سیاسی 02:15 - 18 مهر 1398
یک عضو فراکسیون مستقلین مجلس با بیان این‌که «یارانه باید تنها به افراد نیازمند پرداخت شود» در عین حال گفت که در روند حذف یارانه ثروتمندان باید مراقبت شود تا حق کسی ضایع نشود.

سلیمی: یارانه تنها به افراد نیازمند پرداخت شود/در روند حذف یارانه ثروتمندان حق کسی ضایع نشود

اصغر سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم حذف یارانه افراد پردرآمد، گفت: یارانه افرادی که به واقع ثروتمند هستند، باید قطع شود چرا که یارانه نقدی برای افراد پر درآمد مبلغی نیست و تاثیری در زندگیشان ندارد.

وی افزود: یارانه نقدی افراد پردرآمد باید حذف شود و یارانه را تنها به افراد نیازمند بدهیم. اما باید افراد به نحوی شناسایی شوند که خدایی نکرده حق کسی ضایع نشود و شرایطی برای کسانی‌ که یارانه‌شان به اشتباه حذف شده بوجود بیاید و آنها بتوانند اعتراض کنند. اگر هم سهوا یارانه نیازمندان حذف شده، این اشتباه باید اصلاح شود.

 

نماینده مردم سمیرم در مجلس روند اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و حذف یارانه افراد پردرآمد را قابل قبول دانست و یادآور شد: حذف یارانه پردرآمدها به صورت رندوم خوب است اما در حذف یارانه برخی افراد نیازمند، اعلام کردند که این افراد به اشتباه و به دلیل مشکلات سیستمی حذف شدند.

 

سلیمی در ادامه تصریح کرد: حذف یارانه افراد پردرآمد باید به صورت پایلوت انجام شود و مشکلات آن برطرف شود. اما باید شرایطی ایجاد شود تا افراد نیازمندی که اعتراض می کنند به اینکه یارانه‌شان سهوا حذف شده به لیست یارانه بگیران اضافه شوند.

 

این عضو کمیسیون شوراها و امور مجلس در پایان عملکرد سازمان هدفمندی یارانه‌ها را متوسط ارزیابی کرد و گفت: ما باید سیستم‌های شناسایی دقیق داشته باشیم که افراد ثروتمند شناسایی و یارانه آنها قطع شود.

انتهای پیام


10262463
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: اکنون روایت «شکست‌ناپذیری» که محور ماشین اسطوره‌سازی اسرائیل است، فرو ریخته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، مدیریت مصرف و ذینفع‌سازی مردم را محور اصلی اصلاح ناترازی انرژی و بازنگری در سیاست‌های این حوزه عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه پاسداران در جنگ تحمیلی گفت: در صورت هرگونه ماجراجویی جدید، اراده و توان نیرو‌های مسلح برای پاسخ به دشمن متفاوت از گذشته خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور برای تسریع امدادرسانی به مناطق آسیب‌دیده خوزستان و هرمزگان، به مسئولان مربوطه دستور رسیدگی داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران گفت: ایران همچنان برای توافقی آماده است که بر احترام متقابل و منفعت متقابل بنا شود و رفع ملموس و قابل راستی‌آزمایی تحریم‌ها را دربر بگیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت: با تصویب کمیسیون تلفیق، مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصد باقی ماند و کمیسیون با افزایش مالیات مخالفت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان انرژی اتمی بعد از ظهر امروز با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزارشی به نمایندگان در خصوص اقدامات و برنامه‌های این سازمان ارائه داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تجمعات ۲ روز گذشته در اعتراض به افزایش شدید نرخ ارز و طلا که ماهیتی اقتصادی داشتند، در رسانه‌های خارجی فارسی‌زبان، گویا هلهله‌ای غریب به پا کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور ایران و روسیه در گفت‌وگویی تلفنی آخرین وضعیت روابط دوجانبه و روند اجرای توافقات مشترک میان دو کشور را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است