اجتماعی 15:29 - 06 خرداد 1399
ماموران کلانتری پایانه غرب بیش از شش هزار دستگاه تلفن همراه قاچاق را از انبار توشه پایانه مسافربری غرب کشف کردند.

کشف 6000 گوشی سامسونگ و هوآوی از انباری در پایانه غرب

به گزارش ایسنا، مدتی قبل ماموران کلانتری پایانه غرب از طریق منابع خبری از دپوی تعدادی زیادی گوشی تلفن همراه در انبار توشه پایانه مسافربری غرب با خبر شده و با توجه به اینکه این اقلام مشکوک به کالای قاچاق بود، تحقیقات خود در این زمینه را آغاز کردند.

مدتی بعد ماموران از قاچاق بودن این اقلام با خبر شده و در همین راستا نیز هماهنگی لازم را با مقام قضایی انجام داده و با اخذ مجوز برای توقیف این گوشی ها به انبار توشه پایانه غرب رفته و در عملیاتی تعداد شش هزار دستگاه گوشی سامسونگ و هو.آ.وی را که بیش از یک ماه در این محل دپوی شده بود، کشف و ضبط کردند.

همچنین در جریان تحقیقات تکمیلی مشخص شد که این گوشی ها در پوشش لوازم یدکی به انبار توشه منتقل شده که تحقیقات پلیس در این خصوص برای شناسایی افراد مرتبط در حال انجام است.

مرکز اطلاع رسانی پلیس پیشگیری تهران بزرگ با تایید این خبر اعلام کرد که ارزش ریالی گوشی های تلفن همراه کشف شده بالغ از 180 میلیارد ریال است که در اختیار ماموران پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفته است.

انتهای پیام


10547415
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» انفجار مواد محترقه دست ساز در یک منزل مسکونی در حوالی خیابان مولوی به مصدومیت ۳ مرد جوان منجر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۴ بهمن) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از انسداد آزادراه قزوین–رشت در محدوده منجیل تا رودبار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، آخرین وضعیت جوی و ترافیکی کشور را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش سوزی مرگبار در یک مکانیکی واقع در مجیدیه تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با رد ادعا‌های مطرح‌شده درباره عدم رعایت حقوق بازداشت‌ شدگان گفت: آیین دادرسی کیفری جمهوری اسلامی ایران از قوانین مترقی در تامین حقوق متهمان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، با اشاره به اعلام مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا نسبت به بروز شرایط جوی نامساعد در ارتفاعات کشور هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضائیه اعلام کرد: بررسی دقیق پرونده «صالح محمدی» نشان می‌دهد او هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۳ بهمن) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه با اشاره به ادعای کذب رسانه صهیونیستی درباره «اعدام مخفیانه هزاران نفر در ایران» اعلام کرد که هیچکدام از پرونده‌های اغتشاشات اخیر منجر به صدور رأی نهایی نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است