سیاسی 02:15 - 18 مهر 1398
یک عضو فراکسیون مستقلین مجلس با بیان این‌که «یارانه باید تنها به افراد نیازمند پرداخت شود» در عین حال گفت که در روند حذف یارانه ثروتمندان باید مراقبت شود تا حق کسی ضایع نشود.

سلیمی: یارانه تنها به افراد نیازمند پرداخت شود/در روند حذف یارانه ثروتمندان حق کسی ضایع نشود

اصغر سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم حذف یارانه افراد پردرآمد، گفت: یارانه افرادی که به واقع ثروتمند هستند، باید قطع شود چرا که یارانه نقدی برای افراد پر درآمد مبلغی نیست و تاثیری در زندگیشان ندارد.

وی افزود: یارانه نقدی افراد پردرآمد باید حذف شود و یارانه را تنها به افراد نیازمند بدهیم. اما باید افراد به نحوی شناسایی شوند که خدایی نکرده حق کسی ضایع نشود و شرایطی برای کسانی‌ که یارانه‌شان به اشتباه حذف شده بوجود بیاید و آنها بتوانند اعتراض کنند. اگر هم سهوا یارانه نیازمندان حذف شده، این اشتباه باید اصلاح شود.

 

نماینده مردم سمیرم در مجلس روند اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و حذف یارانه افراد پردرآمد را قابل قبول دانست و یادآور شد: حذف یارانه پردرآمدها به صورت رندوم خوب است اما در حذف یارانه برخی افراد نیازمند، اعلام کردند که این افراد به اشتباه و به دلیل مشکلات سیستمی حذف شدند.

 

سلیمی در ادامه تصریح کرد: حذف یارانه افراد پردرآمد باید به صورت پایلوت انجام شود و مشکلات آن برطرف شود. اما باید شرایطی ایجاد شود تا افراد نیازمندی که اعتراض می کنند به اینکه یارانه‌شان سهوا حذف شده به لیست یارانه بگیران اضافه شوند.

 

این عضو کمیسیون شوراها و امور مجلس در پایان عملکرد سازمان هدفمندی یارانه‌ها را متوسط ارزیابی کرد و گفت: ما باید سیستم‌های شناسایی دقیق داشته باشیم که افراد ثروتمند شناسایی و یارانه آنها قطع شود.

انتهای پیام


10262463
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور، با رد برداشت «رها شدن مردم توسط دولت» گفت: نرخ تورم فعلی حدود ۴۱ درصد بوده و افزایش قیمت‌ها نتیجه ناترازی بانک‌ها و کسری بودجه است، نه عملکرد یک دولت خاص.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت، با تأکید بر نقش زنان در مدیریت، گفت: هر زن حاضر در لایه‌های مدیریتی باید بداند که به‌عنوان یک نماد نقش‌آفرینی می‌کند و حفظ ارزش‌ها و تعادل میان مسئولیت‌ها در این مسیر ضروری است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور در مورد تبدیل روزمزدی به نظام کارمزدی توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان، بر ضرورت ارتقای همگرایی تهران و تفلیس، توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی برای تحقق ثبات و منافع متوازن در منطقه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اجرای فرایند گزیر بانک آینده با آرامش، شفافیت و روند اصولی انجام شد و نظام اقتدار خود را در برخورد با متخلفین نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به رایزنی‌های انجام شده با مجلس شورای اسلامی درخصوص امکان اعتراض داوطلبان رد صلاحیت‌شده به هیئت نظارت مرکزی اظهار کرد: در حال حاضر هیئت نظارت استان تصمیم‌گیرنده است و فرصت اعتراض داوطلبان به هیئت نظارت مرکزی وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما مسئولان باید شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنیم تا مردم به زندگی عادی خود برسند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: تا امروز حدود ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی وارد مدار شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: تکمیل و به‌روزرسانی اطلاعات خدمات دستگاه‌های اجرایی، ارتقای امنیت سایبری و پیش‌بینی زیرساخت‌های جایگزین و پشتیبان، از الزامات اساسی اجرای موفق این طرح ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت در زمینه فناوری‌های نوظهور، تحدید تشکیلاتی ندارد بلکه دنبال نگهداشت و جذب نیرو و حل مشکلات آنها است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است