سیاسی 13:47 - 05 بهمن 1400

مجلس نمی‌گذارد مفسدان با اقتصاد و معیشت مردم بازی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سلمان اسحاقی در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۵ بهمن‌ ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی خود، گفت: چه شده است که امروز لرزه بر پیکره اقتصادی دولت یازدهم و دوازدهم افتاده است؟ چند ماه پیش، موضوع تحقیق و تفحص از اتاق بازرگانی مطرح شد. همچنین در قانون هزینه‌های اتاق‌های بازرگانی ایران مصوب سال ۱۳۷۲ تغییراتی انجام شد و آقایان اتاق بازرگانی آمدند تا با نمایندگان مذاکره کنند.

وی ادامه داد: آنان نتوانستند نمایندگان را به نفع خودشان مصادره کنند و نمایندگان از موضوع تحقیق و تفحص کوتاه نیامدند و از تغییر قانون و هزینه‌های اتاق بازرگانی هم به نفع مردم کوتاه نمی‌آیند چرا که وظیفه ذاتی ما مبارزه با فساد است و با مردم عهد می‌بندیم.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحقیق و تفحص از اتاق بازرگانی، گفت: نایب رئیس مجلس گفت که دیروز از اتاق بازرگانی برای چاره‌اندیشی و عذرخواهی آمده بودند. آقایان! عذرخواهی شما مگر می‌تواند جان آن مردی را که به دلیل وضعیت اقتصادی خودکشی کرده و یا کلیه‌اش را فروخته است، برگرداند؟

اسحاقی تأکید کرد: اتاق بازرگانی و حیاط خلوت‌های اقتصادی دولت یازدهم و دوازدهم مصونیت ندارند و باید پاسخگو باشند. هر جا فساد باشد، ما ورود خواهیم کرد چرا که جان و آبروی‌مان را فدای مردم می‌کنیم.

وی تصریح کرد: اگر می‌خواهید با مافیای زعفران مبارزه کنید، آدرس آن را من به شما می دهم، فردی که ۴۷ تن زعفران را در انبار خود گذاشته است و هر شب لرزه بر پیکره من می‌گذارد. ورود این ۴۷ تن زعفران به بازار می‌تواند اقتصاد این مرز و بوم را مخدوش کند.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس یازدهم به هیچ وجه اجازه نخواهد داد که مفسدان با اقتصاد و معیشت مردم بازی کنند. ما جان و آبرویمان را فدای مردم می کنیم و اجازه نخواهیم داد این مجلس درگیر مسائل حاشیه ای شود.


11425937
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران و وزیر امور خارجه عربستان عصر امروز در یک تماس تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اصلاحات ساختاری نباید بر معیشت مردم تأثیر منفی داشته باشد، گفت: با احتکار و گران‌فروشی باید مقابله شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه معیشت مردم اولویت بی‌بدیل دولت در شرایط کنونی است، تصریح کرد: هر میزان درآمد ارزی کشور باید پیش از هر بخش دیگری در مسیر بهبود زندگی و معیشت مردم به‌کار گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی پرتاب ۳ ماهواره ایرانی به فضا، معاون اول رئیس‌جمهور در نامه‌ای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تبریک این اقدام ارزشمند، تاکید کرد: فناوری‌های فضایی تجلی آشکاری از پیشرفت‌های کشوری است که در برابر تحریم‌های ظالمانه ایستادگی کرده ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه بر اهمیت توسعه تجارت میان دو کشور تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: استان‌ها باید نمایشگاهی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری را ارائه دهند و در خصوص جذب سرمایه‌گذاران خارجی، بر همسایگان تمرکز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر نقش معاونت راهبردی به‌عنوان اتاق فکر دولت و رصدخانه کارشناسی کشور، استفاده از نظرات نخبگان را شرط اساسی عبور از ناترازی‌ها دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر نقش معاونت راهبردی به‌عنوان اتاق فکر دولت و رصدخانه کارشناسی کشور، استفاده از نظرات نخبگان را شرط اساسی عبور از ناترازی‌ها دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت زنده یاد بهرام بیضایی هنرمند و کارگردان برجسته سینما و تئاتر ایران را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی با تأکید بر جایگاه ممتاز استاد ابراهیمی دینانی در سپهر اندیشه و حکمت اسلامی، گفت: این استاد برجسته از تبار حکیمانی است که عقلانیت و معنویت را به‌درستی به هم پیوند زده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است