اقتصادی 19:30 - 18 فروردین 1399

احتمال افت قیمت نفت به زیر ۲۰ دلار وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، نتیجه نظرسنجی از ۳۰ اقتصاددان، استراتژیست و تاجر نفت نشان داد که سقوط شدید قیمت‌های نفت به پایان نرسیده است و احتمالاً در ۳ ماهه دوم ادامه خواهد داشت.

اقتصاددانان شرکت‌کننده در نظرسنجی سی‌ان‌بی‌سی معتقدند شوک تاریخی تقاضای نفت که به علت شیوع ویروس کرونا به وجود آمده در ۳ ماهه جاری بدتر خواهد شد که این هرگونه تلاش تولیدکنندگان سنگین‌وزنی مانند روسیه و عربستان سعودی برای کاهش تولید و متوازن کردن بازارها را در سایه خود قرار خواهد داد.

یافته‌های این تحقیق سی‌ان‌بی‌سی نشان می‌دهد که جهش قیمت نفت به دنبال هر گونه توافق عربستان سعودی و روسیه، که انتظار می‌رود منجر به کاهش تولید ۱۵ میلیون بشکه‌ای (معادل ۱۰ درصد از عرضه نفت در جهان) شود، موقطی خواهد بود.

طبق میانگین پیش‌بینی ۳۰ استراتژیست، تحلیل‌گر و تاجر شرکت کننده در نظرسنجی سی‌ان‌بی‌سی (۱۲ نفر از ۳۰ نفر)، قیمت شاخص برنت که بارومتر (فشارسنج) ۷۰ درصد از نفت تبادل شده در جهان است، احتمالاً در ۳ ماهه جاری به میانگین ۲۰ دلار بسنده خواهد کرد.

هر چند یک سوم این افراد (۹ نفر از ۳۰ نفر) معتقدند قیمت‌ها در این ۳ ماهه به زیر ۲۰ دلار افت خواهند کرد.

در بین بدبین‌ترین‌ها دنیل هاینز از بانک ای‌ان‌زی پیش‌بینی کرد که قیمت برنت به محدوده ۱۵ دلار وارد خواهد شد، در حالی که یوهانس بنیگنی از جی‌بی‌سی انرژی پیش‌بینی کرد که قیمت هر دو شاخص نفت موقتاً به حدود ۱۰ دلار برسد.

جان دریسکول، مدیر شرکت خدمات جی‌تی‌دی انرژی، گفت: سقوط ۱۰ درصدی تقاضا وضعیت نرمال جدید نفت خواهد بود.


10472657
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی از ۵۷ درصد به ۷۴ درصد در هفت روز گذشته از اجرای طرح جدید بنزین خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ـ زیارتی «دور پرواز» با نام تجاری «فلایتیو» همچنان در وضعیت تعلیق قرار داشته و حق فروش بلیت هواپیما ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با بهره‌برداری ازکشنده GX۵۶۰ رئیس پلیس راهور گفت: با توجه به فرسودگی ناوگان عمومی نوسازی این ناوگان یک ضرورت ملی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص بورس امروز شنبه ۲۹ آذرماه برای اولین بار با رشد ۹۳ هزار واحدی برابر با ۲.۴ درصد از مرز ۳ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۹۸۲ واحد عبور کرد که این بالاترین رکورد رشد رقم شاخص بورس در یک روز به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر بازار سرمایه گفت: از نظر اکثر اندیکاتور‌های معروف، شاخص کل بورس فعلا در رالی صعودی قرار دارد و احتمالا در کوتاه مدت به مرز روانی ۴ میلیون واحد خواهیم رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل دفتر آمار و پردازش اطلاعات گمرکی گمرک ایران گفت: در ۸ ماهه سال‌جاری ۶.۴ میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه وارد کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خرید بلیط هواپیما یکی از مهم‌ترین هزینه‌های سفر است و با افزایش قیمت‌ها، پیدا کردن بلیط‌های ارزان اهمیت بیشتری یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: شبکه زیرساخت موجود در خود استان تهران جزء قدیمی‌ترین شبکه‌های ایجاد شده در کشور است و بسیار فرسوده است و بسیار جای کار برای رفع این مشکل وجود دارد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۲۹ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است