اجتماعی 11:37 - 01 مهر 1400
معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا به شایعات و ابهامات مالی مطرح شده علیه موسسه رهگشا واکنش نشان داد.

واکنش پلیس به شایعات مطرح شده درباره موسسه رهگشا

به گزارش ایسنا، مدتی قبل متنی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که اتهامات و ابهامات مالی را پیرامون موسسه رهگشا و برخی از فرماندهان ارشد نیروی انتظامی مطرح کرده بود. این موضوع با واکنش سرهنگ عین الله جهانی، معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا مواجه شد و جهانی در این باره گفت: در سال ۱۳۹۶ و پس از آنکه برگ سبز سند خودرو به عنوان سند رسمی مالکیت مطرح شد، متاسفانه عده‌ای در فضای مجازی علیه موسسه رهگشا اتهامات کذبی را طرح و منتشر کردند که متن مذکور مربوط به همان دوره بوده و دوباره بازنشر شده است.  

وی با بیان اینکه عامل این شایعه پراکنی در همان زمان شناسایی و دستگیر شد، گفت: با تشکیل پرونده برای این فرد و رسیدگی به آن در دادسرا، هدف مجرمانه متهم نیز بر ملا شده و این فرد از آنچه که انجام داده ابراز ندامت کرد.

جهانی با بیان اینکه بار دیگر شاهد انتشار همان متن در فضای مجازی هستیم، گفت: اتهامات مطرح شده علیه این موسسه که در حوزه تعویض پلاک خودرو فعال است و نیز برخی از افراد و فرماندهان نیروی انتظامی، کذب محض بوده و صحت ندارد.

معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره مبالغ و درآمدهای مراکز تعویض پلاک نیز گفت: برابر قانون تمام وجوه پرداختی بانکی به حساب خزانه دولت واریز شده و هیچ نفع شخصی یا سازمانی در این زمینه وجود ندارد.

وی در پایان تاکید کرد که این قبیل اقدامات و شایعه پراکنی‌ها هیچ تاثیری بر عملکرد و خدمت رسانی پلیس راهور نخواهد داشت و  افرادی که با نشر اکاذیب و اتهامات واهی و سوءاستفاده از تکنیک‌های رسانه‌ای قصد فریب افکار عمومی را داشته باشند، حتما تحت پیگرد قانون قرار خواهند گرفت.  

انتهای پیام


11241006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران ویژه برنامه‌های شهرداری برای هفته زن با عنوان «زن؛ جریان زندگی» را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۶ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی، اعضای یک باند حرفه‌ای که با شگرد فروش حواله جعلی خودرو، ۳۰ میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند را دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۱۱ کیلو و ۴۰۰ گرم محلول شیشه، توسط کارکنان فرودگاه بندرعباس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خط ویژه حمل‌ونقل همگانی (H.O.V) در بزرگراه شهید چمران به بهره‌برداری رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمال کشور از فردا تا جمعه خبر داد و از مسافران خواست پیش از سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل همکاری‌های بین‌الملل حقوقی و قضایی اعلام کرد که انتقال ۱۸ شهروند ایرانی زندانی از کویت و گرجستان به کشور نهایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از برقراری آموزش حضوری در مدارس و دانشگاه‌ها و لغو دورکاری ادارات استان برای فردا چهارشنبه ۱۲ آذر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای درخواست‌های مردمی، فاز دوم مجموعه ساصد در شرق پایتخت، که با هدف شکل‌گیری یک پهنه و بوستان نوین فناورانه طراحی شده، در بازدید میدانی سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ به‌عنوان یکی از پروژه‌های اثرگذار افزایش سرانه‌های خدماتی و سبز تهران مورد...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس گزارش بانک مرکزی در هفته منتهی به ۷ آذرماه شهروندان تهرانی هنگام خرید از میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران اختلاف قیمت ۴۶ درصدی در بخش میوه، اختلاف قیمت ۲۴ درصدی در بخش سبزیجات، اختلاف قیمت ۳۲ درصدی در بخش حبوبات و اختل...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است