سیاسی 18:02 - 20 شهریور 1398
در واکنش به برکناری بولتون
علی شمخانی در یادداشتی در واکنش به برکناری جان بولتون تاکید کرد، عزل و نصب‌های درون هیئت حاکمه آمریکا، تاثیری بر تغییر نگاه ایران نسبت به اغراض سوء این کشور نداشته و ملاک ارزیابی جمهوری اسلامی، سیاست واقعی و عملکرد آنها است.

شمخانی: تغییرات شکلی در هیئت حاکمه آمریکا، تاثیری بر ادراک ایران ندارد

به گزارش ایسنا، دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در این یادداشت نوشت: "خصومت تاریخی و ریشه‌دار دولت ایالات متحده آمریکا با ملت ایران، فراتر از نقش آفرینی چند مقام رسمی است. آمد و رفت مقامات و حضور آنها در جایگاههای مختلف در کاخ سفید، تغییری در ادراک جمهوری اسلامی نسبت به ریشه ها و ماهیت اقدامات و سیاست‌های ایالات متحده ایجاد نمی‌کند، کما این که هر دو دولت ظاهراً متفاوتِ اوباما و ترامپ، سیاست یکسان تحریم ملت ایران را دنبال کردند.

جان بولتون حقوق بگیر و کارگزار سرسپرده منافقین در کاخ سفید بود. قطعا انتصاب او به عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید را باید به عنوان شکل گیری ورشکستگی سیاسی و اخلاقی درنظام سیاسی آمریکا در مواجهه با ملت ایران مورد توجه قرارداد.

وعده‌ای که او از سر حماقت و توهم در خصوص نرسیدن انقلاب اسلامی به عمر چهل سالگی، مطرح کرد در کارنامه سیاسی وی و دولت آمریکا به عنوان سند بلاهت و تعصب کور یک مقام عالی این کشور ثبت و ضبط خواهد شد.

اخراج تحقیرآمیز بولتون از کاخ سفید نه تنها او را به زباله دان تاریخ رهنمون ساخت بلکه پروژه ملت ستیزی منافقین وطن فروش را نیز با شکست مفتضحانه مواجه کرد.

دشمنان ملت ایران فراموش نکنند که توسعه بی‌سابقه قدرت منطقه ای جمهوری اسلامی ایران وساقط کردن پهپاد فوق مدرن آمریکایی در خلیج فارس در دوره عربده‌کشی‌ها و تهدیدات مستمر بولتون واقع شد که به تنهایی نشانه ای بسیار روشن از عدم تاثیر پذیری سیاست‌های راهبردی ایران از رویکردهای خصمانه افرادی چون بولتون به حساب می‌آید.

عزل و نصب‌های درون هیئت حاکمه آمریکا، تاثیری بر تغییر نگاه ایران نسبت به اغراض سوء این کشور نداشته و ملاک ارزیابی جمهوری اسلامی، سیاست واقعی و عملکرد آنها بویژه در قبال پایبندی به تعهدات بین‌المللی و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی علیه مردم ایران است.

بهره گیری از سیاستِ دست چدنی با دستکش مخملی، سال‌هاست که کارکرد خود را از دست داده و شرایط امروز ایران که حاصل تداوم راهبرد "مقاومت فعال" است نشان می‌دهد که اراده آمریکا دیگر نمی تواند منافع ملت ایران را تحت الشعاع قرار دهد."

انتهای پیام


10235100
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای سیاستگذاری «ما و غرب» گفت: خودبزرگ‌بینی آشفته‌ای در رفتار غرب منعکس است و آنها معتقدند اصلاً باید جهان با تمدن غرب به انتها برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: تنها ذره‌ای از پیامد‌های ناهمگون و غیرانسانیِ حوزه هسته‌ای، ساخت بمب است و مابقیِ این صنعت در خدمت رفع نیاز‌های اساسی بشر قرار دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور بنا به پیشنهاد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با صدور حکمی «علی‌اصغر قائمی» و «حسین ریاضی» را به عنوان اعضای شورای اجرایی فناوری اطلاعات منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در هند با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان به مناسبت فرارسیدن روز ملی الجزایر به رئیس جمهور این کشور، تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سوال نماینده مردم مبارکه در مجلس درباره نحوه دهک‌بندی خانوارها و توزیع کالابرگ الکترونیک از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام وصول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران با مدیران ارشد صنعت هسته‌ای کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران از آمادگی کامل برای برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان خبر داد و مسیر‌های ۴۰ نقطه این استان را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس با تشکیل مرکز توسعه خدمات پردازشی و نحوه تأمین امنیت سایبری و مدیریت مخاطرات سامانه‌های هوش مصنوعی موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با خانواده «احمدرضا بیضایی» شهروند ایرانی زندانی در ترکیه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است