اقتصادی 19:30 - 18 فروردین 1399

احتمال افت قیمت نفت به زیر ۲۰ دلار وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، نتیجه نظرسنجی از ۳۰ اقتصاددان، استراتژیست و تاجر نفت نشان داد که سقوط شدید قیمت‌های نفت به پایان نرسیده است و احتمالاً در ۳ ماهه دوم ادامه خواهد داشت.

اقتصاددانان شرکت‌کننده در نظرسنجی سی‌ان‌بی‌سی معتقدند شوک تاریخی تقاضای نفت که به علت شیوع ویروس کرونا به وجود آمده در ۳ ماهه جاری بدتر خواهد شد که این هرگونه تلاش تولیدکنندگان سنگین‌وزنی مانند روسیه و عربستان سعودی برای کاهش تولید و متوازن کردن بازارها را در سایه خود قرار خواهد داد.

یافته‌های این تحقیق سی‌ان‌بی‌سی نشان می‌دهد که جهش قیمت نفت به دنبال هر گونه توافق عربستان سعودی و روسیه، که انتظار می‌رود منجر به کاهش تولید ۱۵ میلیون بشکه‌ای (معادل ۱۰ درصد از عرضه نفت در جهان) شود، موقطی خواهد بود.

طبق میانگین پیش‌بینی ۳۰ استراتژیست، تحلیل‌گر و تاجر شرکت کننده در نظرسنجی سی‌ان‌بی‌سی (۱۲ نفر از ۳۰ نفر)، قیمت شاخص برنت که بارومتر (فشارسنج) ۷۰ درصد از نفت تبادل شده در جهان است، احتمالاً در ۳ ماهه جاری به میانگین ۲۰ دلار بسنده خواهد کرد.

هر چند یک سوم این افراد (۹ نفر از ۳۰ نفر) معتقدند قیمت‌ها در این ۳ ماهه به زیر ۲۰ دلار افت خواهند کرد.

در بین بدبین‌ترین‌ها دنیل هاینز از بانک ای‌ان‌زی پیش‌بینی کرد که قیمت برنت به محدوده ۱۵ دلار وارد خواهد شد، در حالی که یوهانس بنیگنی از جی‌بی‌سی انرژی پیش‌بینی کرد که قیمت هر دو شاخص نفت موقتاً به حدود ۱۰ دلار برسد.

جان دریسکول، مدیر شرکت خدمات جی‌تی‌دی انرژی، گفت: سقوط ۱۰ درصدی تقاضا وضعیت نرمال جدید نفت خواهد بود.


10472657
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت:افرادی که چند خودرو دارند یک ماه فرصت دارند یکی از خودروها را برای دریافت سهمیه معرفی کنند
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و استمرار روند فعلی تامین ارز پیش بینی می‌شود که تا پایان آذرماه، قیمت مرغ ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، قیمت کالاهای اساسی نظیر گوشت قرمز، گوشت مرغ، لبنیات و برنج مصرفی سبد خانوار نوساناتی داشته که بخشی از این التهابات مربوط به ضعف نظارت ها در بازار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مطابق اعلام سازمان هواشناسی امروز (جمعه) همچون چند روز اخیر و با تداوم فعالیت سامانه بارشی، در اغلب مناطق کشور شاهد بارش باران و برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از تدوین بسته همکاری‌های مشترک این سازمان و ارتش خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش‌ها تا پایان هفته در نواحی شمال کشور تشدید خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در دیدار با معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده هوانیروز ارتش، بر لزوم گسترش همکاری‌های راهبردی طرفین تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۹ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با حذف ماده ۵۰ شاهد افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز مسکن هستیم که بازنگری آن در دستورکار قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است