علمی فناوری 13:30 - 09 خرداد 1399

خودروهای خودران دارو به مشتریان می رسانند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، استارت آپ خودروی خودران Nuro ناوگان اتومبیل های رباتیک خود را در ایالت تگزاس به کار گرفته تا نسخه های دارویی افراد را به آنها تحویل دهد.

این شرکت در بیانیه ای اعلام کرد ناوگان خودروهای خودران کوچکش از ماه آینده نسخه های دارویی مشتریان  داروخانه زنجیره ای CVS را بدون هیچ هزینه ای به آنها تحویل می دهند.

به گفته شرکت در مرحله اول تحویل داروهای مشتریان با ناوگان خودروهای خودران تویوتا پیروس انجام می شود و سپس این عملیات با خودروهای رباتیک و کوچکتر R۲ ادامه می یابد.

در حال حاضر طی این پروژه یک راننده در خودروها حضور دارد، اما شرکت نورو خودروهای R۲ را بدون حضور راننده به کار می گیرد.

مشتریان CVS که در سه منطقه خاص ساکن هستند می توانند با مراجعه به وب سایت این شرکت یا اپلیکیشن آن داروهای خود را به طور آنلاین سفارش دهند.

شرکت نورو تصمیم دارد به تدریج  این سرویس را برای داروخانه های زنجیره ای دیگر نیز اجرا کند.


10551283
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب ایرانی یک محلول طبیعی را برای مقابله با جوش معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روغن سیاهدانه تاثیر چشمگیری در کاهش فشار خون دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از اسطوخودوس می‌توان برای مقابله با آکنه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص داروسازی سنتی گفت: زرشک می‌تواند به تعادل صفرا و تقویت عملکرد کبد کمک کند البته به شرط آنکه در مقدار مناسب و به شکل منطقی مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از انواع نمک‌ها می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک متخصص طب سنتی اکنون ۸ هزار نوع گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران اعلام کرد: تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی استان موظف به پذیرش مصدومان حوادث ترافیکی هستند و محدودیتی برای انتقال بیماران از سوی اورژانس وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، بر شفافیت در توزیع دارو با سامانه تیتک تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در مراحل پایانی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: نمادها و نمایش‌های بیگانه جای فرهنگ ایرانی اسلامی را نمی‌گیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است