اقتصادی 12:40 - 14 خرداد 1399
میزان بدهی‌های آمریکا اکنون از ۲۵ تریلیون دلار عبور کرده است.

آمریکا چقدر بدهی دارد؟

به گزارش ایسنا به نقل از سایت رسمی اعلام بدهی آمریکا، میزان بدهی‌های این کشور تا پایان ماه می ۲۰۲۰ به ۲۵ تریلیون و ۷۱۴ میلیارد و ۱۱۶ میلیون ۳۲۹ هزار دلار رسیده است. میزان بدهی هر شهروند آمریکایی تا پایان ماه می به طور متوسط ۷۷ هزار و ۹۸۲ دلار و میزان بدهی هر مالیات دهنده آمریکایی به طور متوسط ۲۰۷ هزار و ۱۳۴ دلار بوده است.

کسری بودجه دولت آمریکا تا پایان ماه می به سه تریلیون و ۴۳ میلیارد و ۳۰۵ میلیون دلار رسیده است تا بدین ترتیب نسبت کسری بودجه به تولید ناخاص داخلی این کشور به ۱۶.۰۱ درصد برسد. بین بازه زمانی ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۹ بیشترین کسری بودجه آمریکا مربوط به سال ۲۰۱۰ با ۸.۹۶۵ درصد و بیشترین مازاد بودجه مربوط به سال ۲۰۰۰ با ۲.۳۷ درصد تولید ناخالص داخلی بوده است.

در حال حاضر بزرگ‌ترین اقلام بودجه‌ای آمریکا شامل: مراقبت‌های درمانی با یک تریلیون و ۲۸۴ میلیارد و ۹۹۶ میلیون دلار، امنیت عمومی با یک تریلیون و ۷۷ میلیارد و ۳۲۹ میلیون دلار، هزینه‌های دفاعی با ۶۸۹ میلیارد و ۹۹۸ میلیون دلار و پرداخت مستمری بازنشستگان با  ۳۸۳ میلیارد و ۹۹۸ میلیون دلار است.

هم‌چنین تا پایان ماه می، میزان مجموع بدهی‌های دولتی و غیردولتی آمریکا معادل ۷۷ تریلیون و ۴۵۶ میلیارد و ۴۳۸ میلیون دلار بوده است که نشان می‌دهد سهم هر شهروند آمریکایی از مجموع  بدهی‌های این کشور به طور متوسط ۲۳۴ هزار و ۷۰۹ دلار و سهم هر خانواده آمریکایی از بدهی‌ها به طور متوسط معادل ۸۹۴ هزار و ۵۸ دلار است.

طی این مدت، اوراق قرضه آمریکایی در اختیار کشورهای خارجی به هفت تریلیون و ۲۳۹ میلیارد و ۸۷۰ میلیون دلار رسیده است.

از لایحه کاهش مالیاتی دولت ترامپ که سال ۲۰۱۷ به تصویب رسید به عنوان یکی از اصلی‌ترین دلایل افزایش بدهی دولت این کشور یاد می‌شود. طبق پیش‌بینی‌ها، لایحه کاهش مالیاتی در طول ۱۰ سال باعث افزایش ۱.۵ تریلیون دلاری بدهی این کشور خواهد شد.

انتهای پیام


10559305
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور، گفت: این صنعت نقش مهمی در تأمین ارز، ایجاد اشتغال و تکمیل زنجیره ارزش دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با تدابیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی و همکاری شرکتهای صاحب صلاحیت و جایگاههای متقاضی با شورای سیاستگذاری سوختهای ویژه، دومین استان عرضه کننده بنزین سوپر شهر اصفهان خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش پیشران صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور گفت: یکی از راهکار‌های تأمین خوراک پتروشیمی‌ها، مشارکت خود این صنایع در سرمایه‌گذاری توسعه میادین گازی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام امروز نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: طرح «۵۰۰ مدیر جوان» که پیش‌تر اطلاع‌رسانی آن انجام شده بود، تا روز گذشته مهلت ثبت‌نام داشت. با توجه به درخواست‌های دریافتی و همچنین اضافه شدن برخی شهرها، مهلت ثبت‌نام تا روز سه‌شنبه هفته آینده، شانزدهم، تمدید...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: طرح «۵۰۰ مدیر جوان» که پیش‌تر اطلاع‌رسانی آن انجام شده بود، تا روز گذشته مهلت ثبت‌نام داشت. با توجه به درخواست‌های دریافتی و همچنین اضافه شدن برخی شهرها، مهلت ثبت‌نام تا روز سه‌شنبه هفته آینده، شانزدهم، تمدید...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر حذف یکباره ارز ترجیحی، تامین مرغ برای ایام پایانی سال را دچار چالش می‌کند، براین اساس این موضوع باید بتدریج رخ دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به شرایط عرضه، قیمت میوه و صیفی نسبت به ۱۰ روز گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای هماهنگی تشکل‌های بخش کشاورزی گفت: با توجه به شرایط تغییر اقلیم، تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی و تخصیص اعتبارات مورد نیاز امری ضروری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است