فرهنگی‌هنری 19:00 - 05 آبان 1400

پانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان آغاز به کار کرد

به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز و با حضور هنرمندان عرصه هنرهای نمایشی کشور، مراسم افتتاحیه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان برگزار شد.

رحمان هوشیاری دبیر اجرایی این جشنواره اظهار کرد: خوشبختانه پانزدهمین دوره این جشنواره با استقبال بسیار زیادی از طرف هنرمندان مواجه شد و تمام تلاش ما این است که این جشنواره را با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی برگزار کنیم.

وی افزود: به دلیل شرایط کرونایی، پارسال این جشنواره به صورت مجازی برگزار شد و امسال تمام تلاش خود را به کار گرفتیم که به صورت حضوری برگزار کنیم و فضای شادی و نشاط را داشته باشیم.

هوشیاری خاطرنشان کرد: امیدواریم این جشنواره دوران پساکرونا را رقم بزند و این بیماری هرچه زودتر از جامعه رخت بربندد.

دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان اعلام کرد: ۲۰۷ اثر متقاضی حضور در جشنواره داشتیم که پس از بازبینی داوران ۴۱ اثر به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

هوشیاری خاطرنشان کرد: ۱۶ اثر در بخش آزاد، شش اثر در بخش آئینی سنتی، پنج اثر در بخش کودک و نوجوان، سه اثر در بخش دگرگونه، پنج اثر در بخش ویژه با محوریت پاسداشت ایثار و شهادت رزمندگان دوران دفاع مقدس و گرامیداشت مدافعان سلامت از جمله آثار حاضر در مرحله نهایی هستند.

وی افزود: ۹۳ طرح و ایده نمایشنامه برای فضاهای بیرونی نیز به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است که در اختتامیه از صاحبان آثار برتر تجلیل خواهد شد.

هوشیاری اعلام کرد: این جشنواره از اعتبار هنری لازم در سراسر جهان برخوردار است و ۲۷ اثر خارجی متقاضی شرکت در این دوره بودند که امسال از طریق مجازی شاهد اجرای این نمایش‌ها خواهیم بود.


11291052
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما اعلام کرد که بنا به اعلام طرح و برنامه سازمان صداوسیما، برنامه‌های بدون مخاطب باید از کنداکتور حذف و برنامه‌های دیگر جایگزین آن شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سینمایی «بزن قدش» با گویندگی ۱۲ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «تکاب» به کارگردانی سمیرا نویدی و تهیه‌کنندگی مهرشاد کارخانی در جشنواره فیلم‌های فولکلور هند به نمایش در می‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در مستندی که اخیراً از ترانه علیدوستی در رسانه بی‌بی‌سی منتشر شده، تأکید او بر «فمینیست بودن» خودش یک سؤال مهم را در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در پی درگذشت بهرام بیضایی فیلمساز سرشناس سینمای ایران، فیلم سینمایی «باشو غریبه کوچک» را امروز ساعت ۱۹ پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام رادیو مقاومت اعلام کرد که ما همیشه شرایط را به گونه هوشیارباش و آماده‌باش تعریف کرده‌ایم، تا در هر لحظه ارتباط میدان و مخاطب برقرار باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت گرامیداشت روز بصیرت، شبکه نمایش در جدول پخش خود تدارک ویژه‌ای دیده است که طی آن چهار فیلم سینمایی برای مخاطبان پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت گرامیداشت روز بصیرت، شبکه نمایش در جدول پخش خود تدارک ویژه‌ای دیده است که طی آن چهار فیلم سینمایی برای مخاطبان پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «سقوط آزاد» با گویندگی ۶ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز تحقیقات صداوسیما نتایج دو پژوهش گسترده خود با محوریت اثرسنجی رویداد ملی «ایران جان، گلستان ایران» (پیش‌آزمون و پس‌آزمون) و (مخاطبان، غیرمخاطبان) را منتشر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است