سیاسی 18:19 - 13 اسفند 1399

۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه اینترنت روستایی اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان در جلسه علنی عصر امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، با بند (ج) تبصره (۱۸) ماده واحده لایحه بودجه موافقت کردند.

مطابق با این مصوبه، به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده می‌شود از طریق سازمان توسعه‌ای و شرکت‌های تابعه خود در چهارچوب ماده (۲۷) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) به‌منظور انجام طرح (پروژه) های دولت الکترونیک و توسعه خدمات الکترونیکی ازجمله موضوع ماده (۶۹) قانون برنامه ششم توسعه اقدام کند.

منابع مورد نیاز جهت سرمایه‌گذاری بخش دولتی تا مبلغ پنج هزار میلیارد (۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و منابع داخلی شرکت‌های تابعه با تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین می‌شود و از محل ردیف ۱۴۹۰۰۰ جدول شماره (۷) این قانون به مصرف می‌رسد. مبلغ سه هزار میلیارد ریال از مبلغ مذکور با اولویت برای توسعه اینترنت روستایی اختصاص می‌یابد.


10976431
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجرانی گفت: تبادل پیام‌های غیرمستقیم با آمریکا که از پیش هم در جریان بوده، ادامه دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان این که در دیدار با محمد بن سلمان بر افزایش همکاری‌های دو کشور تاکید شد، گفت: همکاری‌های اقتصادی و امنیتی ایران و عربستان در قالبی سازمان یافته‌تر گسترش می‌یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: آمادگی‌های دفاعی و رزمی نیرو‌های مسلح به مرحله‌ای رسیده که دشمنان را از ارتکاب خطای محاسباتی من جمله خیال تهاجم مجدد به کشور بر حذر داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور عدم واریز سهم خرید آمبولانس از محل سهم یک درصد فروش خودرو و موتورسیکلت را پیگیری می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی این رشته تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی اکبری و در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تشریفات ریاست جمهوری به حاشیه‌های یک عکس واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با همتای فرانسوی خود گفت: فعال‌سازی سازوکار موسوم به اسنپ‌بک اقدامی در جهت افزایش تنش و بحران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با همتای فرانسوی خود گفت: فعال‌سازی سازوکار موسوم به اسنپ‌بک اقدامی در جهت افزایش تنش و بحران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور نمایندگان مجلس می‌گوید با گران کردن برق نمی‌توان مشکلات را جبران کرد و ضرر کارگاه‌های تولیدی از قطعی برق را چند ماه بعد خواهیم دید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است