بین‌الملل 09:29 - 05 مهر 1400
منابع خبری از تظاهرات هزاران شهروند تونسی در اعتراض به اقدامات "فوق العاده" ریاست جمهوری کشورشان در پایتخت تونس خبر دادند.

بزرگترین تظاهرات مخالفان اقدامات فوق العاده قیس سعید/تکذیب واگذاری اختیارات رئیس پارلمان تونس

به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره اعلام کرد که چندین هزار معترض یکشنبه چهارم مهر در اعتراض به قبضه کردن قدرت توسط قیس سعید، رئیس جمهوری تونس در پایتخت این کشور، تظاهرات کردند و از او خواستند از قدرت کناره‌گیری کند.

طبق این گزارش، این بزرگ‌ترین نمایش خشم عمومی از زمانی است که رئیس جمهوری تونس اخیرا در امور سیاسی دست به مداخله‌های گسترده زد.

تونسی‌ها در خیابان‌ حبیب بورقیبه در شهر تونس سعید را متهم به انجام کودتا کرده و شعارهای «مردم خواهان سقوط کودتا هستند» و «کناره‌گیری کنید» را سر دادند.

طبق این گزارش، پلیس حضور گسترده‌ای در اطراف معترضان داشت و موانعی را برپا کرده بود.

الجزیره همچنین گزارش داد که ده‌ها تن از حامیان سعید نیز در مقابل معترضان تجمع کرده و نیروهای امنیتی برای جدا کردن آنها و جلوگیری از وقوع درگیری میان‌شان موانعی را ایجاد کردند.

سعید هفته گذشته بسیاری از بخش‌های قانون اساسی سال ۲۰۱۴ تونس را کنار گذاشت. او پس از آن که نخست‌وزیر را برکنار و پارلمان را تعلیق کرد، دو ماه به خود اختیار داد که زمام امور را در دست بگیرد.

از سوی دیگر، ریاض الشعیبی، مشاور راشد الغنوشی، رئیس پارلمان تعلیق شده تونس اخبار مربوط به واگذاری اختیارات پارلمانی الغنوشی به معاونش را تکذیب کرد.

وی در این باره گفت: انتشار شایعات برای مشوش کردن تظاهرات مثمر ثمر نخواهد بود" چراکه جنبش تاریخی به صورت واضح به سمت آزادی، کرامت و دموکراسی در حرکت است.

الشعیبی ادامه داد راشد الغنوشی اختیاراتش را به سمیره الشواشی، معاون اولش واگذار نکرده است.

انتهای پیام


11246202
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لبنان می‌گوید که کشورش با «جنگ فرسایشی» رو‌به‌رو است و برای تشدید احتمالی تنش توسط اسرائیل آماده می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات فرانسوی مردی را که گمان می‌رود آخرین مظنون انجام سرقت جواهرات مهم در موزه لوور باشد، دستگیر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا «پیشرفت چشمگیری» در جهت دستیابی به توافق صلح با اوکراین و روسیه داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وال استریت ژورنال به نقل از منابع گزارش داد که مقامات اتحادیه اروپا پس از اطلاع از طرح صلح واشنگتن برای اوکراین خشمگین شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش سوئد خواهان موشک‌های کروز دوربرد با قابلیت حمله به اهداف در عمق خاک روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن اعلام کرد که پس از شناسایی یک پهپاد که گمان می‌رود چینی باشد، در نزدیکی جزیره یوناگونی جت‌های جنگنده خود را به پرواز درآورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس بقایای یک اسیر دیگر اسرائیلی را تحت توافق آتش‌بس غزه بازمی‌گرداند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه اعلام کرد مؤسسه به اصطلاح بنیاد انسان‌دوستانه غزه در واقع بخشی از یک طرح مشترک آمریکایی-صهیونیستی برای جلب غیرنظامیان گرسنه به دام‌های مرگ بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر محمد الدایه، همراه شخصی یاسر عرفات با رد رسمی علت مرگ، تایید کرد که عرفات به صورت عمدی و از طریق دارو مسموم شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اوکراین روز سه‌شنبه ادعا کردند یک پالایشگاه نفت در منطقه کراسنودار و یک پایانه نفتی در بندر نووراسییسک روسیه را هدف قرار داده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است