علمی فناوری 14:56 - 06 خرداد 1398
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دیدار با نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، ارتقای بینش و بصیرت اعتقادی را از برکات سفرهای زیارتی در میان دانشگاهیان دانست و با اشاره به استقبال آنها از این سفرها به‌ویژه در استان تهران گفت: زیارت بارگاه اهل‌بیت (علیهم السلام) در بهره‌مندی از این فضای معنوی و حتی در زندگی دانشجویان تأثیر مثبت داشته است.

تاثیر مثبت زیارت بارگاه اهل بیت در زندگی دانشجویان

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به همراه حجت‌الاسلام مرتضی مطهری‌پور رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در محل بعثه مقام معظم رهبری با حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب؛ نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار زمینه همکاری هرچه بیشتر برای اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات و در صورت راه اندازی عمره به سرزمین وحی بررسی شد و دو طرف بهره‌مندی از فضای معنوی این سفرها را دارای آثار و برکات فراوان در میان دانشگاهیان دانستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در ابتدای جلسه انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین نواب را به‌عنوان نماینده ولی‌فقیه و سرپرست حجاج ایرانی تبریک گفت و درباره برنامه‌ریزی‌های انجام شده در خصوص سفرهای زیارتی دانشگاهیان توضیحاتی را ارائه داد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، ارتقای بینش و بصیرت اعتقادی را از برکات سفرهای زیارتی در میان دانشگاهیان دانست و با اشاره به استقبال آنها از این سفرها به‌ویژه در استان تهران گفت: زیارت بارگاه اهل‌بیت (علیهم السلام) در بهره‌مندی از این فضای معنوی و حتی در زندگی دانشجویان تأثیر مثبت داشته است.

وی به اعطای وام به دانشگاهیان برای سفرهای زیارتی اشاره کرد و خواستار پیگیری جدی سفرهای کوتاه مدت و ارزان قیمت شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز حضور دانشگاهیان در سفرهای زیارتی را در راستای تبیین و تعمیق ارزش‌های اسلامی دانست و بر لزوم ارتباط مؤثر و مستمر روحانی کاروان با زائرین در این سفرها تاکید کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، شوق زیارت اعتاب مقدسه در قشر دانشگاهی را یادآور شد و از پیشنهاد همکاری و برنامه‌ریزی برای تسهیل سفرهای زیارتی دانشگاهیان استقبال کرد و گفت: سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری بسته‌های متنوعی را برای پاسخگویی به نیاز اقشار مختلف زائران تهیه کرده‌اند که دانشگاهیان هم می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

وی افزود: این مجموعه آمادگی دارد که از طریق شرکت شمسا و استفاده از ظرفیت‌هایی که در عراق وجود دارد برای سفرهای ارزان قیمت هم برنامه‌ریزی کند.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت خاطرنشان کرد: ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کار بزرگی را در خدمتگزاری به آینده سازان کشور بر عهده دارد و با توجه به علاقمندی قشر دانشگاهی برای بازدید از برخی اماکن تاریخی و مذهبی در عراق، با بهبود فضای امنیتی در این کشور می‌توان این بازدید را در برنامه سفر آنها گنجاند.

حجت‌الاسلام مرتضی مطهری‌پور رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نیز از برنامه‌های آینده این ستاد گزارش داد و تاکید کرد: ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان تلاش دارد با استفاده از راهکارهای مناسب، پاسخگوی انتظارات دانشگاهیان در سفرهای زیارتی باشد.

انتهای پیام


10137683
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: خدمات مجازی و ظرفیت‌های جانبی شاد باید در اولویت به مدارس روستایی و مناطق کم‌برخوردار اختصاص پیدا کند و در این زمینه می‌توان مشوق‌های مالی نیز در نظر گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جامع نشان داده است که رژیم‌های غذایی گیاهی و وگانِ به خوبی برنامه‌ریزی شده برای کودکان، هنگامی که با مواد مغذی مناسب تکمیل شوند، از رشد سالم پشتیبانی می‌کنند و مزایای سلامتی قابل توجهی را ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وب‌سایت فناوری ITHome اعلام کرده است که شرکت چینی شیائومی در حال توسعه یک دستیار هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی برای رقابت با ChatGPT است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و درمان پزشکی با انتشار آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی حاد اعلام کرد: استان‌های گلستان، قزوین، هرمزگان، زاهدان، اصفهان، اهواز، تهران، کرمانشاه و همدان، درصد آنفلوانزای بالاتری را در مقایسه با متوسط کش...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای تازه نشان داده است که درمان بحث‌برانگیز آهن وریدی برای کم‌خونی امیدی تازه برای بیماران ایجاد کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مریخ، با وجود اندازه نسبتاً کوچکش، نقش محوری و شگفت‌انگیزی در کنترل چرخه‌های اقلیمی بلندمدت زمین و تأثیرگذاری بر تغییرات فصول آن ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را نیازمند تقویت سازوکارهای اجرایی دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ZTE در حال آماده شدن برای عرضه تبلت جدید خود است که انتظار می‌رود به دلیل مشخصات و قیمت رقابتی، فروش بسیار خوبی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: حدود ۱۸۰۰ نفر نیرو برای کاردرمانی و گفتاردرمانی در مدارس استثنایی کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، عامل پنهانی را که به طور قابل توجهی بر سلامت قلب تأثیر می‌گذارد و خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهد، روشن کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است