سیاسی 09:53 - 15 آذر 1398

۴۰۸ خانه نداجا افتتاح شد/لزوم سرعت بخشی به احداث بیمارستان ارتش

به گزارش خبرنگار مهر، امیر دریادار حسین خانزادی عصر پنجشنبه در آئین بهره‌برداری از ۴۰۸ واحد منازل مسکونی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: مراسمی برای پرداخت بدهی عقب افتاده که خانه‌های سازمانی بود برگزار شد تا نیروها در این واحدها مستقر شوید.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ابراز داشت: امیدوارم حرکت رو به رشد نیروی دریایی که توسعه نیروی دریایی را به سمت شرق امتداد می‌دهد میسر شود.

امیر خانزادی خاطرنشان کرد: در تمام کشورهای دنیا دولت‌ها مسئول تامین امنیت کشور هستند و نیروهای مسلح را برای انجام فعالیت‌های اجتماعی سازماندهی می‌کنند تا امنیت شکل گیرد.

وی اذعان کرد: باید متوجه این باشیم، لباسی که بر تن داریم پاسداری از موضوع مهمی به نام امنیت است. باید همواره به یاد داشته باشیم که برای چه آرمان‌هایی این لباس را بر تن کرده‌ایم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: جابجا کردن تعداد زیادی از نیروهای مسلح و خانواده‌های این افراد از منطقه دوم امامت بوشهر به شهرستان جاسک اقدام آسانی نبود.

امیر خانزادی تصریح کرد: بسیاری از همکاران ما در طول سالیان یا به طور تنهایی و به دور از خانواده در این شهرستان زندگی می‌کردند یا هم خانواده خود را به جاسک منتقل کردند و شکل جدیدی از سختی را تحمل کردند.

وی گفت: با آن چیزی که از نیروی دریایی در سواحل مکران انتظار می‌رود فاصله داریم.

امیر خانزادی اظهارداشت: اگر به منطقه جاسک نگاه کنید تاثیر نیروی دریایی در توسعه این شهرستان غیرقابل انکار است.

وی عنوان کرد: اگر در سواحل مکران چند نقطه را به عنوان قلب توسعه سواحل مکران مشخص کنیم، جاسک قطعا یکی از آن‌ها خواهد بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ابراز داشت: با پیگیری‌های استاندار هرمزگان خط پروازی از جاسک به تهران برقرار شد. یعنی مقداری از محرومیتی که در گذشته برای جابجایی‌های بزرگ داشتیم حل خواهد شد.

امیر خانزادی خاطرنشان کرد: با تغییر در وضعیت اقتصادی کشور، پیمانکاری که مشغول ساخت بیمارستان نیروی دریای ارتش در جاسک بود از پروژه جدا شد. در مناقصه جدید شرکت حیدر بابا احداث این مجموعه و بیمارستان را بر عهده گرفت.

وی اذعان کرد: سرعت ساخت بیمارستان نیروی دریایی شهرستان جاسک باید دو برابر بیمارستان بندرعباس باشد تا هر چه سریع‌تر مردم و دیگر نهادها از این بیمارستان استفاده کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: بنا بود که هزار و ۲۰۰ خانه در این منطقه ساخته شود که ۴۰۸ خانه سازمانی امروز ساخته شد و ۷۰۰ خانه دیگر نیز به صورت ویلایی احداث خواهد شد و محدودیتی از نظر تامین منابع نخواهد بود.

امیر خانزادی تصریح کرد: مجموعه بهداشت و درمان نیروی دریایی طی مدتی که نیروها در جاسک مستقر شده است اقدمات مثبتی انجام داده است اما تعهد گرفته خواهد شد تا آماده شدن بیمارستان جدید ظرفیت‌ها را به گونه‌ای ساماندهی کنند تا نیروها از نظر مسائل بهداشتی مشکلی نداشته باشد.

وی گفت: پزشکان متخصص تا زمان احداث بیمارستان باید حضور معنا داری در این مناطق داشته باشند خواهد شد.

 


10311244
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با همه توان آماده مقابله با هر حرکت ماجراجویانه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر روابط و همکاری‌های بین‌المللی جمهوری آفریقای جنوبی، در یک گفت‌وگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیدمحمدخاتمی با صدور پیامی ضمن ادای احترام به ملت بزرگ و هوشمند ایران، تصریح کرد: من در برابر این خردمندی و تاب‌آوری ایرانی، سر تعظیم فرود می‌آورم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با حضور محمد فتحعلی معاون وزیر امور خارجه به تحلیل تجاوز رژیم صهیونی به کشورمان و تاثیر آن در منطقه پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران شهید ایشان، امشب -چهارشنبه- همزمان با شب هفتم ماه محرم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با انتشار پیامی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران در یونسکو خواستار اقدام فوری این سازمان در قبال تجاوزات اسرائیل به مراکز فرهنگی، علمی و رسانه‌ای شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دومین جلسه بررسی ابعاد خسارات جنگ ۱۲ روزه و با دستور رئیس‌جمهور، شهرداری تهران و استانداری‌ها مسئول فرآیند احداث، مرمت و مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی و تجاری آسیب‌دیده شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه، ادعای واهی مطرح شده توسط رسانه‌های آلمان علیه کشورمان در خصوص طراحی برای تعرض به اماکن یهودی را قاطعانه رد و به شدیدترین وجه محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طحان‌نظیف در مورد مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی گفت: تا زمان تامین امنیت دانشمندان و مراکز هسته‌ای ما، تعلیق همکاری ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است