بین‌الملل 09:29 - 05 مهر 1400
منابع خبری از تظاهرات هزاران شهروند تونسی در اعتراض به اقدامات "فوق العاده" ریاست جمهوری کشورشان در پایتخت تونس خبر دادند.

بزرگترین تظاهرات مخالفان اقدامات فوق العاده قیس سعید/تکذیب واگذاری اختیارات رئیس پارلمان تونس

به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره اعلام کرد که چندین هزار معترض یکشنبه چهارم مهر در اعتراض به قبضه کردن قدرت توسط قیس سعید، رئیس جمهوری تونس در پایتخت این کشور، تظاهرات کردند و از او خواستند از قدرت کناره‌گیری کند.

طبق این گزارش، این بزرگ‌ترین نمایش خشم عمومی از زمانی است که رئیس جمهوری تونس اخیرا در امور سیاسی دست به مداخله‌های گسترده زد.

تونسی‌ها در خیابان‌ حبیب بورقیبه در شهر تونس سعید را متهم به انجام کودتا کرده و شعارهای «مردم خواهان سقوط کودتا هستند» و «کناره‌گیری کنید» را سر دادند.

طبق این گزارش، پلیس حضور گسترده‌ای در اطراف معترضان داشت و موانعی را برپا کرده بود.

الجزیره همچنین گزارش داد که ده‌ها تن از حامیان سعید نیز در مقابل معترضان تجمع کرده و نیروهای امنیتی برای جدا کردن آنها و جلوگیری از وقوع درگیری میان‌شان موانعی را ایجاد کردند.

سعید هفته گذشته بسیاری از بخش‌های قانون اساسی سال ۲۰۱۴ تونس را کنار گذاشت. او پس از آن که نخست‌وزیر را برکنار و پارلمان را تعلیق کرد، دو ماه به خود اختیار داد که زمام امور را در دست بگیرد.

از سوی دیگر، ریاض الشعیبی، مشاور راشد الغنوشی، رئیس پارلمان تعلیق شده تونس اخبار مربوط به واگذاری اختیارات پارلمانی الغنوشی به معاونش را تکذیب کرد.

وی در این باره گفت: انتشار شایعات برای مشوش کردن تظاهرات مثمر ثمر نخواهد بود" چراکه جنبش تاریخی به صورت واضح به سمت آزادی، کرامت و دموکراسی در حرکت است.

الشعیبی ادامه داد راشد الغنوشی اختیاراتش را به سمیره الشواشی، معاون اولش واگذار نکرده است.

انتهای پیام


11246202
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم آلن یک روز پس از استعفای دستیار ارشد استارمر در پی افشای پرونده‌هایی از اپستین استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عراق در پی انتقال بیش از ۲ هزار تن از عناصر خطرناک داعش از خاک سوریه، تدابیر بی‌سابقه‌ای را در مراکز بازداشت این افراد به اجرا گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آدم‌ربایی یک مقام ارشد گروه اسلامی لبنان، در شرایطی که این گروه بر اصل وحدت جبهه‌ها تاکید دارد، بیانگر تلاش اسرائیل برای تغییر در جبهه لبنان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که وضعیت سوخت در کوبا بحرانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس اطلاعات خارجی روسیه فاش کرد که کشور‌های غربی برای انجام انقلاب رنگی در بلاروس بدنبال متحدان لیبرال می‌گردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه گفت که کشورش با وجود تلاش مداوم واشنگتن برای پایان دادن به جنگ اوکراین، به روابط اقتصادی با آن امیدوار نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نفر در سراسر استرالیا تجمع کردند تا به ورود رئیس رژیم صهیونیستی به این کشور اعتراض کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع رسانه‌ای از سفر ولیعهد انگلیس به عربستان برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقامات این کشور و راس آنها ولیعهد سعودی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وکلای اپستین درخواست کرده‌اند تا سوابقی را که در اختیار سازمان سیا است، ارائه شوند، زیرا ممکن است آنها وابستگی آشکار او به این سازمان را نشان دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریزش ساختمان در طرابلس لبنان ۱۳ کشته بر جا گذاشت و جست‌و‌جو برای یافتن مفقودین ادامه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است