سیاسی 21:09 - 12 تیر 1399
دولت ترامپ در آخرین تلاش خود برای توقیف نفتکش‌های حامل سوخت ایران در مسیر ونزوئلا دست به ارائه‌ دادخواست به مراجع قضایی زده است.

حرکت جدید ترامپ برای توقیف نفتکش‌های ایران در مسیر ونزوئلا

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده به عنوان آخرین تلاش خود برای افزایش تحریم‌ها و فشار اقتصادی علیه ایران و ونزوئلا؛ از طریق دادستان‌های قضایی آمریکا، نسبت به تشکیل پرونده و طرح دادخواست برای توقیف چهار نفتکش ایرانی که حامل بنزین به مقصد ونزوئلا هستند، اقدام کرده است.

ایران اخیراً با تأمین سوخت و ارسال نفتکش‌های خود به ونزوئلا که پس از تحریم‌های یکجانبه‌ی ایالات متحده در استفاده و بهره‌مندی از تمام ظرفیت پالایشگاه‌های خود ناکام مانده و منجر به کمبود سوخت و بنزین شده است، کمک شایانی در مواجه با تحریم‌های ظالمانه‌ی آمریکا به این کشور کرده است.

ونزوئلا هم‌، مانند ایران که یکی از کشورهای عضو اوپک می‌باشد، به دلیل تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه‌ ایالات متحده با کمبود سوخت و بنزین روبرو شده که این مساله موجب رکود اقتصادی این کشور شده است.

در دادخواست و پرونده‌ ارائه شده توسط دادستان‌های آمریکایی، هدف دولت ترامپ توقیف نفتکش‌های ایران و جلوگیری از تحویل بنزین به ونزوئلا در آینده، ذکر شده است.

در این دادخواست آمده است که سود حاصل از انتقال محموله سوخت به ونزوئلا در ایران خرج فعالیت‌های جنگ‌طلبانه، گسترش سلاح‌های کشتار جمعی و تجهیزات و تسلیحات نظامی در پشتیبانی از تروریسم و نقض حقوق بشر شده است.

هم‌چنین از اهداف دیگر این دادخواست که مد نظر دولت ترامپ قرار گرفته است، متوقف ساختن کانال‌های درآمدی دولت ایران و حصول مال از طریق فروش نفت ایران است که به دلیل برنامه هسته‌ای، موشک‌های بالستیک و نفوذ نظامی در خاورمیانه تحت تحریم‌های یکجانبه‌ی ایالات متحده قرار گرفته است.

ایران بارها و بارها اعلام کرده است که برنامه‌های هسته‌ای این کشور برای اهداف صلح آمیز بوده و به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نمی‌باشد.

چند تن از وکلای دادسرای ایالات متحده مدعی شده‌اند که محمود مدنی‌پور، تاجر ایرانی با تغییر اسناد و مدارک مربوط به تانکرهای ایرانی تحریم‌های ایالات متحده را دور زده و حمل و نقل و ارسال محموله‌های سوخت به ونزوئلا را تسهیل کرده است.

انتهای پیام


10600268
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در دیدار همتای بورکینافاسویی خود بر اتخاذ سیاست اصولی توسعه روابط با کشور‌های مستقل و انقلابی در منطقه غرب آفریقا به‌ویژه بورکینافاسو تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقایی گفت: با گروسی درباره بازدید سایت‌های آسیب‌دیده صحبتی نداشتیم؛ بحث همکاری ما با آژانس بحث متفاوتی است؛ ما به تعهدات خود واقفیم. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با وزیر دولت، جنگ و دفاع از میهن بورکینافاسو در تهران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران با صدور پیامی درگذشت خواهرِ سرلشکر محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناوگروه شهید مهدوی پس از بازگشت از ماموریت مورد استقبال فرمانده نیروی دریایی سپاه قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: هیچ مذاکره‌ای که با بار و پیش‌داوری تحمیل‌شده آغاز شود، طبیعی است که به نتیجه نخواهد رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقایی گفت: با گروسی درباره بازدید سایت‌های آسیب‌دیده صحبتی نداشتیم؛ بحث همکاری ما با آژانس بحث متفاوتی است؛ ما به تعهدات خود واقفیم. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناوشکن جمهوری اسلامی ایران در رزمایش بزرگ و بین‌المللی «میلان ۲۰۲۶» که با حضور ۷۲ کشور جهان، به میزبانی نیروی دریایی هند برگزار شد حضور پیدا کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت خواهر «محسن رضایی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام را به وی تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات اعلام کرد تعداد ۲۶۵ شرکت از مجموع ۳۴۳ شرکت دولتی پیوست شماره(۳) قانون بودجه سنواتی، تنها بخشی از مفاد این آیین‌نامه را رعایت کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است