سیاسی 17:31 - 28 آبان 1398
سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی از بررسی‌های نهایی کمیسیون متبوع خود نسبت به لایحه‌ مالکیت صنعتی خبر داد و گفت که این لایحه برای تصویب نهایی به صحن علنی ارسال شد.

لایحه مالکیت صنعتی برای تصویب نهایی به صحن علنی مجلس ارسال شد

حسن نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص بررسی‌های جلسه‌های کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در جلسه امروز تصویب و تکمیل یک ماده از لایحه مالکیت صنعتی را مورد بحث و بررسی قرار دادیم. این ماده در خصوص شورای عالی مالکیت صنعتی به ریاست رییس جمهور و ۱۶ سازمان و وزارتخانه و بازوی فکری آن شورای عالی متشکل از ۱۶ وزارتخانه به دبیری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بود که به تصویب رسید. این لایحه برای تصویب نهایی به صحن علنی ارسال شد.

وی ادامه داد: همچنین سه ماده از لایحه حمایت از مالکیت فکری به تصویب رسید. ماده ۸۴ در خصوص شرایط نسخه‌برداری از آثار، ماده ۸۵ درباره دادگاه صالح رسیدگی به دعواهای حقوقی و شکایات کیفری موضوع این قانون و ماده ۸۶ به تصویب رسیدند.

انتهای پیام


10297114
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: فراجا با کمک مردم آشوبگران را به جایشان خواهد نشاند و ایرانیان با رفتار انقلابی خود به کسانی که با این ملت مؤدبانه صحبت نکنند تودهنی خواهند زد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از تصویب پرداخت اعتبار ماهانه یک‌میلیون تومانی به همه دهک‌های جامعه خبر داد و گفت: این اعتبار به‌صورت اعتباری و برای خرید اقلام مشخص پرداخت می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه بر تداوم تعاملات دیپلماتیک و پیگیری حقوق و منافع کشورمان در سازمان‌های بین‌المللی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه ساخت مسکن همواره یکی از اولویت‌های دولت‌ها بوده است، گفت: با تامین منابع لازم باید سرعت بیشتری به تامین مسکن محرومین بدهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر لزوم ارتباط مستمر، شفاف و صادقانه مسئولان با مردم تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت وزیران با هدف تضمین امنیت غذایی، حمایت از معیشت خانوار‌ها و حفظ قدرت خرید مصرف‌کنندگان نهایی، آیین‌نامه‌ای جامع را تصویب کرد که بر پایه آن، سازوکار‌های پرداخت کالابرگ الکترونیکی، تأمین پایدار کالا‌های اساسی، حمایت از تولید و نظارت مستم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم اصلاح رویکرد‌های گذشته در اجرای طرح‌های عمرانی، گفت: پراکندگی منابع در پروژه‌های متعدد و کم‌اثر پایان یافته و دولت چهاردهم تمرکز خود را بر تکمیل پروژه‌های ریلی اولویت‌دار معطوف کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت حق انتقاد و اعتراض را به رسمیت می‌شناسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ از موافقت این کمیسیون با کلیات لایحه بودجه سال آینده خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در گرجستان با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است