اجتماعی 18:58 - 24 دی 1399

لزوم ارائه مشوق های دائمی به والدین برای افزایش فرزندآوری

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی تندگویان در برنامه «چالش» شبکه خبر به بخشی از مشکلات و موانع ازدواج جوانان پرداخت.

وی درباره تسهیلات ازدواج گفت: از سال ۹۶ که تسهیلات ازدواج به روز شده و عملاً صف انتظار نداریم مبلغ وام نیز از ۱۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده یعنی وام ازدواج طی سه سال پنج برابر شده ولی شاهد هستیم که رغبتی برای جوانان به ازدواج ایجاد نکرده و ازدواج روند کاهشی داشته است.

تندگویان با تاکید بر موضوع خانواده مناسب و فرزندآوری، اظهار داشت: در این حوزه مسئولان کشور باید اعلام کنند که برای جایگزینی جمعیت و نجات از بحران جمعیت چه تعداد فرزند مناسب یک خانواده است.

وی ادامه داد: هدف از دادن تسهیلات ازدواج نباید صرفاً برای ازدواج باشد و باید در این خصوص به مبحث جمعیت و خانواده نیز توجه کرد و هدف اصلی باید رشد جمعیت کشور باشد.

تندگویان در خصوص موضوع فرزندآوری اظهار داشت: در این خصوص باید از مشوق‌های مقطعی به سمت مشوق‌های دائمی برویم. برای مثال می‌توان رقم خوبی را به ازای هر فرزند به حقوق افراد تا زمانی که تحت تکفل آنها قرار دارند، اضافه کرد یا برای خانواده ۴ فرزندی مسکن رایگان حداقلی در نظر گرفت.

وی مشکل اصلی جوانان کشور را نداشتن مهارت دانست و تصریح کرد: این مشکل برای این به وجود آمده که در دوران تحصیل، هیچ مهارتی به دانش آموزان داده نمی‌شود و فقط به مباحث علمی پرداخته می‌شود.

تندگویان اظهار داشت: در فضای آموزش و پرورش از مقطع دبستان تا پایان دبیرستان باید حداقل ۴۰ درصد زمان آموزش، صرف آموزش مهارت‌های مختلف اجتماعی، ارتباطی، اشتغال و هر نوع مهارت مورد نیاز زندگی آینده دانش آموزان شود.

وی با بیان اینکه خیلی از تسهیلات مختلف به جامعه هدف نمی‌رسد، اظهار داشت: تسهیلات در هر زمینه و موضوعی باید هدفمند و متناسب با استفاده جامعه هدف باشد تا شخص دیگری نتواند از آن سوءاستفاده کند.

معاون امور جوانان تصریح کرد: اگر به موضوع مهارت توجه شود و جوانان آموزش‌های مختلف اشتغال و … کسب کنند و یاد بگیرند روی پای خود بایستند، دیگر نیازی به این وام‌ها نخواهند داشت.


10903763
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزیر کار گفت: با محوریت ترویج ورزش برای حفاظت از سلامتی بانوان، پویش ملی ورزش برای زنان کارگر راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از برنامه سازمان برای راه‌اندازی «کمیته جوانان و دبیرخانه صدای جوانان» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم سکون جو و انباشت آلاینده‌ها، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۶ آذر) در شرایط ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: به علت نبود دلیل تازه در پرونده، دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را فک و رأی اولیه را نقض کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از رانندگان خواست با کاهش سرعت، رعایت فاصله طولی و افزایش هوشیاری از بروز تصادفات در موج بارشی فردا جلوگیری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: مشکل اصلی پایتخت، کمبود آب نیست، مدیریت نادرست مصرف است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۱ تهران اعلام کرد: بزرگ‌ترین دیوارنگاره شهرداری تهران در تقاطع خیابان جمهوری اسلامی و ولیعصر (عج) اجرا و اکران شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق شدند اعضای یک باند کلاهبرداری فروش خودرو‌های تصادفی را در قالب قرار صوری و طی دو عملیات دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح اصلاح ماده ۴۱ قانون کار اعلام وصول شد، این طرح شورای عالی کار را به افزایش کف دستمزد، حداقل مساوی با نرخ تورم مکلف می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است