اجتماعی 12:48 - 20 مرداد 1399
معاون حمل و نقل شهرداری تهران از نیاز پایتخت به ۱۵۰۰ واگن خبر داد.

نیاز متروی تهران به ۱۵۰۰ واگن

به گزارش ایسنا، سید مناف هاشمی در مراسم رونمایی از دستاوردهای طراحی و ساخت قطار ملی مترو که به صورت مجازی برگزار شد با بیان این که امیدواریم به اهدافمان در زمینه تولید قطار ملی برسیم ، گفت: جا دارد از همه مهندسین، کارگران، شرکت‌های دانش بنیان ، جهاد دانشگاهی، مپنا و قطعه سازانی که در این پروژه مهم کمک می‌کند تشکر کنم.

وی با بیان این که باید پروژه قطار ملی به نتیجه برسد، گفت: البته این تولید ملی بدون کسب حمایت دولت موفق نخواهد بود.

وی با بیان این که تهران به ۱۵۰۰ دستگاه واگن نیاز دارد گفت: البته بحث انعقاد قرارداد به ۶۳۰ واگن با چینی‌ها مطرح است و با شرکت واگن سازی ملی نیز پروژه ساخت ۱۰۵ دستگاه و با شرکت واگن سازی تهران نیز ۱۰۵ دستگاه واگن را نهایی کردیم که به ثمر نشستن همه این سفارشات نیازمند منابع زیاد است که قطعا تامین آن از توان شهرداری خارج است و با توجه به شرایط سخت کرونایی می‌بایست از منابع دولت استفاده کنیم.

معاون شهرداری تهران با بیان این که با حمایت دولت هم از بیکار شدن جوانان جلوگیری می‌شود و هم حمل و نقل پاک توسعه می‌یابد، افزود: اگر ۱۵۰۰ واگن مورد نیاز تامین شود می‌توان ظرفیت حمل و نقل مترو را از دو میلیون مسافری که امروزه از آن استفاده می کنند به ۶ میلیون ارتقا داد که این گام موثری در راستای حمل و نقل پاک است. امیدواریم سال آینده بتوانیم با تولیدات ملی بیشتری نقش آفرینی کنیم.

انتهای پیام


10660251
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ وضعیت تردد خودرو‌ها در معابر و بزرگراه‌های تهران در چهارمین روز ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از ثبت بیش از یک‌میلیون و ۳۷۵ هزار تخلف سرعت توسط دوربین‌های پلیس از ابتدای سال تاکنون در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در برخی از آزادراه‌ها و محور‌های منتهی به تهران خبر داد و اعلام کرد: تردد در محور‌های شمالی کشور روان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای امسال تاکنون هوای پایتخت ۶ روز در وضعیت پاک و ۱۶۰ روز در شرایط قابل قبول بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد: زوج‌های جوانی که تاریخ عقد رسمی آنها در سال ۱۴۰۴ به ثبت رسیده است، می‌توانند از ظرفیت اختصاص‌یافته برای اعزام به عمره مفرده بهره‌مند شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیه‌ای تأکید کرد که هرگونه اخبار رسمی درباره آزمون استخدامی این جمعیت تنها از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی آن قابل پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با بهبود رفتار‌های ترافیکی می‌توانیم آینده‌ای سالم برای فرزندان خود بسازیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» افکار منفی به طور جدی سلامت انسان را به خطر می‌اندازند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند بررسی شکایت‌های نامزد‌های ردصلاحیت‌شده انتخابات شورای اسلامی شهر تهران و سایر شهرستان‌های استان تهران، از امروز در «هیات عالی نظارت استان تهران» آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی فراجا از اجرای طرح مقابله با قاچاق سلاح و کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی طی یک هفته گذشته در سطح مرز‌های کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است