علمی فناوری 15:39 - 14 تیر 1401

اختصاص ۱۲ میلیارد تومان برای توسعه ۴ طرح دانش بنیان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از ابتدای سال گذشته با داغ شدن تب تولید واکسن در جهان، کمبود جدی در زمینه تامین مواد اولیه پلتفرم‌های مختلف به شکلی جدی مطرح شد.

این چالش در ایران هم به یکی از دغدغه‌های ملی بدل شد و رفع این نیاز تنها با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق میسر بود به همین دلیل ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فراخوان‌های متعددی منتشر کرد تا از توانمندی‌های دانشی و تخصصی شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق برای پاسخ به این نیاز بهره ببرد.

از همین رو، فراخوان حمایت از تولید مواد اولیه واکسن اعلام شد که از میان طرح های ارسال شده، ۶ طرح به مبلغ مجموعا بیش از ۱۲ میلیارد تومان برای حمایت مصوب شد که چهار طرح به مرحله قرارداد رسید. همچنین با اعلام نیازمندی های سازمان دامپزشکی کل کشور در زمینه واکسن های دامی، فراخوان حمایت از تولید این واکسن‌ها در بهمن ماه ۱۴۰۰ اطلاع رسانی شد که طرح های واصله در حال حاضر در مرحله داوری قرار دارد.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ورود به این صنعت کاربردی و قدیمی در تلاش است تا زیرساخت های تولید واکسن های زیستی در کشور را توسعه دهد. واکسن‌هایی که در حوزه‌های مختلفی مانند دام، طیور و انسان کاربردی هستند.


11615075
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در اطلاعیه وزارت علوم تاکید شده است که امتحانات دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با صدور اطلاعیه‌ای، از تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان ترم این مجموعه دانشگاهی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گرچه هوش مصنوعی تهدیداتی را برای برخی کسب و کار‌ها به دنبال داشته، اما بسیاری از کار‌ها را هم می‌تواند آسانتر و حرفه‌ای‌تر کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان یک «کهکشان ناقص» را کشف کرده‌اند که دریچه‌ای نادر به جهان تاریک می‌گشاید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، تاریخ ثبت‌نام و انتخاب رشته‌های پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) سراسری بهمن ماه سال ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه پزشکی تازه در مورد یک عامل خطر جدید برای دیابت نوع ۲ هشدار داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت، درباره قیمت داروی «سیستاگون» توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تاکید بر بازنگری جدی در مقررات و رویه‌های ستادی گفت: فرآیند‌های نظام آموزشی باید تسهیل شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس اعلام کرد که حضور مأموران آتش‌نشانی در مجموعه خوابگاه‌های دانشجویی نرگس در ساعات پیشین، بر اثر یک گزارش اشتباه بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با اشاره به اعزام هیاتی کارشناسی برای بررسی وقایع مرتبط با بیمارستان ایلام، گفت: گزارش نهایی بررسی‌های میدانی هیات اعزامی آماده شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است