سیاسی 01:15 - 24 تیر 1399
با اشاره به تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران
یک کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه از اروپا انتظار می‌رفت که در قبال فشار آمریکا ایستادگی کند، گفت: ایران باید تلاش کند در یک انزوای سیاسی- اقتصادی قرار نگیرد.

هرمیداس باوند: اروپا باید در قبال فشار آمریکا ایستادگی می‌کرد

داوود هرمیداس باوند در گفت‌وگو با ایسنا در ارزیابی خود از تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران توسط آمریکا اظهار کرد: آمریکا این موضوع را در حالی  مطرح کرده که با وتو و مخالفت روسیه و چین در شورای امنیت مواجه خواهد شد شد البته که روسیه و چین خود فروشنده تسلیحات به ایران هستند.

وی با اشاره به اینکه روابط ما با آمریکا و غرب رابطه حسنه‌ای نیست، گفت: از اتحادیه اروپا انتظار می رفت در این گونه موضوعات و حتی در قبال خروج آمریکا از برجام،  آنها که خواهان ادامه برجام بودند، قاطع‌تر موضع گیری کنند. در واقع انتظار ایران به فرآیند قابل قبولی منجر نشد.

هرمیداس باوند خاطرنشان کرد: آمریکا فراتر از مساله اقتصادی، مساله تسلیحاتی را مورد تحریم قرار داده تا علاوه بر فشار همه جانبه اقتصادی،  از طریق تسلیحاتی نیز فشار وارد کند.

وی بیان کرد: باید در نظر داشته باشیم چین و روسیه هر گاه طرحی در مورد محدودیت تکنولوژی هسته ای و... بود مخالفتی نداشتند اما در مورد مساله تسلیحاتی مخالفت کردند چون آنها فروشنده سیستم تسلیحاتی هستند. 

این کارشناس مسائل بین‌الملل افزود: آمریکا و اروپا تعاملات گسترده‌تری با یکدیگر دارند لذا از اروپا  انتظار می‌رفت که در قبال فشار آمریکا ایستادگی کند که انجام نداد، آن‌ها منافع خودشان در  این است که نیازهای تسلیحاتی ایران تامین نشود. 

هرمیداس باوند ادامه داد: همان طور که می‌دانید انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شده لذا ایران باید سعی کند روابط حسنه از همه جهات و با کشورهای منطقه ای داشته باشد گرچه کشورهایی مانند ترکیه و پاکستان در ظاهر صحبت از دوستی با ایران می‌کنند اما از این که ایران قدرت منطقه‌ای باشد خرسند نیستند.

وی با بیان این اعتقاد که در سیاست خارجی باید با همه کشورها رابطه حسنه داشته باشیم و خط مشی مشخصی را ترسیم کنیم، گفت: تحریم‌های آمریکا یک جانبه و مضاعف است اگر به خوبی در نظر نگیریم نمی‌توانیم روابط تجاری- مالی با کشورها داشته باشیم. اتحادیه اروپا خط مشی برای خود در پیش گرفته که با تحریم‌های آمریکا در تعارض نباشد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل در پایان خاطرنشان کرد: ایران باید سعی کند خود را در یک انزوای جغرافیایی قرار ندهد، با همه روابط حسنه داشته باشد. می گویند  در سیاست هرگز و غیر ممکن وجود ندارد یعنی کشوری که روزی دشمن تلقی می‌شود می‌تواند در پرتو تحولات پیش آمده تبدیل به دوست امروز شود لذا ایران هم باید تلاش کند تا در یک انزوای سیاسی و اقتصادی قرار نگیرد.

انتهای پیام 


10617498
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد: در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران، ازسرگیری کامل بازرسی‌ها از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشروط به اتخاذ تدابیر ویژه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد که ایران صلح، ثبات و توسعه در افغانستان را به‌طور مستقیم مرتبط با امنیت ملی خود می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: ایران با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد و شیوه‌نامه روشنی راجع به نحوه ایفای تعهدات پادمانی تدوین کرد. اکنون نوبت طرف‌های مقابل است که از این فرصت برای تداوم مسیر دیپلماتیک استفاده کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات درباره اختلال های پیش آمده در اینترنت توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات درباره اختلال‌های پیش آمده در اینترنت توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با ابلاغ رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین‌نامه نحوه نام‌گذاری روز‌ها و مناسبت‌های خاص پس از ۱۶ سال مورد بازنگری کلی قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور خطاب به کارشناسان اقتصادی گفت: انتظار داریم که بهترین راهکار‌های بهینه کردن هزینه‌ها بدون ایجاد نارضایتی و مشکل را به دولت ارائه دهید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران اعلام کرد:بازسازی منازل آسیب دیده از جنگ توسط شهرداری موجب کاهش آلام و افزایش خدمت رسانی شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تاکید کرد: موازی‌کاری‌ها و اقدامات تکراری باید سامان داده شده و دستگاه‌های متولی آنها در هم ادغام شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تاکید کرد: موازی‌کاری‌ها و اقدامات تکراری باید سامان داده شده و دستگاه‌های متولی آنها در هم ادغام شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است