اجتماعی 11:37 - 01 مهر 1400
معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا به شایعات و ابهامات مالی مطرح شده علیه موسسه رهگشا واکنش نشان داد.

واکنش پلیس به شایعات مطرح شده درباره موسسه رهگشا

به گزارش ایسنا، مدتی قبل متنی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که اتهامات و ابهامات مالی را پیرامون موسسه رهگشا و برخی از فرماندهان ارشد نیروی انتظامی مطرح کرده بود. این موضوع با واکنش سرهنگ عین الله جهانی، معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا مواجه شد و جهانی در این باره گفت: در سال ۱۳۹۶ و پس از آنکه برگ سبز سند خودرو به عنوان سند رسمی مالکیت مطرح شد، متاسفانه عده‌ای در فضای مجازی علیه موسسه رهگشا اتهامات کذبی را طرح و منتشر کردند که متن مذکور مربوط به همان دوره بوده و دوباره بازنشر شده است.  

وی با بیان اینکه عامل این شایعه پراکنی در همان زمان شناسایی و دستگیر شد، گفت: با تشکیل پرونده برای این فرد و رسیدگی به آن در دادسرا، هدف مجرمانه متهم نیز بر ملا شده و این فرد از آنچه که انجام داده ابراز ندامت کرد.

جهانی با بیان اینکه بار دیگر شاهد انتشار همان متن در فضای مجازی هستیم، گفت: اتهامات مطرح شده علیه این موسسه که در حوزه تعویض پلاک خودرو فعال است و نیز برخی از افراد و فرماندهان نیروی انتظامی، کذب محض بوده و صحت ندارد.

معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره مبالغ و درآمدهای مراکز تعویض پلاک نیز گفت: برابر قانون تمام وجوه پرداختی بانکی به حساب خزانه دولت واریز شده و هیچ نفع شخصی یا سازمانی در این زمینه وجود ندارد.

وی در پایان تاکید کرد که این قبیل اقدامات و شایعه پراکنی‌ها هیچ تاثیری بر عملکرد و خدمت رسانی پلیس راهور نخواهد داشت و  افرادی که با نشر اکاذیب و اتهامات واهی و سوءاستفاده از تکنیک‌های رسانه‌ای قصد فریب افکار عمومی را داشته باشند، حتما تحت پیگرد قانون قرار خواهند گرفت.  

انتهای پیام


11241006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران بر ضرورت هماهنگی بین‌دستگاهی، آموزش شهروندان و استفاده گسترده از رسانه‌ها برای کاهش تخلفات و ارتقای امنیت ترافیکی استان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید شهرداری تهران با عنوان «خانه ریز» که هدف آن سرمایه‌گذاری سانتی‌متری در مسکن عنوان شده، با واکنش کارشناسان مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: کیفیت عکس‌های کارت ملی مناسب نیست و اصلاحاتی برای بهبود آن در دفاتر پیشخوان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد که تعداد عمره گزاران اعزامی به سرزمین وحی در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان افزایش یافته و در روز به بیش از ۱۳۰۰ نفر خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود و بیش از چهار هزار نفر از افراد دارای معلولیت جذب خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ما این است که شبکه بزرگ «ایران بانوها» را برای فردای کشور رقم بزنیم. ما مصمم هستیم هرسال با قوت بیشتر و با برطرف کردن ضعف‌ها پیش برویم تا روزی که چشم هیچ دختر نوجوان ایرانی برای الگو به بیرون از کشور نباشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل شهدای غزه امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی مشاور املاک متخلف خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران گفت: مردم ولی‌نعمت ما هستند و باید امور آنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن سامان یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هیچ‌یک از طرح‌های محدودیت تردد، از جمله طرح زوج و فرد، مشمول ممنوعیت نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است