سیاسی 20:16 - 08 بهمن 1399

دستور جهانگیری برای رسیدگی به خسارت‌های کشاورزان رودبار کرمان

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه شهرستان رودبار کرمان از جمله مناطق مستعد و محروم کشور است، از وزرای جهاد کشاورزی، کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه خواست به خسارات ناشی از توفان شن در شهرستان رودبار کرمان رسیدگی و پیشنهاداتی را برای جبران خسارات کشاورزان این منطقه ارائه دهند.

به دنبال وزش توفان شدید شن در شهرستان رودبار استان کرمان در روزهای اخیر که موجب خسارات زیادی به کشاورزان این منطقه محروم شد، اسحاق جهانگیری طی پی نوشتی خواستار رسیدگی به این مشکل و جبران خسارات کشاورزان شد.

معاون اول رئیس جمهوری در پی نوشتی خطاب به کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: شهرستان رودبار از جمله مناطق مستعد و محروم کشور است و متأسفانه آسیب زیادی به بخش کشاورزی؛ که مهمترین منبع درآمد مردم می‌باشد، وارد شده است لطفاً رسیدگی و برای جبران خسارات کشاورزان پیشنهاد لازم به دولت ارسال شود.


10924588
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده رهبر انقلاب نوشت: تداوم جنایت‌های تل‌آویو نه تنها آینده‌ای امن برای صهیونیست‌ها نمی‌سازد بلکه مسیر اجتناب‌ناپذیر مقاومت را روشن‌تر می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای از «حماسه فاطمی» مردم بصیر ایران در تشییع شهدای گمنام تجلیل کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با صدور پیامی از حضور باشکوه مردم در مراسم وداع و تشییع ۳۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس قدردانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با وزیر امور خارجه در مسقط دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی مرکز گفتگوی بشردوستانه، به همراه سه نفر از مدیران ارشد این نهاد امروز در حاشیه نشست مجمع مسقط با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس راجع به محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی درپی ترور یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله گفت: نتانیاهو آن‌قدر ماجراجویی خود را ادامه می‌دهد تا همه دریابند راهی جز مقابله با این رژیم جعلی باقی نمانده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی از سفر خود به پاکستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان در پیامی در ایکس به شرح دیدارش با وزیر خارجه کشورمان پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای، جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به مناطق مسکونی در بیروت و ترور فرمانده بزرگ مقاومت، هیثم علی طباطبایی را به شدت محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است