اقتصادی 14:09 - 30 شهریور 1398
سخنگوی سازمان هواپیمایی خبر داد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور مجوز پروازهای اربعین برای ایرلاین‌های داوطلب خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۰۰ هزار نفر از زائران از هواپیما برای اربعین و رفتن به عراق استفاده کنند و در این زمینه رضایت مردم برای ما اهمیت دارد.

صدور مجوز پروازهای اربعین/ پیش‌بینی استفاده ۱۰۰ هزار زائر از هواپیما

به گزارش ایسنا، پیاده‌روی زائران کشورهای مختلف به ویژه ایرانی‌ها هرساله به مناسبت اربعین حسینی از نجف تا کربلا برگزار می‌شود و امسال پیش‌بینی شده که بیش از سه میلیون نفر از زائران ایرانی در این مراسم شرکت کنند.

رضا جعفر زاده - سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری – در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: سال گذشته بیش از ۱۰۸ هزار نفر از زوار ایرانی از حمل و نقل هوایی برای اربعین استفاده کردند و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد زائر از هواپیما برای رفتن به کشور عراق و شرکت در مراسم اربعین استفاده کنند. در این راستا مجوز پروازهای اربعین برای یازده ایرلاین داوطلب صادر شده و در حال صدور است.

وی با بیان اینکه نرخ‌ بلیت پروازهای مختلف به سمت بغداد و نجف برای اربعین اعلام شده است، افزود: آنچه مهم است اینکه نرخ ثابت مشخص شده برای بلیت‌هایی که در سفرهای اربعین صادر می‌شود تنها در بازه زمانی ۲۰ تا ۳۰ مهر اعتبار دارد و اگر کسی قبل یا  بعد از تاریخ مذکور بلیت تهیه کرده باشد، قیمت بلیت او تابع این نرخ نیست.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادمه داد: بلیت پروازهای نجف یا بغداد تابع پروازهای خارجی بوده و نرخ آن را رقابت‌ها، کسب و کار بازار و عرضه و تقاضا تعیین می‌کند. اما با توجه به اینکه شرط اصلی برای ما رضایت مردم و زائران است، اگر کسی بلیت هواپیمایی را قبل از ابلاغ نرخ‌های ثابت در تاریخ‌های ۲۰ تا ۳۰ مهر ماه بالاتر از آنچه اعلام شده، خریداری کرده باشد هم سعی می‌کنیم نسبت به احقاق حقوق آن نیز اقدام کنیم.

جعفرزاده تاکید کرد: همه سعی کنند از مراکز معتبر بلیت تهیه کنند اما اگر هر زائری بلیت هواپیمایی را از هر واسطه‌ای خریداری کرد و متوجه بروز تخلف یا گرانفروشی شد آن را به ما اطلاع دهد تا با او برخورد کنیم و حتی اگر آن مرکز یا واسطه فروش بلیت مجوز هم نداشته باشد به سرعت نسبت به معرفی آن به دستگاه قضایی و برخورد با آن‌ها اقدام می‌کنیم.

انتهای پیام


10243133
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس گفت: بر اساس آخرین محاسبات سازمان بورس، میانگین سهام شناور آزاد در شرکت‌های پذیرفته‌شده بورس ایران حدود ۲۸ درصد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در شورای ملی تأمین مالی، دستورالعمل اعطای اقامت به اتباع خارجی در قبال سپرده‌گذاری یا سرمایه‌گذاری و تعیین سقف ۱۰ میلیارد دلار برای انتشار اوراق بهادار ارزی به تصویب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی خطوط مسافربری کشتیرانی، مطابق برنامه از پیش تعیین‌شده در حال فعالیت است و جابه‌جایی مسافران در مسیر‌های بین‌المللی خلیج‌فارس بدون وقفه ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی با ابلاغ مصوبه شورای فقهی، اعلام کرد شرکت‌ها دیگر نمی‌توانند از تسهیلات مرابحه برای پرداخت حقوق کارکنان استفاده کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای طرح صورتحساب‌های الکترونیکی شاهد کاهش و در نهایت حذف خطا‌های انسانی و در نهایت شفافیت در حوزه مالیاتی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: کاهش شدید بارش‌ها و افت منابع آبی، شرایط شبکه‌ها را دشوار کرده و همین مسئله ضرورت مدیریت یکپارچه و علمی منابع آب را دوچندان می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه تحقیقات جنگل گفت: بنابر آمار بیش از ۱۲۵ نهالستان در سطح کشور داریم که مشکلات اعتباری کماکان سد راه کاشت درخت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاعات مالی به تمامی مؤسسات مالی و اعتباری فاقد مجوز هشدار داد که فوراً برای اخذ مجوز قانونی و اجرای قوانین و مقررات مبارزه با پولشویی اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازار مشتقه و ابزار‌های نوین مالی بورس کالای ایران از آغاز معاملات «قرارداد‌های آتی مس کاتد» از روز چهارشنبه هفته جاری خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: تمامی واردکنندگان نهاده‌های دامی از امروز مکلفند نهاده‌های وارداتی را پس از انجام تشریفات گمرکی تحویل شرکت پشتیبانی امور دام کشور نمایند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است