سیاسی 20:16 - 08 بهمن 1399

دستور جهانگیری برای رسیدگی به خسارت‌های کشاورزان رودبار کرمان

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه شهرستان رودبار کرمان از جمله مناطق مستعد و محروم کشور است، از وزرای جهاد کشاورزی، کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه خواست به خسارات ناشی از توفان شن در شهرستان رودبار کرمان رسیدگی و پیشنهاداتی را برای جبران خسارات کشاورزان این منطقه ارائه دهند.

به دنبال وزش توفان شدید شن در شهرستان رودبار استان کرمان در روزهای اخیر که موجب خسارات زیادی به کشاورزان این منطقه محروم شد، اسحاق جهانگیری طی پی نوشتی خواستار رسیدگی به این مشکل و جبران خسارات کشاورزان شد.

معاون اول رئیس جمهوری در پی نوشتی خطاب به کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: شهرستان رودبار از جمله مناطق مستعد و محروم کشور است و متأسفانه آسیب زیادی به بخش کشاورزی؛ که مهمترین منبع درآمد مردم می‌باشد، وارد شده است لطفاً رسیدگی و برای جبران خسارات کشاورزان پیشنهاد لازم به دولت ارسال شود.


10924588
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد می‌گوید قطع صادرات گاز به عراق به‌دلیل محدودیت‌های عملیاتی است که وقتی مرتفع شود مجدد از سر گرفته می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه می‌گوید در بودجه ۱۴۰۵ میزان درآمد‌های نفتی و یا واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای را به میزان ۷۵ درصد کاهش دادیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر پرتاب ماهواره‌های ایران از پایگاه فضایی روسیه و هراس از قدرت بازدارندگی ایران پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، حمله تروریستی به نمازگزاران در «مسجد امام علی بن ابی‌طالب (ع)» در استان حمص سوریه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: وقتی می‌گویم «با تحریم باید زندگی کرد»، منظور این است که نباید جریان تولید، تجارت و پیشرفت کشور را موکول به رفع تحریم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور در پیامی میلاد خجسته حضرت مسیح (ع)، را به همه موحدان به‌ویژه هموطنان مسیحی و ارمنی تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه سیدالشهداء (ع) استان تهران از برگزاری مرحله دوم رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در کمیسیون تلفیق بودجه گفت: ازجمله مسائل مهم که باید به آن توجه کنیم شرایط معیشتی مردم است و باید حتما قدرت خرید مردم را افزایش دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران خواهد ماند، گفت: اگر دشمنان بخواهند به این کشور آسیبی برسانند، روزگارشان تبدیل به شب سیاه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: با توسعه تجارت انرژی با اتحادیه اوراسیا و کشور‌های منطقه، جمهوری اسلامی ایران به مرکز مبادلات انرژی منطقه‌ای تبدیل خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است