سیاسی 14:27 - 03 آبان 1399
علی باقری‌کنی، دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران ضمن ابراز رضایت از اقدامات انجام شده برای بهبود کیفی ندامتگاه زناناستان تهران و افزایش رضایت مددجویان، اظهار داشت: «نخبگان جامعه، به ویژه حوزویان و دانشگاهیان، مسئولیتی بزرگ در قبال بازاجتماعی نمودن زندانیان دارند».

گفت و گوی رو در روی باقری با زندانیان از جمله نسرین ستوده و کایلی مور گیلبرت

به گزارش ایسنا، علی باقری‌کنی امروز در این بازدید هفت ساعته افزود: «تعامل با زندانی و شرایط نگهداری وی نباید بر اساس جرم او تنظیم شود؛ ملاک و معیار باید "بازگشت فرد به هنجارهای زندگی معمول جامعه" یا به عبارت دیگر باز اجتماعی شدن او باشد». 

دبیر ستاد حقوق بشر با تاکید بر این که "هدف از آفرینش انسان طی کردن مسیر تکامل است"، تصریح کرد: «هدف از مجازات حبس، محدود و محصور کردن فردی است که به دلایلی از مسیر تکامل منحرف شده و یا عاملی برای انحراف سایرین است تا آن شخص با دریافت کمک و راهنمایی لازم به مسیر درست بازگردد و هر زمان که این هدف به درستی محقق شود، زندانی باید به آغوش جامعه بازگردانده شود». 

وی با تاکید بر این که "زنان، بیش از آن که عامل باشند، قربانی آسیب‌های اجتماعی هستند"؛ خاطر نشان کرد: «طبیعت ذاتی و سرشت خلقت زنان اقتضا می‌کند که نباید زندان، نخستین گزینه‌ی مجازات برای کسانی باشد که می‌توانند موثرترین عامل تربیت و نگاهبان سلامت روحی، روانی و جسمانی خانواده و جامعه باشند». 

در این دیدار که روز جمعه صورت گرفت، رئیس سازمان زندان‌ها و دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان با بسیاری از مددجویان از جمله نسرین ستوده و کایلی مور گیلبرت( اتباع بیگانه)، به گفت وگوی رو در رو پرداخته و سخنان این افراد را شنیده و درخصوص اجابت برخی خواسته های آنها دستورات فوری صادر شد.

انتهای پیام


10778116
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان گفت: دولت در کنار ورزشکاران پارالمپیکی بوده، هست و خواهد بود و برای سربلندی ایران تلاش خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه سیاست خارجی باید در خدمت اقتصاد و تقویت سرمایه اجتماعی قرار گیرد، تاکید کرد: دولت چهاردهم همزمان در سه جبهه مختلف درگیر بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» موشک پدافندی دریاپایهٔ «صیاد ۳-G» برای نخستین‌بار از روی ناو شهید صیاد شیرازی شلیک و عملیاتی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری رزمایش بین المللی میلان ۲۰۲۶ در دیدار‌های جداگانه با فرماندهان کشور‌های شرکت کننده، بر تقویت همکاری‌های دوجانبه و چند جانبه در حوزه دریا تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش در دیدار‌های جداگانه با فرماندهان کشور‌های شرکت کننده، بر تقویت همکاری‌ها تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب مبلغ پنجاه میلیارد ریال به آزادی زندانیان نیازمند اختصاص دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینی وند، با اشاره به آمار ثبت‌نام انتخابات شورا‌ها گفت: ثبت‌نام‌کنندگان انتخابات شورای روستا‌ها نسبت به دوره گذشته ۱۲.۶ درصد افزایش‌یافته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزارت کشور گفت: فرایند انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا هنوز در حال انجام است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به لبنان را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام شورای حقوقی دیوان محاسبات کشور، هرگونه تشکیلات، ساختار و تصمیم‌گیری تحت عنوان شورای هماهنگی بانک ها فاقد وجاهت قانونی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است