بین‌الملل 02:09 - 15 تیر 1401
مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه در سخنرانی بدون اشاره به زرادخانه و تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی مدعی شد که توقف توافق هسته‌ای و کاهش بازرسی‌های آژانس در ایران خطر مسابقه تسلیحات هسته‌ای در منطقه را افزایش خواهد داد.

گروسی: کاهش بازرسی‌های آژانس در ایران خطر مسابقه تسلیحات هسته‌ای را افزایش می‌دهد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه در استرالیا سخنرانی انجام داد.

محور سخنان وی درباره پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای و جهانی که به سرعت در حال تغییر است، بود.

گروسی در بخشی از سخنرانی خود به موضوع ایران پرداخت و مدعی شد که توقف توافق هسته‌ای و کاهش بازرسی‌های آژانس در ایران، خطر مسابقه تسلیحات هسته‌ای در منطقه را افزایش خواهد داد.

وی بدون اشاره به زرادخانه تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی گفت: «ما در حال حاضر در شرایطی قرار داریم که همسایگان ایران ممکن است هراسان شده و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنند. کشورهایی در منطقه هستند که به دقت در خصوص چیزی که درباره ایران اتفاق می‌افتد می‌نگرند و تنش‌ها در منطقه در حال افزایش است».

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «برخی سران سیاسی آشکارا گفته بودند در صورتی که ایران تهدید هسته‌ای ایجاد کند، به دنبال تسلیحات هسته‌ای خواهند رفت».

ایران بارها اعلام کرده است که برنامه هسته‌ایش صلح آمیز بوده و هیچ قصدی برای تولید و ساخت سلاح هسته‌ای ندارد. از سوی دیگر، ایران یکی از اعضای پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای است این در حالی است که رژیم صهیونیستی به عنوان تنها دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه غرب آسیا، همچنان از امضای این پیمان خودداری می‌کند.

انتهای پیام/.


11615507
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه به آکسیوس گفته‌اند که رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه طرح جدیدی را برای مسلح کردن اوکراین اعلام خواهد کرد که انتظار می‌رود شامل سلاح‌های تهاجمی باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات سازمان همکاری اسلامی و مالزی درباره آخرین تحولات افغانستان و پیگیری نتایج نشست‌های دوحه رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس ژئوفیزیک اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۷ ریشتر منطقه جزایر تانیمبار اندونزی را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی در استان قندهار از گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین بر فراز این استان خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است