اجتماعی 19:15 - 25 مرداد 1392
تهران- انجمن کوتاه قامتان ایران و سلیمانیه عراق با امضای تفاهم نامه ای در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با یکدیگر همکاری می کنند.

کوتاه قامتان ایران و سلیمانیه عراق تفاهم نامه همکاری امضا کردند

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا،‌ سیدمحمد جلالی نایب رییس انجمن کوتاه قامتان ایران درباره این تفاهم نامه که روز جمعه بین وی و «عمرجبار صالح» همتای عراقی اش به امضا رسید به خبرنگار ایرنا گفت: کمک های متقابل در حوزه های فرهنگی،‌اقتصادی و اجتماعی از جمله مفاد این تفاهم نامه است.

وی همچنین از تولید محصولات سمعی و بصری با همکاری سازمان صدا و سیما خبر داد و گفت: انجمن کوتاه قامتان ایران آمادگی دارد تا در حوزه سینما و مستند همکاری های لازم را با طرف عراقی انجام دهد.

به گفته نایب رییس انجمن کوتاه قامتان ایران این تفاهم نامه امکان استفاده اماکن تفریحی، ورزشی وزیارتی در کشور عراق و ایران را به صورت متقابل برای این قشر فراهم می کند.

جلالی ارایه خدمات پزشکی و سلامت به کوتاه قامتان عراقی را از دیگر مفاد این تفاهمنامه عنوان کرد.



*** کوتاه قامتان ایرانی سفیران صلح دوستی می شوند

نایب رییس انجمن کوتاه قامتان ایران همچنین خاطرنشان کرد: ‌کوتاه قامتان ایرانی به عنوان سفیران صلح و دوستی، بناست تا به کشورهای مختلف جهان سفرکنند و پیام صلح و دوستی جمهوری اسلامی ایران را به کشورهای مختلف برسانند.

وی افزود: انجمن کوتاه قامتان ایرانی در مرحله بعدی تفاهم نامه های مشترکی را بین انجمن همتایان خود در آلمان و انگلیس امضا خواهد کرد.

جلالی با انتقاد از کمبود حمایت های اجتماعی لازم از کوتاه قامتان گفت: این درحالیست که در بسیاری از کشورهای جهان از جمله عراق حمایت های وی‍ژه اجتماعی و اقتصادی از این قشر انجام می شود.

جواد کسکنی عضو هیات مدیره انجمن کوتاه قامتان ایران نیز یکی از مشکلات این قشر را گوشه گیری و منزوی بودن ه عنوان کرد و گفت: با شکل گیری انجمن کوتاه قامتان ایران و با انجام فعالیت های جمعی، بسیاری از این مشکلات در میان کوتاه قامتان کم رنگ تر شده است.

وی اظهار داشت: این انجمن از چهار سال گذشته فعالیت های خود را آغاز کرده و دارای بیش از ۵۰۰ عضو است.



**جام جهانی کوتاه قامتان جهان درایران

دراین نشست یوسف آذری ‌سرپرست تیم فوتبال کوتاه قامتان ایرانی از برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال کوتاه قامتان در ایران خبر داد و گفت: این دوره مسابقات برای نخستین بار با پیشگامی ایران در نیمه نخست سال آینده برگزار خواهد شد.

وی افزود: براساس هماهنگی های به عمل آمده این دوره از مسابقات به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و با حضور ۱۲ تیم از کشورهای آلمان،‌عراق، نروژ، استرالیا، انگلیس، برزیل، یمن، هند، پاکستان، اتریش و ایتالیا در کشور برگزار می شود.

سرپرست تیم فوتبال کوتاه قامتان ایرانی با بیان این که مسابقات فوتبال جام یونس شکوری در شهریورماه جاری برگزار می شود، افزود: این دوره از مسابقات میان ۷۰ تیم از جمله تیم های پیشکسوتان باشگاه های کشور، تیم جانبازان و معلولین و تیم فوتبال انجمن کوتوله های ایران برگزار خواهد شد.

علمی(۳)**۹۱۹۰**۱۵۶۱


1329779
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه شماره ۶ عملیات امداد و نجات سوانح جوی روز‌های اخیر، اعلام کرد: شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تامین اجتماعی از آغاز پرداخت حقوق آذر ماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تحت پوشش از عصر امروز (جمعه ۲۸ آذر) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره ایده‌پردازی و تجربه نوردی «وصل آرمانی» با موضوع اعتکاف نوجوانانه، با هدف ایجاد فرصتی برای خلق، نوآوری و روایت تجربه‌های موفق در حوزه اعتکاف نوجوانان به همت ستاد شهید آرمان برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هلال‌احمر اعلام کرد: ۱۸ هزار هموطن متاثر از برف و کولاک و سیلاب بویژه در جنوب کشور طی ۴ روز گذشته از خدمات امدادی بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از کاهش تصادفات در هفته پایانی آذر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در پیامی درگذشت فداکار خدمت زنده‌یاد محمد قربان از نجاتگران جمعیت هلال‌احمر استان فارس را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌گوید تشکیل گروه‌های همیار نقطه آغاز محله‌محوری است و آنچه دنبال می‌کنیم این است که بتوانیم این الگو را در کشور افزایش دهیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا در تازه‌ترین گزارش از وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور، گفت: تردد در محور‌های چالوس، هراز، فیروزکوه، جاده قدیم تهران – بومهن، آزادراه تهران – پردیس، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت، روان گزارش شده و محو...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: تردد در محور‌های چالوس، هراز، فیروزکوه، جاده قدیم تهران – بومهن، آزادراه تهران – پردیس، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت، روان گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از ثبت ۲ فقره تصادف منجر به فوت در آخرین هفته آذر ماه در سطح شهر تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است