علمی فناوری 16:01 - 26 اردیبهشت 1401

استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای سالمندان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رگولاتوری، صادق عباسی شاهکوه در پیامی به مناسبت روز جهانی ارتباطات گفت: امسال «فناوری‌های دیجیتال برای افراد مسن و سالمندی سالم» به عنوان شعار روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی (WTISD) انتخاب شده است. انتخابی هوشمندانه که با توجه به افزایش سن امید به زندگی طی دو دهه اخیر و روند صعودی پیری جمعیت در کشورهای مختلف دنیا، در نظر گرفتن الزاماتی در حوزه‌های مختلف سیاستگذاری در بخش‌های اجتماعی و فرهنگی را به ما گوشزد می‌کند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ادامه داد: پیش از این بنیان این الزامات، در کشور در قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ج. ا. ا بنا نهاده شد و شورای ملی سالمندان با هدف سیاستگذاری در جهت تأمین سلامت و رفاه سالمندان کشور تشکیل شد. در آن زمان ارتباطات و فناوری اطلاعات همچون امروز در زندگی روزمره مردم نقش ویژه‌ای نداشت.

معاون وزیر ارتباطات افزود: اما اکنون با توسعه زیرساخت‌های ICT و در هم تنیدگی فناوری‌های ارتباطی با زندگی روزمره، فرصت مغتنمی در اختیار ما است تا بتوانیم با استفاده از فناوری‌های دیجیتال، سالمندی سالم را برای بخشی از جمعیت کشور رقم بزنیم که نقش بزرگی در رسیدن به دستاوردهای اجتماعی و اقتصادی حال حاضر داشته‌اند. جمعیتی که اکنون نیازمند مراقبت و کمک هستند و با استفاده از ظرفیت بالای ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌توان خدمات مختلفی را در حوزه‌های اجتماعی، سلامتی، مراقبت و … به آنان ارائه کرد تا بتوانند زندگی همراه با تندرستی را تجربه کنند و همچنان مشارکت فعالی در عرصه‌های اجتماعی داشته باشند.

عباسی شاهکوه تاکید کرد: امید است که تلاش‌های خانواده بزرگ ارتباطات کشور در توسعه بسترهای ICT و تسهیل دسترسی همگان به خدمات این حوزه، بیش از پیش به ثمر نشسته و فرصت‌های بی‌شماری را برای زندگی همراه با آگاهی و سلامتی برای مردم عزیز کشورمان فراهم کند.


11563201
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش از آغاز اجرای بسته‌های یادگیری برای تغییر رویکرد کتاب‌محور در دوره ابتدایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایران با دستیابی به فناوری تولید واکسن‌های خوراکی آبزیان، به جمع سه کشور پیشرفته در این حوزه پیوسته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران ایرانی موفق شدند زنجیره‌ای کامل از پرورش تا تولید ۲۱ محصول دانش‌بنیان را راه‌اندازی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر بهداشت در نامه‌ای به معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و شیوع بیماری‌های تنفسی، شیوه نامه مراقبت و کنترل بیماری‌های حاد تنفسی در مدارس کشور سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد اسطوخودوس می‌تواند سبب به هوش نیامدن بیمار پس از عمل جراحی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه نشان داده است که مدل‌های بزرگ زبانی فقط وانمود می‌کنند که «حس شوخ‌طبعی» دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در ایستگاه فضایی صدا‌های متنوعی شنیده می‌شود، اما یک صدای خاص وجود دارد که هیچ فضانوردی دوست ندارد آن صدا را بشنود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعهٔ جدید رابطهٔ بین استفاده از شبکه‌های اجتماعی و سلامت روانی جوانان را بررسی کرده‌ است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحولات دفاع مقدس ۱۲ روزه نشان داد هوش مصنوعی دیگر یک کمکی نیست، بلکه به ابزارهای راهبردی و تعیین‌کننده تبدیل می‌شود که ساختار جنگ‌های مدرن را در همه سطوح آفندی، پدافندی و شناختی دگرگون می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیر در کاهش اثر آلودگی در بدن نقشی ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است