فرهنگی‌هنری 15:01 - 24 خرداد 1397

برنده نخل طلای کن در باکس‌آفیس ژاپن رکوردشکن شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هالیوود ریپورتر،‌ فیلم برنده جایزه نخل طلای فستیوال بین‌المللی فیلم کن یعنی «Shoplifters» امسال در باکس‌آفیس ژاپن توانسته سریع‌تر از هر فیلم ژاپنی لایو-اکشن دیگری از مرز فروش یک میلیارد ین (۹ میلیون دلار) عبور کند و به این ترتیب رکوردشکن شده است.

این فیلم ساخته هیروکازا کوره-ادا که داستان خانواده‌ای ناکارآمد را تعریف می‌کند که دست به دزدی‌های خرد می‌زنند، روز سه‌شنبه موفق به عبور از این مرز شد.

این فیلم روز هشتم ژوئن اکران عمومی شد، البته بعد از موفقیت بزرگی که اواخر ماه مه در فستیوال کن به دست آورده بود، دو روز پیش‌نمایش هم در روزهای دوم و سوم ژوئن برای آن در نظر گرفته شد. این فیلم تا پایان روز سه‌شنبه ۹.۶ میلیون دلار (۱.۰۵ میلیارد ین) از ۸۵۵ هزار بلیت فروخته شده کسب کرده بود.

پرفروش‌ترین فیلم قبلی کوره-ادا «پسر کو ندارد نشان از پدر» محصول سال ۲۰۱۳ بود که موفق به کسب جایزه هیات داوران کن شد و همچنین استیون اسپیلبرگ که آن سال رییس هیات داوران بود، از طریق کمپانی دریم‌وورکس خود آن را برای بازسازی هم انتخاب کرد. آن فیلم با حدود ۳۰ میلیون دلار فروش در ژاپن به کار خود پایان داد که حالا «Shoplifters» می‌خواهد از آن رکورد عبور کند.


9810103
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد عبدالمجید ارفعی پژوهشگر زبان‌های باستانی، متخصص متون عیلامی، اکدی و نخستین مترجم ایرانی منشور کوروش، برنده جایزه سرو ایرانی در حوزه میراث‌فرهنگی و از مفاخر این حوزه، درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در چارچوب برگزاری هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با شعار «سرزمین من/ ایران، تجسم آب»، بخش «انسجام ملی» با عنوان «انقلاب در آینه آزادی» جمعه ۸ اسفند در برج آزادی افتتاح می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تالار‌های چهارسو، قشقایی، سایه و کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر طی هفته جاری با میزبانی از شش اثر نمایشی پذیرای دوستداران و علاقه‌مندان عرصه تئاتر هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر پیشکسوت سریال «پدر سالار» به جوانانی که قدم در راه هنر گذاشته‌اند توصیه کرد که در این راه فقط و فقط خودشان باشند و از کسی تبعیت نکنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی از افزایش سانس‌ها و ایام عرضه بلیت نیم‌بهاء سینما به دو روز در هفته و شناورسازی قیمت بلیت سینما در سال ۱۴۰۵ خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «صفر بیست‌وچهار» از آن دست تولیدات تلویزیونی است که مسیر خود را از کلیشه‌ رایج «روایت جنگ = روایت دشمن بیرونی» جدا می‌کند و جنگ را به «مسئله درونیِ جامعه» تبدیل می‌سازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عظیمی گفت: اینکه ما بخاطر گرانی و مشکلات ناشی از تورم دست به دامن اجنبی برای بمباران به ایران شویم، در عقل و منطقی نمی‌گنجد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاندار سیستان و بلوچستان، با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما، برنامه «ایران جان» را تجلی نگاهی منصفانه، آینده‌نگر و تحول‌آفرین در بازنمایی سیمای جامع ایران اسلامی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «لویانگ» با گویندگی ۳۵ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «مثبت آموزش» در یک ارتباط تلفنی ویژه و متفاوت، میزبان «استفان فردریش شفر» نو‌مسلمان آلمانی‌تبار و ساکن ایران بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است