بین‌الملل 01:29 - 05 آذر 1400

گروه های مقاومت فلسطین اقدام استرالیا علیه حزب الله رامحکوم کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، گروه های مقاومت فلسطین با اقدام اخیر دولت استرالیا در افزودن حزب الله لبنان به فهرست ادعایی تروریسم اعلام مخالفت کرده و تاکید نمودند: این تصمیم در وهله اول در خدمت رژیم صهیونیستی و منافع استعماری آن است.

این گروه ها افزودند: توافقنامه ها و سفرها برای عادی سازی روابط و متهم کردن گروه های مقاومت به تروریسم تداوم ننگین توطئه ها علیه مردم فلسطین و امت اسلامی است.

گفتنی است که دولت استرالیا اخیراً در پی فشارها و لابی گری های رژیم صهیونیستی مدعی شد که حزب الله لبنان را تماماً یک «سازمان تروریستی» می‌داند.

این ادعا در حالی است که حزب الله لبنان یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین گروه‌های سیاسی در این کشور بشمار می‌رود و در حمایت از موضوعات امت اسلامی و علی الخصوص موضوع فلسطین نقش بسزایی داشته است.

گفتنی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی و لابی‌های صهیونیست سعی بر ضربه زدن به حزب الله و محور مقاومت از طرق مختلف دارند.


11336890
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فشار آمریکا برای امتیازدهی اوکراین در مذاکرات، اتحادیه اروپا در اقدامی نمادین بلوکه‌سازی اموال روسیه را از حالت ۶ ماهه به دائمی تغییر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا بودجه دفاعی سال ۲۰۲۶ را تصویب کرد که شامل حمایت قابل توجهی از رژیم اسرائیل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور روسیه و عراق ضمن دیدار در ترکمنستان بر گسترش روابط دوجانبه میان مسکو و بغداد تاکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام فرانسوی اعلام کرد آمریکا، اروپا و اوکراین به دنبال ایجاد موضعی مشترک‌اند تا مذاکرات را بر اساس آن پیش ببرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنسول اسرائیل در نیویورک تاکید کرد که ترکیه دشمن این رژیم است و نباید گذاشت یک سرباز ترکیه‌ای در غزه پیاده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد تایلند و کامبوج توافق کرده‌اند پس از شش روز، به درگیری خود پایان دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هئیت مذاکره‌کننده اوکراینی تاکید کرد که این هیئت با مشاوران امنیت ملی اوکراین، آمریکا و کشور‌های اروپایی دیدار و گفت‌و‌گو داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ۸ کشور با صدور بیانیه‌ای مشترک، حمله رژیم صهیونیستی به مقر آنروا در بیت‌المقدس شرقی را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس از جهان خواست تا جلوی رفتار استعمارگرانه رژیم اسرائیل در قبال کرانه باختری و زمین‌های فلسطینی را بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود تکذیب دفتر نتانیاهو، رسانه‌های صهیونیستی می‌گویند او قرار است به زودی برای انعقاد یک قرارداد گازی به مصر سفر و با السیسی دیدار کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است