بین‌الملل 19:32 - 26 شهریور 1399

ماموریت سازمان‌ملل در افغانستان تمدید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، نمایندگی افغانستان در سازمان ملل متحد امروز چهارشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: شورای امنیت ادامه ماموریت دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان «یوناما» را طی قطعنامه‌ای تمدید کرده است.

عادله‌ راز نماینده افغانستان در سازمان ملل متحد در سخنانی در نشست شورای امنیت که به‌منظور تصویب قطعنامه تمدید مأموریت یوناما برگزار شد، گفت: تمدید ماموریت یوناما به اتفاق آراء، پیامی کاملا واضح و آشکار مبنی بر حمایت شورای امنیت از افغانستان در این زمان حساس گفتگوهای صلح و ایستادگی جامعه جهانی در کنار افغانستان جدید دارد.

وی در ادامه افزود: امیدواریم گفتگوهای صلح به یک درگیری بسیار طولانی پایان داده و منجر به برقراری صلح با عزت و پایدار شود که در آن حقوق همه شهروندان افغانستان رعایت شود.

گفتنی است یوناما در سال ۲۰۰۲ به درخواست دولت افغانستان از سوی شورای امنیت سازمان ملل با هدف کمک به دولت و مردم این کشور برای برقراری صلح تشکیل و به فعالیت آغاز کرد.


10720098
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ آماده است در قبال توافق اوکراین بر واگذاری بخشی از قلمرو به روسیه، تضمین‌های امنیتی با الگوی ناتو را به کی‌یف ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات محلی در آلمان اعلام کردند که پنج نفر به اتهام برنامه‌ریزی برای انجام حمله تروریستی با خودرو در یک بازار کریسمس در باواریا دستگیر شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در دانشگاه براون در رود آیلند آمریکا حداقل دو نفر کشته و نه نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل رژیم صهیونیستی را ملزم به اجرای حکم دیوان دادگستری برای ورود کمک‌ها به غزه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها نشان می‌دهد دونالد ترامپ برای غارت نفت و طلا، دستور کشتار بازماندگان قایق‌های ونزوئلایی را صادر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که به حمله ادعایی داعش در سوریه به نیروهای آمریکایی پاسخ می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با تأکید بر اینکه مسئله فلسطین معیار اخلاقی جهان امروز است، گفت آتش‌بس بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین، صلح واقعی محسوب نمی‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان هشدار داد که توقیف دارایی‌های مسدود شده روسیه «اعلان جنگ» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه می‌گوید که پیش از حمله مرگبار به نیرو‌های آمریکایی در مرکز این کشور، درباره احتمال نفوذ داعش هشدار داده بود، اما به آن توجهی نشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شش نیروی حافظ صلح سازمان ملل در شمال غربی سودان، در درگیری با افرادی که «تروریست» خوانده شدند، جان خود را از دست دادند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است