سیاسی 13:47 - 05 بهمن 1400

مجلس نمی‌گذارد مفسدان با اقتصاد و معیشت مردم بازی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سلمان اسحاقی در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۵ بهمن‌ ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی خود، گفت: چه شده است که امروز لرزه بر پیکره اقتصادی دولت یازدهم و دوازدهم افتاده است؟ چند ماه پیش، موضوع تحقیق و تفحص از اتاق بازرگانی مطرح شد. همچنین در قانون هزینه‌های اتاق‌های بازرگانی ایران مصوب سال ۱۳۷۲ تغییراتی انجام شد و آقایان اتاق بازرگانی آمدند تا با نمایندگان مذاکره کنند.

وی ادامه داد: آنان نتوانستند نمایندگان را به نفع خودشان مصادره کنند و نمایندگان از موضوع تحقیق و تفحص کوتاه نیامدند و از تغییر قانون و هزینه‌های اتاق بازرگانی هم به نفع مردم کوتاه نمی‌آیند چرا که وظیفه ذاتی ما مبارزه با فساد است و با مردم عهد می‌بندیم.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحقیق و تفحص از اتاق بازرگانی، گفت: نایب رئیس مجلس گفت که دیروز از اتاق بازرگانی برای چاره‌اندیشی و عذرخواهی آمده بودند. آقایان! عذرخواهی شما مگر می‌تواند جان آن مردی را که به دلیل وضعیت اقتصادی خودکشی کرده و یا کلیه‌اش را فروخته است، برگرداند؟

اسحاقی تأکید کرد: اتاق بازرگانی و حیاط خلوت‌های اقتصادی دولت یازدهم و دوازدهم مصونیت ندارند و باید پاسخگو باشند. هر جا فساد باشد، ما ورود خواهیم کرد چرا که جان و آبروی‌مان را فدای مردم می‌کنیم.

وی تصریح کرد: اگر می‌خواهید با مافیای زعفران مبارزه کنید، آدرس آن را من به شما می دهم، فردی که ۴۷ تن زعفران را در انبار خود گذاشته است و هر شب لرزه بر پیکره من می‌گذارد. ورود این ۴۷ تن زعفران به بازار می‌تواند اقتصاد این مرز و بوم را مخدوش کند.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس یازدهم به هیچ وجه اجازه نخواهد داد که مفسدان با اقتصاد و معیشت مردم بازی کنند. ما جان و آبرویمان را فدای مردم می کنیم و اجازه نخواهیم داد این مجلس درگیر مسائل حاشیه ای شود.


11425937
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار وزیر خارجه و مدیرکل آفریقای وزارت خارجه ایران، طی دیدار‌های جداگانه‌ای با وزیر خارجه نیجر و وزیر خارجه مالی، پیام‌های دوستی و دعوت وزیر خارجه کشورمان را تسلیم آنها کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نوه شهید حاجی‌زاده که چند جزء از قرآن را حفظ کرده بود، نامه‌ای را به همراه یک قرآن برای آقا می‌فرستد و رهبر معظم انقلاب پاسخ‌شان را در صفحه اول این قرآن نوشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جنایات مستمر رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و کشتار و شکنجه ساکنان منطقه را بشدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید وزارت نفت ۹۲ همت از درآمد‌های نفتی را به زنجیره درآمد‌های ملی نیاورده و تاکنون ۱۷ نفر از نمایندگان استیضاح وزیر نفت را امضا کرده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با اشاره به اینکه منطقه تحمل تنش‌ها و درگیری بیشتر را ندارد، گفت: اختلاف نظرات ایران و فرانسه زیاد است، اما گفت‌و‌گو یک امر لازم و بدیهی در روابط بین‌الملل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند و برای منافع ملی لحظه‌ای دریغ نکرده و نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت الله خامنه‌ای در سخنرانی تلویزیونی فرمودند: با زنده بودن بسیج، مقاومت زنده می‌ماند. اگر بسیج، با نشاط باشد، مستضعفان عالم در مقابل ستمگران احساس پشتگرمی خواهند کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: ممانعت برخی کشور‌های غربی از ریاست نامزد‌های کُرد و اهل سنت ایرانی بر مجمع اقلیت‌ها، مبتنی بر تبعیض سیستماتیک، ساختاری و نهادین غرب علیه ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب امشب به صورت تلویزیونی با مردم ایران درباره مسائل روز کشور سخن می‌گویند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است