بین‌الملل 19:32 - 26 شهریور 1399

ماموریت سازمان‌ملل در افغانستان تمدید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، نمایندگی افغانستان در سازمان ملل متحد امروز چهارشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: شورای امنیت ادامه ماموریت دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان «یوناما» را طی قطعنامه‌ای تمدید کرده است.

عادله‌ راز نماینده افغانستان در سازمان ملل متحد در سخنانی در نشست شورای امنیت که به‌منظور تصویب قطعنامه تمدید مأموریت یوناما برگزار شد، گفت: تمدید ماموریت یوناما به اتفاق آراء، پیامی کاملا واضح و آشکار مبنی بر حمایت شورای امنیت از افغانستان در این زمان حساس گفتگوهای صلح و ایستادگی جامعه جهانی در کنار افغانستان جدید دارد.

وی در ادامه افزود: امیدواریم گفتگوهای صلح به یک درگیری بسیار طولانی پایان داده و منجر به برقراری صلح با عزت و پایدار شود که در آن حقوق همه شهروندان افغانستان رعایت شود.

گفتنی است یوناما در سال ۲۰۰۲ به درخواست دولت افغانستان از سوی شورای امنیت سازمان ملل با هدف کمک به دولت و مردم این کشور برای برقراری صلح تشکیل و به فعالیت آغاز کرد.


10720098
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی افزایش اعتراضات در بلغارستان و فشار مردم این کشور برای استعفای دولت، نخست وزیر بلغارستان در یک جلسه فوری استعفای خود را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد که ایران با اتخاذ استراتژی جنگ شخصی و مهندسی اجتماعی، به موفقیتی بی‌سابقه در جذب جاسوس اسرائیلی دست یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه شمار فلسطینیانی که از ۱۸ مهرماه در پی نقض مکرر آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند را ۳۸۳ نفر اعلام کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای تأکید کرد که تأخیر و عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به تعهدات آتش‌بس، از جمله تأمین نیازهای انسانی و ورود مواد اولیه بازسازی، باعث تشدید فاجعه انسانی در نوار غزه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، سفری چند روزه به امارات متحده عربی، عربستان سعودی و اردن را آغاز کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های منتشر شده، دولت ترامپ قصد دارد یک ژنرال دوستاره آمریکایی را به عنوان فرمانده «نیروی تثبیت بین‌المللی» در غزه منصوب کند تا رهبری این نیرو را که بر اساس قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل تشکیل خواهد شد، بر عهده گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی فروپاشی یک سازه آهنی در محل ساخت یک کتابخانه در شهر گوانگجو کره جنوبی، یک کارگر جان خود را از دست داد، دو نفر دیگر مفقود شده‌اند و یک نفر نیز در آوار به دام افتاده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منبعی در سرویس امنیتی اوکراین (SBU) مدعی شد که پهپاد‌های این کشور برای اولین بار به یک دکل نفتی روسیه در دریای خزر حمله کرده و عملیات استخراج نفت و گاز آن را متوقف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی مخالفت کشور‌های عربی و اسلامی با ریاست تونی بلر بر شورای صلح غزه، نام نیکولای ملادینوف دیپلمات بلغاری به عنوان گزینه جدید مطرح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، متحدان اروپایی اوکراین را متهم کرد که به حل ریشه‌ای جنگ علاقه‌ای ندارند و تنها به دنبال یک آتش‌بس موقت برای تجدید قوای ارتش اوکراین هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است