بین‌الملل 07:22 - 03 آبان 1399

پنتاگون آزمایش سامانه اس-۴۰۰ توسط ترکیه را محکوم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «جاناتان راث هافمن» سخنگوی ارشد پنتاگون روز جمعه در یک بیانیه اعلام کرد که آزمایش سامانه پدافند هوایی اس -۴۰۰ از سوی ترکیه ممکن است برای روابط آنکارا- واشنگتن پیامدهای جدی در پی داشته باشد.

هافمن در ادامه گفت: «وزارت دفاع ایالات متحده به شدت آزمایش سامانه پدافند هوایی اس -۴۰۰ از سوی ترکیه در روز شانزدهم اکتبر را محکوم می کند- آزمایشی که رئیس جمهور ترکیه اجرای آن را در روز جمعه تأیید کرد».

سخنگوی پنتاگون در ادامه افزود: «ما با آزمایش این سامانه از سوی ترکیه مخالف هستیم، [آزمایشی] که پیامدهای جدی برای روابط امنیتی ما [ترکیه- آمریکا] دارد».

گفتنی است که وزارت خارجه آمریکا شامگاه جمعه بیانیه ای مشابه صادر کرد. هافمن نیز با تکرار مواضع واشنگتن گفت که «یک سامانه عملیاتی اس ۴۰۰ با تعهدات ترکیه به عنوان متحد آمریکا و عضو ناتو همخوانی ندارد».

شایان ذکر است که «رجب طیب اردوغان» روز جمعه اعلام کرد که ترکیه در مورد آزمایش سامانه های پدافند هوایی اس -۴۰۰ خریداری شده از روسیه هیچ مشاوره ای با ایالات متحده نخواهد کرد.

«خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه نیز روز پنج شنبه تأیید کرد که این کشور آزمایش سامانه های پدافند هوایی اس -۴۰۰ را در شهر سینوپ این کشور انجام داده است.

این در حالی است که از سال ۲۰۱۸ دولت ایالات متحده با طرح تدابیری کوشیده است تا دولت آنکارا را به لغو برنامه خرید اس -۴۰۰ وادار کند؛ تلاشی که در نهایت به شکست انجامید.


10777167
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین با ترامپ بر سر توافق صلحی که مستلزم ارائه امتیازات گسترده به روسیه است، گفتگو وهمکاری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه مناقشه چین و ژاپن، رئیس دولت تایوان با انتشار عکس خوردن سوشی ژاپنی حمایت خود را از توکیو اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیسف هشدار داد که تخریب گسترده زیرساخت‌های فاضلاب در غزه باعث فروپاشی خدمات بهداشتی و بروز فاجعه سلامت عمومی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین پیش‌نویس طرح جدید پایان جنگ را دریافت کرده و قرار است به‌زودی با دونالد ترامپ به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در ویتنام تاکنون ۴۱ کشته برجای گذاشته و با ویرانی سازه‌ها و خاموشی گسترده، وضعیت بحرانی در این منطقه ایجاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آلمان تأکید کرد هرگونه مذاکره صلح درباره اوکراین باید با حضور کی‌یف، مشارکت اروپا و پس از توقف حملات صورت گیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و همچنین احترام به تمامیت ارضی سوریه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس زمستان امسال در سفری نادر به چین خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که طرحی ۲۸ ماده‌ای برای پایان دادن به جنگ اوکراین منتشر شده، زلنسکی قرار است با مقامات پنتاگون دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت ایران با اشاره به توقف ارسال مواد اولیه تولید داروهای مسکن از افغانستان، از اختلال در روند درمان بیماران و انجام جراحی‌ها خبر داد و بر لزوم تصویب قانون برای کشت کنترل‌شده گیاهان دارویی در داخل کشور تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است