اجتماعی 11:51 - 10 فروردین 1399
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از شناسایی اعضای باند کلاهبرداری با ۳۷ فقره پرونده اتهامی خبر داد.

کلاهبرداری در پوشش بازاریاب اینترنتی

به گزارش ایسنا، سرهنگ "تورج کاظمی" در تشریح این خبر گفت: پانزدهم اسفند ماه ۹۸، مردی ۳۵ ساله ساکن تهران حوالی خیابان "جمهوری" با مراجعه به پلیس فتا و ارائه شکایتی از دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای اعلام کرد که حسابم به دلیل نامعلومی مسدود شده در حالیکه از این امر بی‌اطلاع بوده، خواهان پیگیری پلیس هستم.

وی ادامه داد: پرونده با هماهنگی دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای در دستور کار کارشناسان فتا قرار گرفت، در خلال رسیدگی پرونده، شاکی مجدد به پلیس مراجعه و با ارائه سرنخی بیان کرد خانمی ناشناس با او تماس تلفنی گرفته و از وی درخواست کارت بانکی در ازای مبلغ یک میلون تومان کرده است.

این مقام انتظامی افزود: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، تماس از سوی خانمی ۳۰ ساله ساکن تهران بوده که با هماهنگی دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای نامبرده شناسایی و به پلیس انتقال داده شد. با بررسی سوابق وی مشخص شد وی قبلا در یک شرکت اینترنتی به عوان بازاریاب در قرعه کشی و فروش محصولات فعالیت داشته است.

رئیس پلیس فتای تهران گفت: متهم در تحقیقات پلیسی، راز کلاهبرداری اعضای باند خود را برملا کرد و در اظهاراتش اذعان داشت در پوشش یک شرکت خصوصی قرعه کشی و فروش محصولات با عنوان بازاریاب اینترنتی اقدام به کلاهبرداری می‌کرد.

سرهنگ کاظمی ادامه داد: بنا به اعترافات متهم، شاکی پرونده نیز یکی از افرادی است که کارت بانکی خود را در قبال مبلغی در اختیارش قرار داده است و وی نیز کارت های مزبور را به صاحب شرکت تحویل داد به گونه ای که و در قبال تحویل هر کارت ماهیانه مبلغی به حسابش و نیز شاکی پرونده واریز می‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: شاکی پرونده پس از حضور در اداره پلیس، ابتدا منکر هر گونه جرمی شد اما هنگامی که در برابر ادله و مستندات قانونی قرار گرفت راهی جز اعتراف نداشت و اقرار کرد که کارت بانکی خود را در قبال پول به متهم داده و وقتی حسابش مسدود شد با طرح شکایت واهی قصد رفع مسدودی حسابش را داشت و از سوی دیگر از گفتن حقایق نیز واهمه داشته است.

رئیس پلیس فتا با اشاره به اینکه با اظهارات متهمان، دیگر همدست آن‌ها که خود را به عنوان شاکی معرفی و گرداننده اصلی اعضای این باند بودند نیز دستگیر و به پلیس انتقال داده شدند، گفت: با جمع‌بندی پرونده تا کنون ۳۷ فقره پرونده مشابه به ارزش چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری شده است که پرونده مزبور پس از انجام تحقیقات پلیس به دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای ارسال شد و متهمان تحت برخورد قضایی قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ کاظمی به شهروندان توصیه کرد: کارت بانکی جزیی از اوراق حقوقی فرد بوده و هرگونه سوء استفاده از این حساب‌ها پیگرد قضایی برای صاحب حساب دارد، به هیچ وجه کارت‌های بانکی خود را به امانت و یا تحت عناوین دیگر در اختیار فردی قرار ندهید، زیرا در صورت وقوع هر جرم صورت گرفته از طریق این افراد شما نیز به عنوان شریک جرم محسوب شده و باید پاسخگو باشید.

انتهای پیام


10461450
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محله‌محوری را راهبرد جدید دولت چهاردهم در حوزه رفاه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه وصایای شهدا حلقه‌ای مطمئن برای پیوند بین نسل‌ها است، گفت: دشمن ۲۰ سال برای ایجاد بحران در ایران برنامه‌ریزی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: رویکرد جدید مواجهه با معلولیت، عبور از نگاه طردکننده و حرکت به سمت جامعه‌ای فراگیر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از ادامه عملیات پشتیبانی این سازمان در آتش‌سوزی گسترده جنگل توسکستان استان گلستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در سومین نشست مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌ها، مطالبات آنان را بررسی و پس از بحث و تبادل نظر دستورات لازم را جهت تسریع در انجام موضوعات مطرح در این جلسه صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران ویژه برنامه‌های شهرداری برای هفته زن با عنوان «زن؛ جریان زندگی» را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۶ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی، اعضای یک باند حرفه‌ای که با شگرد فروش حواله جعلی خودرو، ۳۰ میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند را دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۱۱ کیلو و ۴۰۰ گرم محلول شیشه، توسط کارکنان فرودگاه بندرعباس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خط ویژه حمل‌ونقل همگانی (H.O.V) در بزرگراه شهید چمران به بهره‌برداری رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است