بین‌الملل 10:33 - 08 بهمن 1400
سخنگوی جنبش انصارالله یمن در سخنانی گفت که امارات به جای "گدایی" حمایت از آمریکا، از باتلاق یمن خارج شود.

انصارالله: عصای آمریکا امارات را سرپا نگه داشته است

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی۲۱، محمد عبدالسلام، سخنگو و رئیس هیئت مذاکره کننده جنبش انصارالله یمن با انتشار پیامی درصفحه اختصاصی خود در توییتر نوشت: کشورهای متجاوز به یمن از یک حالت بحران خودامنیتی رنج می‌برند و وضعیت فعلی امارات اینگونه است.

وی گفت: اگر عصای آمریکا نباشد، ابوظبی نمی‌تواند روی پاهایش بایستد، امارات برای به دست آوردن حمایت آمریکا التماس می‌کند و این درحالی است که با خروج از باتلاق کنونی یمن نیازی به این گدایی نخواهد داشت.

عبدالسلام در ادامه خاطرنشان کرد: اگر ابوظبی از باتلاق یمن خارج نشود و به تجاوزگری علیه کشور ادامه دهد، هیچ حمایتی برای آن کارساز نخواهد بود و این حمایت امنیت را برای آن به همراه نخواهد داشت.

وی در توییت دیگری نیز نوشت: کشورهای ائتلاف متجاوز در حالی که همچنان به تجاوزات و محاصره یمن، کشتار غیرنظامیان و تخریب تاسیسات غیرنظامی ادامه می‌دهند، امنیت را در انحصار خود می‌دانند، اما باید بدانند که امنیت و ثبات برای همه است و خداوند متعال می‌فرمایند: «فمن اعتدی علیکم فاعتدوا علیه بمثل ما اعتدی علیکم»؛ (پس هر که بر شما تعدّی کرد، شما هم به مثل آن بر او تعدّی کنید).

انتهای پیام


11429946
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان پس از گفت‌و‌گو با پادشاه اردن، خواستار آغاز مرحله دوم آتش‌بس در غزه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ خواستار استقرار فوری نیرو‌های حافظ صلح در غزه شد و بر شکنندگی آتش‌بس تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در رستورانی در پایتخت اداری آفریقای جنوبی ۱۱ نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد روز دوشنبه به لندن می‌رود تا همراه با زلنسکی و رهبران اروپایی درباره وضعیت اوکراین و مذاکرات آتش‌بس گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر بر ضرورت استقرار فوری نیروی بین‌المللی حافظ صلح برای نظارت بر آتش‌بس در غزه تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه مدعی است که خلع سلاح حماس نیازمند تشکیل دولت مدنی و نیروی امنیتی بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت سوریه در مجمع دوحه پیرامون تجاوزگری رژیم صهیونیستی، انتخابات سوریه و عضویت سابق در گروه‌های تروریستی صحبت کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی قطر هشدار داد که همزمان با افزایش کاربرد هوش مصنوعی، تقاضا برای سوخت به طور بی‌سابقه افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه و نخست وزیر لبنان در نشست دوحه در مورد تقویت همکاری گفت‌و‌گو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است