اجتماعی 13:37 - 28 شهریور 1399
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از سقوط یک کارگر به داخل چاه ٣۵ متری خبر داد.

نجات معجزه آسای کارگر در پی سقوط به چاه ٣۵ متری

سید جلال ملکی در گفت و گو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: ساعت ١٠:۴۶دقیقه صبح امروز یک مورد حادثه سقوط در چاه در خیابان آذربایجان نرسیده به خیابان اردیبهشت به سامانه ١٢۵ سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد که بلافاصله دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند. 

وی ادامه داد: محل حادثه یک ساختمان در حال ساخت بود که در قسمت حیاط آن چاهی به عمق ٣٠ تا ٣۵ متر حفر شده بود. 

ملکی گفت: ظاهراً حفر این چاه برای آزمایش خاک بوده که مورد استفاده ساخت بنای جدید قرار گیرد. 

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران اظهار کرد: فردی که جوان حدود ٢٢ ساله بود هنگام عبور به علت بی احتیاطی داخل چاه سقوط کرده و انتهای چاه گرفتار شده بود. 

وی گفت: طبیعتاً سقوط در چاه ٣۵ متری باید خسارت جانی بسیار زیادی داشته باشد اما آتش نشانان به سرعت خود را به محل رسانده و ضمن انجام ایمن سازی های لازم، نجاتگر آتش نشان وارد چاه شد و این فرد که آسیب خیلی کمی هم دیده بود از عمق چاه خارج کند.

وی با بیان اینکه آتش نشانان به سرعت عملیات را به پایان رساندند گفت: جالب است که وضعیت جسمی این فرد به نظر خوب بود که پس از خارج شدن از آتش نشانان خواست تا دمپایی و تلفن همراهش را هم از چاه خارج کنند.

انتهای پیام


10721789
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نسل آلفا مواجهه زیادی با فناوری‌های گوناگون دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد:طرح زوج و فرد فردا چهارشنبه از ۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران از رایگان شدن حمل و نقل عمومی پایتخت به‌مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) برای بانوان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ثبت‌نام قطعی کاروان‌های حج تمتع که از صبح روز ۱۵ آذر آغاز شده، تعداد ثبت نام شدگان قطعی از مرز ۶۲ هزار نفر عبور کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در دیدار با جمعی از نخبگان علمی و دانشگاهی کشور بر همراهی علم و ایمان برای خدمت به مردم تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح «خانه ریز» شهرداری تهران در حالی قرار است از اول دی‌ماه آغاز شود که اعضای شورای شهر از آن اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند، همین موضوع پرسش‌های جدی درباره شفافیت و مبنای قانونی این طرح به همراه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح «خانه ریز» شهرداری تهران در حالی قرار است از اول دی‌ماه آغاز شود که اعضای شورای شهر از آن اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند، همین موضوع پرسش‌های جدی درباره شفافیت و مبنای قانونی این طرح به همراه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: هر دو باند تونل توحید امشب از ساعت ۲۴ الی ۵ صبح روز بعد، مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط‌عمومی سازمان امدادونجات گفت: با توجه به اعلام اداره‌کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی پایتخت طی روز چهارشنبه با افزایش ناپایداری‌ها همراه خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان عمومی و انقلاب تهران از وصول ۱۷۸ هزار میلیارد تومان مالیات در سال ۱۴۰۳ با ورود دستگاه قضایی در ۲۵ استان کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است