علمی فناوری 15:49 - 24 خرداد 1397
دبیر علمی سمپوزیوم بازتوانی شناختی، بازتوانی شناختی را تلاشی برای بازگرداندن ظرفیت‌های شناختی از دست رفته دانست که در نهایت بهبود ظرفیت های شناختی افراد مبتلا به اختلالات شناختی را سبب می‌شود.

بازگرداندن ظرفیت‌های شناختی از دست رفته افراد ممکن می‌شود

به گزارش ایسنا، نخستین سمپوزیوم بازتوانی شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی از ۳۱ خرداد تا ۱ تیرماه سال جاری در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

مهدی تهرانی دوست دبیر علمی سمپوزیوم بازتوانی شناختی درباره برگزاری این رویداد اظهار کرد: در این سمپوزیوم تلاش می شود تا محققان و افراد بالینی درمانگر با پیشرفته ترین روش ها و شیوه های درمانی برای بازتوانی شناختی بیماران مبتلا به اختلالات شناختی در حوزه های "مغز و اعصاب و روان" ، "آلزایمر"، "سکته های مغزی" ، "اتیسم "و "اسکیزوفرنی " آشنایی پیدا کنند و زمینه برای تسریع در امر بازتوانی شناختی و توانمندسازی بیماران هرچه بیشترفراهم شود.

دبیر علمی سمپوزیوم بازتوانی شناختی با بیان اینکه حفظ و ارتقای عملکردهای شناختی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های حوزه سلامت است ، ادامه داد: یافتن راه های موثر و مفید برای درمان افراد مبتلا به اختلالات شناختی و بازتوانی آنها و نیز بازگشت شرایط مطلوب برای فعالیت های روزمره این افراد در زندگی، درنتیجه برگزاری این سمپوزیوم حائزاهمیت و توجه بسیار است.

تهرانی دوست با بیان اینکه بازتوانی شناختی یکی از حوزه‌های جدید در امر مطالعه ،تحقیق و درمان بیماران دارای اختلالات شناختی است، تصریح کرد: امید است با برگزاری نخستین سمپوزیوم بازتوانی شناختی، آشنایی محققان و دست اندرکاران و افراد بالینی درمانگر با شیوه‌ها و راهکارهای مناسب و موثر درمان بیماران افزایش یابد و زمینه برای بازتوانی و توانمند سازی آنان تسریع شود.

به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، بازتوانی شناختی تلاشی است برای بازگرداندن ظرفیت‌های شناختی از دست رفته و بهبود ظرفیت‌های شناختی افراد مبتلا به اختلالات شناختی است.

وی با اشاره به اینکه برخی از اختلالات در حوزه مغز، اعصاب و روان می تواند بر روی حیطه شناختی افزاد از جمله توجه به تمرکز و ادراکات تاثیر گذارد و توجه به این مسایل حائز اهمیت است،  گفت: اختلال طیف "اتیسم "، "اعتیاد" ، "اسکیزوفرنی"،"سکته های مغزی" و "زوال عقل" نیازمند مداخلات توانبخشی شناختی هستند. 

دبیرعلمی نخستین سمپوزیوم بازتوانی شناختی ابراز امیدواری کرد در نتیجه برگزاری این گردهمایی علمی و تخصصی ، دامنه اطلاعات و یافته های دانشجویان علوم اعصاب شناختی، روانپزشکی ، روانشناسی ، نورولوژی  با آخرین دانش ها ، شیوه ها و راههای بازتوانی شناختی و توان مند سازی  شناختی بیماران مبتلا به اختلالات شناختی هرچه بیشتر افزایش یابد.

انتهای پیام


9810126
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات، با دبیرکل اتحادیه جهانی ارتباطات دیدار و درباره گسترش همکاری‌های ایران و این نهاد عالی رتبه جهانی در حوزه‌های زیرساخت، هوش مصنوعی، چندجانبه‌گرایی دیجیتال و امنیت ارتباطی گفت‌و‌گو کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو گفت: صنعت داروسازی کشور، بیش از ۱۰۰ همت از سازمان‌های بیمه‌گر و طرح دارویار، طلب معوق دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ماده واحده «ابقاء رئیس هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور» که در جلسه ۹۲۳ در ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: مراکز آموزشی غیرمجازی که در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند، در حال شناسایی بوده و مطابق با قانون با آنها برخورد خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان ربات‌هایی به اندازه شن ساخته‌اند که می‌توانند در رگ‌های خونی شنا کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان ژن واحدی را که مسئول برخی از بیماری‌های روانی جدی است، شناسایی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» امواج گرمای شدید، طوفان‌های سهمگین و سیل‌های بزرگ به عوامل استرس‌زای روانی تبدیل شده‌اند که منجر به افزایش اضطراب، بدتر شدن خلق و خو و اختلال در توانایی‌های شناختی می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: برنامه ملی اقتصاد دریا محور تدوین شده و با تمرکز بر فناوری و هوش مصنوعی مسیر توسعه بنادر هوشمند، زنجیره‌های دانش‌بنیان و بهره‌برداری پایدار از ظرفیت‌های دریایی کشور را هدایت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تکمیل ترکیب اعضای شورای عالی نوجوانان و جوانان» در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی گفت:چند نرخی بودن ارز به صنعت تجهیزات پزشکی لطمه وارد کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است