بین‌الملل 21:23 - 16 مرداد 1401

فنلاند: جنگ اوکراین، به زودی اروپا را دچار رکود می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیوز تی وی یو اس ای، رئیس جمهور فنلاند درباره رکود قریب الوقوعی که به واسطه جنگ در اوکراین دامن گیر اروپا می دهد هشدار داد.

«سائولی نینیستو» رئیس جمهور فنلاند در مصاحبه ای با یک رسانه داخلی این کشور، که روز یکشنبه منتشر شد، هشدار داد که در میانه درگیری در اوکراین، رکود اقتصادی به زودی گریبان گیر اتحادیه اروپا می شود.

رئیس جمهور فنلاند تاکید کرد: هر چند ما در فنلاند عادت داریم با این ایده زندگی کنیم که سال آینده همه چیز بهتر خواهد شد، اما اکنون دیگر چنین نخواهد بود. وی یادآور شد که بدتر شدن شرایط زندگی دراروپا به دلیل جنگ در اوکراین، ممکن است مفهوم وحدت را تحت تاثیر قرار دهد.

نینیستو با یادآوری تلاش فنلاند برای پیوستن به ناتو به بهانه رفع نگرانی های امنیتی خود افزود که این کشور در مسیری حرکت می‌کند که خودکفایی به معنایی بسیار گسترده، محوری است. برغم اینکه در مسیر پیوستن به ناتو پیش می رویم، این خودکفایی بعد امنیتی را نیز شامل می شود.

رئیس جمهور فنلاند در بخشی از مصاحبه خود نسبت به تشدید احتمالی درگیری در اوکراین ابراز نگرانی کرد و بدون ارائه جزئیات در مورد اینکه چنین احتمالی چگونه خواهد بود، گفت: این خطر همیشه وجود دارد و باید در نظر گرفته شود.


11647927
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حداقل ۳۷ نفر در سیل ناگهانی ناشی از باران‌های سیل‌آسا در ۳۳۰ کیلومتری جنوب رباط کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت امروز به دلیل نگرانی از اختلال در عرضه ناشی از تشدید تنش‌های آمریکا و ونزوئلا، با وجود نگرانی‌های قبلی از مازاد عرضه، افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهروند مسلمان استرالیایی، پس از خلع سلاح یک مهاجم با دستان خالی در جریان حمله سیدنی و نجات ده‌ها یهودی در مراسم حانوکا، به قهرمان ملی تبدیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حالی که این اتحادیه در حال برگزاری جلسه‌ای برای تصمیم‌گیری در مورد استفاده از دارایی‌های دولتی مسدود شده روسیه برای اوکراین است، بر لزوم حمایت بلژیک تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیده‌بان حقوق بشر تایید کرد که اسرائیل به طور غیرقانونی تجهیزات بازسازی در جنوب لبنان را منهدم و به اهداف غیرنظامی در این کشور حمله می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روند سیاسی عراق پس از انتخابات نشان می‌دهد که دلیل اصلی عدم تمایل چارچوب هماهنگی به تمدید دوره السودانی حفظ توازن قدرت در داخل این ائتلاف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه الجزیره در یک مستند تحقیقی ابعاد گسترده تجهیزات نظامی آمریکا را که پس از خروج نیرو‌های این کشور در افغانستان باقی ماند و به دست طالبان افتاد، افشا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت اتحاد کره جنوبی اعلام کرد که تغییرات قانون ایمنی هوانوردی که اوایل این ماه تصویب شد به کمپین‌های تبلیغاتی علیه کره شمالی پایان می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس حقوقی عراقی توضیح داد که براساس قانونی اساسی عراق برای انتخاب رئیس پارلمان و رئیس‌جمهور این کشور بازه زمانی وجود دارد که باید رعایت شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع استرالیایی می‌گویند پدر و پسری که ۱۵ نفر را در ساحل بوندی سیدنی کشتند، احتمالاً با داعش ارتباط داشته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است