بین‌الملل 21:19 - 31 فروردین 1398

بیانیه پایانی نشست پارلمان های همسایه در بغداد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النهرین، نشست پارلمان‌های کشورهای همسایه در بغداد با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.

در این بیانیه آمده است: اولاً، شرکت کنندگان بر ثبات عراق و حفظ تمامیت ارضی و وحدت بافت اجتماعی آن پس از پیروزی بزرگ بر داعش تاکید می‌کنند و ثبات عراق را برای ثبات منطقه ضروری می‌دانند و در راستای بازگشت آن به جهان عرب و منطقه حرکت می‌کنند.

در ثانی، شرکت کنندگان پیروزی عراق بر داعش را به مثابه زمینه مشترکی برای همه ملت‌های منطقه می‌دانند تا صفحه جدیدی از همکاری و سازندگی و حمایت از گفتگوهای جمعی برای رسیدن به تفاهمات مشترک بر پایه‌های جدید در آینده مبتنی بر حمایت از توسعه و سرمایه گذاری و ایجاد شبکه ای از روابط تکاملی میان ملت‌ها، گشوده شود.

ثالثاً، تاکید بر اهمیت حمایت از اعتدال و مبارزه با افراط گرایی؛ به ویژه که ملت‌های منطقه تاوان افراط را می‌پردازند.

رابعاً، تاکید بر حمایت از روند بازسازی و توسعه در عراق و تشویق فرصت‌های سرمایه گذاری در زمینه آموزشی، بهداشتی، صنعتی، فرهنگی، تجاری و حمایت از بازسازی شهرهای آزاد شده از داعش و فراهم سازی زیر ساخت‌ها برای بازگشت آوارگان به شهرهایشان.

خامسا، تاکید بر حمایت از روند سیاسی و دموکراسی در عراق.


10107990
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است