اقتصادی 23:52 - 29 مهر 1400

اختصاص بیش از ۲۰۰۰ هکتار زمین به طرح اقدام ملی مسکن در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، محبوب حیدری شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی ادارات راه و شهرسازی با حضور وزیر راه و شهرسازی در اردبیل اظهار کرد: همکاران ما با تلاش جهادی سعی می‌کنند تا در تحقق اهداف و برنامه‌های وزارت و دولت سیزدهم در حوزه مسکن برنامه‌ریزی‌های شایسته‌ای را انجام دهند که در این زمینه ما نیازمند صدور مجوز برای الحاق محدوده شهرها با هدف تأمین زمین هستیم.

وی ساخت و تحویل ۴۱ هزار واحد مسکن مهر را در استان اردبیل یادآور شد و تصریح کرد: در قالب طرح اقدام ملی مسکن پروژه‌هایی در اردبیل و سایر شهرها شروع شده ولی در مجموع قرار است ۸۰ هزار واحد مسکن با تأمین زمین به میزان دو هزار و ۲۳۷ هکتار احداث و تحویل متقاضیان شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در سال اول ۲۰ هزار واحد اجرایی خواهد شد که ۵۹ هزار متر مربع زمین برای احداث این واحدها نیاز است که ارزش این زمین‌ها ۳۲۷ میلیارد تومان است.

حیدری افزود: فردا با حضور وزیر راه و شهرسازی کلنگ‌زنی چهار هزار واحد آغاز خواهد شد که ۴۶۸ هزار متر مربع زمین برای احداث این واحدها تأمین شده تا با برآورد هزینه دو هزار و ۵۷۴ میلیارد تومانی این پروژه‌ها به سرانجام برسد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: ما در داخل شهرها زمین خالی نداریم و مجبور هستیم زمین‌های جدیدی را به شهرها الحاق کنیم که در این زمینه شورای عالی معماری و شهرسازی مجوز لازم را تاکنون صادر نکرده است.

حیدری چالش دیگر در اجرای این طرح را عدم ابلاغ پرداخت تسهیلات تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: در حالی که دو هزار واحد در مرحله فنداسیون، اسکلت و سقف است، هنوز وام ۲۵۰ میلیون تومانی برای استان ابلاغ نشده است.

وی اضافه کرد: در حوزه بازآفرینی شهری ۱۷ پروژه با ۲۴ میلیارد تومان منابع دولتی در حال اجراست و در احیای بافت فرسوده نیز هیچ‌گونه محدودیتی در پرداخت تسهیلات بانکی وجود ندارد.

حیدری به آخرین وضعیت راه‌های استان نیز اشاره کرد و گفت: ۱۸۵ کیلومتر بزرگراه در استان زیر بار ترافیک است و ۶۳۶ کیلومتر نیز نیاز داریم که ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای احداث این بزرگراه‌ها منابع نیاز است.

وی بیان کرد: ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سطح استان توسط راه و شهرسازی در حال اجراست که با تأمین اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی تا پایان سال می‌توان ۵۴ کیلومتر بزرگراه را در استان به بهره‌برداری رساند.

حیدری بدهی ۳۵۰ میلیارد تومانی راه و شهرسازی استان را به پیمانکاران یادآور شد و ادامه داد: در اعتبارات سال آینده امیدواریم از ردیف‌های ملی برای پرداخت مطالبات تدبیری درست اندیشیده شود.

وی اقدام خوب استان را در جذب منابع بانکی از محل ماده ۵۶ یادآور شد و اظهار کرد: برای محور اردبیل – سرچم ۴۰۰ میلیارد تومان، سربند – مشگین‌شهر ۱۵۰ میلیارد تومان و کلور – درام ۱۰۰ میلیارد تومان منابع بانکی تأمین خواهد شد.

حیدری تصریح کرد: اگر تا دو ماه آینده ۱۰۰ میلیارد تومان به صورت نقدی و ۵۰ میلیارد تومان قیر به استان اختصاص پیدا کند ما آمادگی تکمیل و تحویل ۵۴ کیلومتر بزرگراه را داریم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در حوزه راه اصلی نیز ۶۸ کیلومتر راه در حال احداث است که ۲۰ کیلومتر آن تا پایان امسال آماده افتتاح خواهد شد.

وی ضرورت جذب نیروهای جدید در اداره کل راه و شهرسازی و همچنین افزایش حقوق کارکنان این اداره کل را با تلاش و کوشش جهادی یادآور شد و افزود: همکاران ما در سخت‌ترین شرایط کار می‌کنند اما کمترین حق و حقوق و مزایا را دارند که وزارت راه و شهرسازی در این زمینه باید تدبیری بیندیشد.


11282982
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۳ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۱ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در طول یکسال گذشته که بازار طلای ایران شاهد یک تغییر الگو از خرید سنتی به خرید آنلاین بود، اپلیکیشن‌های خرید و فروش طلا به بازیگران جدید و قدرتمند این عرصه تبدیل شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر تأکید کرد: توسعه کنتور‌های هوشمند این امکان را فراهم می‌کند که به‌جای خاموشی، محدودیت‌های هدفمند و هوشمند برای مشترکان پرمصرف اعمال شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: ساعت کاری سامانه ساتنا از ۲ دی ماه تا ساعت ۱۳:۳۰ و همچنین از روز دوم دی ماه پایان زمان واگذاری چک‌های عادی ساعت ۱۰ است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به برنامه ۱۱۰ هزار مگاواتی تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی گفت: از اواخر شهریور تاکنون بالغ بر ۵۰ هزار مگاوات از این فعالیت‌ها آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اساسنامه‌ی صندوق ضمانت سپرده‌ها و شرکت مدیریت دارایی‌های شبکه‌ی بانکی از سوی شورای نگهبان تایید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص کل بورس در جریان معاملات امروز تا ساعت تهیه این گزارش با افزایش ۷۵ هزار و ۲۷۲ واحد در سطح ۴ میلیون و ۱۱ هزار واحدی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، مشکلات تامین نهاده‌های دامی، حذف ارز ترجیحی و کاهش واردات گوشت قرمز منجر به برهم خوردن نظام عرضه و تقاضا و التهابات قیمت در بازار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در این مقاله، ما به بررسی بهترین نرم‌افزار‌های حسابداری و مدیریت سوپرمارکت خواهیم پرداخت تا شما بتوانید نرم‌افزار مناسب برای کسب‌وکار خود را انتخاب کنید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه اقتصادی دففتر مقام معظم رهبری با اشاره به برنامه ریزی برای بیمه تأمین اجتماعی تمامی مشاغل خانگی گفت: به زودی با راه‌اندازی سامانه محلات ایران شاهد عرضه محصولات مشاغل خانگی به کل کشور خواهیم بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است