بین‌الملل 10:33 - 08 بهمن 1400
سخنگوی جنبش انصارالله یمن در سخنانی گفت که امارات به جای "گدایی" حمایت از آمریکا، از باتلاق یمن خارج شود.

انصارالله: عصای آمریکا امارات را سرپا نگه داشته است

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی۲۱، محمد عبدالسلام، سخنگو و رئیس هیئت مذاکره کننده جنبش انصارالله یمن با انتشار پیامی درصفحه اختصاصی خود در توییتر نوشت: کشورهای متجاوز به یمن از یک حالت بحران خودامنیتی رنج می‌برند و وضعیت فعلی امارات اینگونه است.

وی گفت: اگر عصای آمریکا نباشد، ابوظبی نمی‌تواند روی پاهایش بایستد، امارات برای به دست آوردن حمایت آمریکا التماس می‌کند و این درحالی است که با خروج از باتلاق کنونی یمن نیازی به این گدایی نخواهد داشت.

عبدالسلام در ادامه خاطرنشان کرد: اگر ابوظبی از باتلاق یمن خارج نشود و به تجاوزگری علیه کشور ادامه دهد، هیچ حمایتی برای آن کارساز نخواهد بود و این حمایت امنیت را برای آن به همراه نخواهد داشت.

وی در توییت دیگری نیز نوشت: کشورهای ائتلاف متجاوز در حالی که همچنان به تجاوزات و محاصره یمن، کشتار غیرنظامیان و تخریب تاسیسات غیرنظامی ادامه می‌دهند، امنیت را در انحصار خود می‌دانند، اما باید بدانند که امنیت و ثبات برای همه است و خداوند متعال می‌فرمایند: «فمن اعتدی علیکم فاعتدوا علیه بمثل ما اعتدی علیکم»؛ (پس هر که بر شما تعدّی کرد، شما هم به مثل آن بر او تعدّی کنید).

انتهای پیام


11429946
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، ولودیمیر زلنسکی را متهم کرد که از مسئولیت «جنایات» از جمله حمله پهپادی اخیر به اقامتگاه ولادیمیر پوتین شانه خالی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو در فلوریدا، رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اطلاع از تلاش‌های ایران برای تقویت قابلیت‌های هسته‌ای برای ایران خط و نشان کشید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی کاهش چشمگیر کمک‌های خارجی در سال ۲۰۲۵، وزارت امور خارجه آمریکا از تعهد ۲ میلیارد دلاری جدید برای کمک به ده‌ها میلیون نفر در معرض گرسنگی و بیماری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار ولادیمیر پوتین گفت ترامپ از تلاش اوکراین برای حمله پهپادی به اقامتگاه پوتین «شوکه شده» و پوتین در تماس تلفنی اخیر به همتای آمریکایی‌اش هشدار داده این اقدام «بی‌پاسخ نخواهد ماند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید تماس تلفنی دونالد ترامپ با ولادیمیر پوتین درباره اوکراین را مثبت ارزیابی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین، روز دوشنبه اعلام مسکو مبنی بر تلاش کی‌یف برای حمله به محل اقامت ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، را رد و آن را دروغ خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه، اعلام کرد اوکراین با ۹۱ پهپاد دوربرد به اقامتگاه رسمی ولادیمیر پوتین در منطقه نووگورود حمله و تأکید کرد این اقدام «بی‌پاسخ نخواهد ماند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جدید القسام با تقدیر از ملت‌های مقاومت منطقه به مردم قهرمان یمن، لبنان، عراق و ایران به خاطر حمایت‌هایشان از مردم فلسطین درود فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو در فلوریدا، آمریکا برای شکست بن‌بست اجرای فاز دوم آتش‌بس غزه و تشکیل دولت انتقالی در این منطقه بر اسرائیل فشار می‌آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی عملیات ضدتروریستی نیرو‌های امنیتی ترکیه در یالووا که به کشته شدن ۳ پلیس منجر شد، اردوغان وعده ادامه نبرد با داعش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است