بین‌الملل 09:29 - 05 مهر 1400
منابع خبری از تظاهرات هزاران شهروند تونسی در اعتراض به اقدامات "فوق العاده" ریاست جمهوری کشورشان در پایتخت تونس خبر دادند.

بزرگترین تظاهرات مخالفان اقدامات فوق العاده قیس سعید/تکذیب واگذاری اختیارات رئیس پارلمان تونس

به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره اعلام کرد که چندین هزار معترض یکشنبه چهارم مهر در اعتراض به قبضه کردن قدرت توسط قیس سعید، رئیس جمهوری تونس در پایتخت این کشور، تظاهرات کردند و از او خواستند از قدرت کناره‌گیری کند.

طبق این گزارش، این بزرگ‌ترین نمایش خشم عمومی از زمانی است که رئیس جمهوری تونس اخیرا در امور سیاسی دست به مداخله‌های گسترده زد.

تونسی‌ها در خیابان‌ حبیب بورقیبه در شهر تونس سعید را متهم به انجام کودتا کرده و شعارهای «مردم خواهان سقوط کودتا هستند» و «کناره‌گیری کنید» را سر دادند.

طبق این گزارش، پلیس حضور گسترده‌ای در اطراف معترضان داشت و موانعی را برپا کرده بود.

الجزیره همچنین گزارش داد که ده‌ها تن از حامیان سعید نیز در مقابل معترضان تجمع کرده و نیروهای امنیتی برای جدا کردن آنها و جلوگیری از وقوع درگیری میان‌شان موانعی را ایجاد کردند.

سعید هفته گذشته بسیاری از بخش‌های قانون اساسی سال ۲۰۱۴ تونس را کنار گذاشت. او پس از آن که نخست‌وزیر را برکنار و پارلمان را تعلیق کرد، دو ماه به خود اختیار داد که زمام امور را در دست بگیرد.

از سوی دیگر، ریاض الشعیبی، مشاور راشد الغنوشی، رئیس پارلمان تعلیق شده تونس اخبار مربوط به واگذاری اختیارات پارلمانی الغنوشی به معاونش را تکذیب کرد.

وی در این باره گفت: انتشار شایعات برای مشوش کردن تظاهرات مثمر ثمر نخواهد بود" چراکه جنبش تاریخی به صورت واضح به سمت آزادی، کرامت و دموکراسی در حرکت است.

الشعیبی ادامه داد راشد الغنوشی اختیاراتش را به سمیره الشواشی، معاون اولش واگذار نکرده است.

انتهای پیام


11246202
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به همتای اوکراینی خود چند روز فرصت داده است تا به پیشنهاد او برای آتش‌بس با روسیه پاسخ دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در پاسخ به ادعای فرمانده ارتش اسرائیل درباره «خط زرد» به عنوان «خط مرزی جدید» اعلام کرد که «قاطعانه» با هرگونه تغییر در مرزهای غزه مخالف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی بارش باران شدید و جاری شدن سیل در استان سلیمانیه در منطقه کردنشین شمال عراق دو نفر کشته و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری اعلام کردند که گلوله‌های خمپاره با منشأ ناشناخته در نزدیکی فرودگاه المزه دمشق فرود آمدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو کاستا در پاسخ به انتقادات تند ئیس جمهور آمریکا از رهبری سیاسی اروپا تأکید کرد که متحدان باید از مداخله در سیاست داخلی یکدیگر خودداری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه داری آمریکا تحریم‌هایی را علیه نهاد‌ها و افرادی که می‌گوید در دامن زدن به جنگ در سودان دخیل بودند، اعمال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسناد صلح «اصلاح‌شده» را «در آینده نزدیک» به ایالات متحده ارسال خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستیاران رئیس جمهور فرانسه گفت که فرانسه برای کمک به کشور بنین در غرب آفریقا در خنثی کردن کودتا پشتیبانی لجستیکی و کمک‌های نظارتی ارائه داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا از کامبوج و تایلند خواست تا به خصومت‌های اخیر پایان دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه چین اعلام کرد که چین، ایران و عربستان سعودی در یک نشست سه جانبه خواستار توقف فوری تجاوز اسرائیل علیه فلسطین، لبنان و سوریه شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است