علمی فناوری 16:01 - 26 اردیبهشت 1401

استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای سالمندان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رگولاتوری، صادق عباسی شاهکوه در پیامی به مناسبت روز جهانی ارتباطات گفت: امسال «فناوری‌های دیجیتال برای افراد مسن و سالمندی سالم» به عنوان شعار روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی (WTISD) انتخاب شده است. انتخابی هوشمندانه که با توجه به افزایش سن امید به زندگی طی دو دهه اخیر و روند صعودی پیری جمعیت در کشورهای مختلف دنیا، در نظر گرفتن الزاماتی در حوزه‌های مختلف سیاستگذاری در بخش‌های اجتماعی و فرهنگی را به ما گوشزد می‌کند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ادامه داد: پیش از این بنیان این الزامات، در کشور در قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ج. ا. ا بنا نهاده شد و شورای ملی سالمندان با هدف سیاستگذاری در جهت تأمین سلامت و رفاه سالمندان کشور تشکیل شد. در آن زمان ارتباطات و فناوری اطلاعات همچون امروز در زندگی روزمره مردم نقش ویژه‌ای نداشت.

معاون وزیر ارتباطات افزود: اما اکنون با توسعه زیرساخت‌های ICT و در هم تنیدگی فناوری‌های ارتباطی با زندگی روزمره، فرصت مغتنمی در اختیار ما است تا بتوانیم با استفاده از فناوری‌های دیجیتال، سالمندی سالم را برای بخشی از جمعیت کشور رقم بزنیم که نقش بزرگی در رسیدن به دستاوردهای اجتماعی و اقتصادی حال حاضر داشته‌اند. جمعیتی که اکنون نیازمند مراقبت و کمک هستند و با استفاده از ظرفیت بالای ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌توان خدمات مختلفی را در حوزه‌های اجتماعی، سلامتی، مراقبت و … به آنان ارائه کرد تا بتوانند زندگی همراه با تندرستی را تجربه کنند و همچنان مشارکت فعالی در عرصه‌های اجتماعی داشته باشند.

عباسی شاهکوه تاکید کرد: امید است که تلاش‌های خانواده بزرگ ارتباطات کشور در توسعه بسترهای ICT و تسهیل دسترسی همگان به خدمات این حوزه، بیش از پیش به ثمر نشسته و فرصت‌های بی‌شماری را برای زندگی همراه با آگاهی و سلامتی برای مردم عزیز کشورمان فراهم کند.


11563201
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان از تخصیص امتیاز ویژه برای پذیرفته‌شدگان مرحله اول المپیاد علمی کشور در تسهیلات بنیاد ملی نخبگان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم برای تقویت رشته‌های نوظهور، سال آینده در هفت رشته تخصصی دانشجو به خارج اعزام می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به آخرین وضعیت ذخایر دارویی کشور، نسبت به موجودی پایین کارخانه‌ها و داروخانه‌ها هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استرس محرکی است که شروع برخی بیماری‌ها را تسریع می‌کند و می‌تواند منجر به ریزش مو شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل OpenAI با یک طرح بلندپروازانه به دنبال یافتن راهی به فضا برای آینده هوش مصنوعی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل‌های انسانی، شرکت‌های پخش از بازار دارو ۱۵۷ همت طلب دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف حجت با بیان اینکه مطالبه‌گری نباید شخصی باشد، از دانشجویان خواست با ارائه راهکار‌های علمی به رفع دغدغه‌های کشور کمک کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارتون‌هایی که پر از جادو و نقض قوانین طبیعت هستند، بر توانایی کودک در تمرکز و کنترل رفتارشان تأثیر منفی می‌گذارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است