورت وقوع حادثه‌ای مشابه در بازار بزرگ، با فاجعه‌ای مالی و انسانی روبه‌رو خواهیم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همه میادین و بازار‌های میوه و تره بار شهرداری تهران در روز یوم الله ۲۲ بهمن تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، ویژه‌برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن با عنوان «تا انقلاب مهدی» اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران جزئیات حریق اداره برق در ستارخان را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از افزایش قابل توجه کشف تخلفات شکار و صید غیرمجاز در نه ماه نخست سالجاری خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است