سیاسی 09:53 - 15 آذر 1398

۴۰۸ خانه نداجا افتتاح شد/لزوم سرعت بخشی به احداث بیمارستان ارتش

به گزارش خبرنگار مهر، امیر دریادار حسین خانزادی عصر پنجشنبه در آئین بهره‌برداری از ۴۰۸ واحد منازل مسکونی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: مراسمی برای پرداخت بدهی عقب افتاده که خانه‌های سازمانی بود برگزار شد تا نیروها در این واحدها مستقر شوید.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ابراز داشت: امیدوارم حرکت رو به رشد نیروی دریایی که توسعه نیروی دریایی را به سمت شرق امتداد می‌دهد میسر شود.

امیر خانزادی خاطرنشان کرد: در تمام کشورهای دنیا دولت‌ها مسئول تامین امنیت کشور هستند و نیروهای مسلح را برای انجام فعالیت‌های اجتماعی سازماندهی می‌کنند تا امنیت شکل گیرد.

وی اذعان کرد: باید متوجه این باشیم، لباسی که بر تن داریم پاسداری از موضوع مهمی به نام امنیت است. باید همواره به یاد داشته باشیم که برای چه آرمان‌هایی این لباس را بر تن کرده‌ایم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: جابجا کردن تعداد زیادی از نیروهای مسلح و خانواده‌های این افراد از منطقه دوم امامت بوشهر به شهرستان جاسک اقدام آسانی نبود.

امیر خانزادی تصریح کرد: بسیاری از همکاران ما در طول سالیان یا به طور تنهایی و به دور از خانواده در این شهرستان زندگی می‌کردند یا هم خانواده خود را به جاسک منتقل کردند و شکل جدیدی از سختی را تحمل کردند.

وی گفت: با آن چیزی که از نیروی دریایی در سواحل مکران انتظار می‌رود فاصله داریم.

امیر خانزادی اظهارداشت: اگر به منطقه جاسک نگاه کنید تاثیر نیروی دریایی در توسعه این شهرستان غیرقابل انکار است.

وی عنوان کرد: اگر در سواحل مکران چند نقطه را به عنوان قلب توسعه سواحل مکران مشخص کنیم، جاسک قطعا یکی از آن‌ها خواهد بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ابراز داشت: با پیگیری‌های استاندار هرمزگان خط پروازی از جاسک به تهران برقرار شد. یعنی مقداری از محرومیتی که در گذشته برای جابجایی‌های بزرگ داشتیم حل خواهد شد.

امیر خانزادی خاطرنشان کرد: با تغییر در وضعیت اقتصادی کشور، پیمانکاری که مشغول ساخت بیمارستان نیروی دریای ارتش در جاسک بود از پروژه جدا شد. در مناقصه جدید شرکت حیدر بابا احداث این مجموعه و بیمارستان را بر عهده گرفت.

وی اذعان کرد: سرعت ساخت بیمارستان نیروی دریایی شهرستان جاسک باید دو برابر بیمارستان بندرعباس باشد تا هر چه سریع‌تر مردم و دیگر نهادها از این بیمارستان استفاده کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: بنا بود که هزار و ۲۰۰ خانه در این منطقه ساخته شود که ۴۰۸ خانه سازمانی امروز ساخته شد و ۷۰۰ خانه دیگر نیز به صورت ویلایی احداث خواهد شد و محدودیتی از نظر تامین منابع نخواهد بود.

امیر خانزادی تصریح کرد: مجموعه بهداشت و درمان نیروی دریایی طی مدتی که نیروها در جاسک مستقر شده است اقدمات مثبتی انجام داده است اما تعهد گرفته خواهد شد تا آماده شدن بیمارستان جدید ظرفیت‌ها را به گونه‌ای ساماندهی کنند تا نیروها از نظر مسائل بهداشتی مشکلی نداشته باشد.

وی گفت: پزشکان متخصص تا زمان احداث بیمارستان باید حضور معنا داری در این مناطق داشته باشند خواهد شد.

 


10311244
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه رویکرد دولت همواره تعامل، تقویت همگرایی و انسجام ملی و پرهیز از تقابل و تنش بوده است، تصریح کرد: تمرکز بر ارائه واقعیت‌ها می‌تواند به افزایش اعتماد عمومی کمک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد اصلی بنیاد باید پرهیز از تصدی‌گری و واگذاری مدیریت سهام به خود ایثارگران باشد. در این مسیر قدم‌های خوبی برداشته شده که باید ادامه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: امروز و در دولت چهاردهم در مجموع حدود ۵۰۰۰ پُست مدیریتی در کشور در اختیار خانم‌ها قرار گرفته و این اتفاق بزرگی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران درباره مسائل اقتصادی کشور تاکید کرد که نشستی خبری برگزار خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه برای بازرسی از تاسیسات هسته‌ای آسیب‌دیده دستورالعمل مدونی وجود ندارد؛ گفت: تا این موضوع تعیین نشود، فشار سیاسی برای بازرسی دوباره از تاسیسات بمباران‌شده و تکمیل عملیات دشمن پذیرفته نیست و پاسخ داده ن...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: با اقدامات انجام شده در حوزه انرژی خورشیدی، ظرفیت تولید تا دهه فجر به ۱۱ مگاوات افزایش خواهد یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری از پیگیری دولت برای اصلاح لایحه منع خشونت علیه زنان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۵۰ نماینده مجلس در بیانیه‌ای، توقیف و تعقیب نفتکش‌ها توسط آمریکا در منطقه کارائیب را محکوم کرده و تداوم اقدامات غیرقانونی از سوی ایالات متحده آمریکا را سبب بی‌ثباتی منطقه‌ای و پیامد‌های ناخواسته امنیتی و سیاسی دانستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به برخی شایعات درخصوص تغییر یا جابجایی وزرا در دولت گفت: اگر نقطه ضعفی در وزارتخانه‌ای وجود داشته باشد اصلاح می‌کنیم، اما قرار نیست وزرا تغییر کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، سقوط هواپیمای حامل فرمانده ارتش لیبی و جان‌باختن وی را به دولت و ملت این کشور تسلیت گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است