بین‌الملل 00:48 - 03 بهمن 1399

الکاظمی ۵ تن از فرماندهان ارشد امنیتی را را برکنار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر بنقل از شبکه المیادین، سخنگوی نظامی عراق از صدور دستور الکاظمی برای برکناری پنج تن از فرماندهان برجسته امنیتی خبر داد.

این در حالی است که به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، «مصطفی الکاظمی» به دنبال انفجارهای امروز در بغداد نشست امنیتی فوق‌العاده ای را با نهادهای امنیتی کشورش برگزار کرد.

در این نشست که در مقر فرماندهی عملیات بغداد برگزار شد، حوادث امروز مورد بررسی قرار گرفت و نخست وزیر عراق دستوراتی را پیرامون تغییراتی در نهادهای امنیتی کشورش صادر کرد.

منابع امنیتی امروز از وقوع دو انفجار انتحاری در بغداد پایتخت عراق خبر دادند. منابع امنیتی عراقی اعلام کردند که نیروهای امنیتی و آمبولانس‌ها به محل حادثه شتافته‌اند. حسن التمیمی وزیر بهداشت عراق به تلویزیون عراق با اعلام آمار نهایی انفجارهای تروریستی امروز بغداد، گفت که شمار کشته شدگان به ۳۲ و زخمی شدگان به ۱۱۰ نفر رسیده است.

از سویی دیگر سخنگوی ائتلاف دولت قانون عراق اعلام کرد که بر اساس اطلاعات اولیه دستگاه‌های امنیتی عراق عاملان اجرای دو عملیات تروریستی در مرکز بغداد شهروندان سعودی هستند.

«بها الدین النوری» گفت: «اگر دخالت سعودی‌ها در انفجارهای میدان الطیران بغداد ثابت شود، دولت عراق باید عربستان سعودی را در این اتفاق مقصر اعلام کند.»


10915020
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ملک عبدالله دوم تأکید کرد که گفت‌و‌گو در مورد تحولات مربوط به مسئله ایران تنها راه جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» توربیورن یاگلند پس از مواجهه با اتهامات مرتبط با پرونده اپستین در وضعیت بحرانی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داعش مسئولیت حمله به مقر ارتش سوریه که منجر به کشته شدن یک سرباز شد را بر عهده گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه وزیر امور خارجه آمریکا امروز در یک جلسه خصوصی، قانونگذاران ارشد را در مورد ایران مطلع خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه می‌گوید اوکراین با تهدید خطوط لوله انرژی در تلاش برای خرابکاری در روند صلح است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید می‌گوید اولین گزینه ترامپ در مورد ایران دیپلماسی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونی آلبانیزی به دلیل تهدید امنیتی مجبور به تخلیه محل اقامت رسمی خود شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو مقام ارشد لبنانی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی پیام غیرمستقیمی به لبنان در مورد حزب الله فرستاده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استقرار دو ناو هواپیمابر آمریکا در نزدیکی عمان این پرسش جدی را مطرح کرده است: ایالات متحده دقیقاً با حمله احتمالی به ایران به دنبال چه هدف سیاسی دست‌یافتنی است؟ تجربه سه دهه گذشته نشان می‌دهد پاسخ این پرسش می‌تواند برای واشنگتن پرهزینه‌تر ا...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است