سیاسی 18:07 - 27 دی 1400
مرکز رسانه قوه قضاییه گزارشی درباره «حمید نوری» منتشر کرد.

گزارش قوه قضاییه درباره حمید نوری

به گزارش ایسنا، مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد:

«کشور سوئد در حالی بر اساس ادعاهای یکی از جنایت کارترین گروه‌های تروریستی تاریخ ایران در حال محاکمه یک ایرانی به نام حمید نوری است که در مجموع ۵۷ جلسه دادگاه برگزار شده، غیر از شهادت اعضای منافقین، هنوز هیچ مستندات جدی و قابل توجهی علیه این فرد مطرح نشده است.

از ابتدای سال جدید میلادی، دادگاهی در استکهلم سوئد دور جدید جلسات خود برای محاکمه یک ایرانی به نام حمید نوری را از سر گرفته است.

نوری از آبان ماه سال ۹۸، زمانی که برای حل‌وفصل اختلاف خانوادگی دخترخوانده‌اش به سوئد سفرکرده بود هنگام ورود به فرودگاه استکهلم ربوده و به زندان انفرادی برده شد.

او ۲۶ ماه گذشته را در زندان انفرادی به سر برده و در کشور مدعی صلح و حقوق بشر از حقوق بدیهی یک متهم مثل تماس اولیه با خانواده و دسترسی آزاد به وکیل بی‌بهره بوده است.

وکلای نوری می‌گویند او در این مدت حتی از داشتن عینک مطالعه نیز محروم بوده و بر اساس گفته‌های خودش در جلسات قبلی دادگاه، چند نوبت هم مورد ضرب و شتم نیروهای امنیتی سوئد قرارگرفته است.

سوئد می‌گوید با اهداف حقوق بشری نوری را دستگیر کرده، اما این ادعا تماماً بر پایه شهادت اعضای گروهک تروریستی منافقین است که مدعی هستند این فرد زندانبان آن‌ها بوده است.

حمید نوری اما یک کارمند ساده قوه قضاییه بوده که از سال ۷۰ خود را بازنشست کرده و ۳۰ سال است که شغل آزاد دارد.

در طول ۵۷ جلسه دادگاه در ۵ ماه گذشته منافقین و دادگاه سوئد هنوز هیچ مدرک جدی و محکمه‌پسندی علیه نوری مطرح نکرده‌اند، بااین‌حال روند این دادگاه نمایشی که بر اساس بعضی اخبار تاکنون برای دولت سوئد بیش از ۵۰ میلیون یورو هزینه در پی داشته همچنان ادامه دارد.

حمید نوری در فرصت کوتاهی که دادگاه برای دفاع از خود به او داده، علاوه بر افشاگری در خصوص سوابق جنایت‌کارانه منافقین در ایران، نسبت به چگونگی ربوده شدن، روند دادرسی و نوع برخوردها در زندان انفرادی سوئد نیز اعتراضات صریحی انجام داده که حقیقت حقوق بشر غربی و نوع برخورد سیاسی آن‌ها با این موضوع انسانی را به‌خوبی هویدا می‌کند.

نوری همچنین هیچ‌کدام از اتهامات منسوب به خود را قبول نکرده و تمام آن‌ها را حاصل تبانی منافقین و برخی چهره‌های ضدانقلاب ساکن در سوئد می‌داند.

به نظر می‌رسد حالا که دور جدید جلسات دادگاه حمید نوری آغازشده، مناسب باشد ازاین‌پس افکار عمومی داخل نیز با وقایع و رخدادهای اتفاق افتاده در این دادگاه و حاشیه آن آشنا و از آن مطلع شوند.»

انتهای پیام


11414605
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب فرمودند: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، اختلافی ذاتی و تقابل منافع دو جریان آمریکا و جمهوری اسلامی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اشاره به موضوع کوچک‌سازی دولت و با تاکید بر اینکه به فکر کارمندان ادارات هستیم، اعلام کرد: هیچ کارمندی اخراج یا تعدیل نمی‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کل کشور با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: مراسم یوم الله ۱۳ آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی»؛ به‌صورت سراسری در بیش از ۹۰۰ شهر برگزار خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت ۱۳ آبان، این واقعه بزرگ را نقطه عطفی در تاریخ سیاسی معاصر و موجب تثبیت استقلال سیاسی و عزت ملی ایرانیان دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، در خصوص از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا گفت: واسطه ها پیغام‌هایی را رد و بدل می‌کنند اما این به معنای شروع فرآیند مذاکراتی بین ایران و آمریکا نبوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به لزوم تقویت مؤسسه رازی و پاستور، گفت: دولت حساسیت‌های لازم برای مقابله با بیماری‌های دامی را دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه غنی سازی صفر امکان ندارد گفت: ۴۰۰ کیلوگرم مواد با غنای ۶۰ درصد ایران، زیر آوار‌ها هستند و ایران قصدی برای خارج کردن آن‌ها از زیر آوار ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه غنی سازی صفر امکان ندارد گفت: ۴۰۰ کیلوگرم مواد با غنای ۶۰ درصد ایران، زیر آوار‌ها هستند و ایران قصدی برای خارج کردن آن‌ها از زیر آوار ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس تخصیص ارزی که در قانون در حوزه خودرو بر بانک مرکزی تکلیف کردیم و باید دو میلیارد یورو تخصیص ارز داشته باشد، را شاهد نیستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است