اجتماعی 15:04 - 29 مهر 1400
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خبر داد
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، از ادامه دورکاری مادران شاغل دارای فرزند کمتر از شش سال و دبستانی خبر داد.

ادامه دورکاری مادران شاغل دارای فرزند کمتر از ۶ سال و دبستانی

به گزارش ایسنا، انسیه خزعلی اظهار کرد: بحث بانوانی که در ایام کرونا به صورت دورکاری به شغل خود ادامه داده و به بحث بچه‌ها و فرزندان به ویژه فرزندان کوچک‌شان که در منزل هستند رسیدگی می‌کردند، در هیات دولت مطرح شد.

وی که در یک برنامه‌ تلویزونی سخن می‌گفت، ادامه داد: با توجه به نیاز فرزندان زیر شش سال و مقطع ابتدایی به در کنار مادر بودن و با توجه به تعطیلی مهدهای کودک، بنا شد بحث دورکاری برای این خانم‌ها ادامه پیدا کند و بخشنامه‌ای که در ارتباط با حضور تمام وقت ابلاغ شده در مورد خانم‌هایی که فرزند دبستانی و زیر شش سال دارند، استثناء است و اگر بخواهند می‌توانند از این مزیت استفاده کنند.

انتهای پیام


11282555
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتای پایتخت در خصوص انتشار بدافزاری به نام یکی از اپلیکیشن‌های بانکی ظرف چند ساعت گذشته هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی از آغاز فاز دوم طرح «یسنا» همزمان با شب یلدا خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، اعلام کرد: خواهران شاغل در فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران موفق شدند برای اولین بار مقام اول تیمی پانزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم خواهران شاغل در نیروهای مسلح را از آن خود کنند...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: با تداوم فعالیت سامانه بارشی در ۲۲ استان کشور، ستاد‌های مدیریت بحران در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها به‌صورت مستمر در حال برگزاری جلسات هماهنگی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هلال‌احمر اعلام کرد: ۱۳ هزار هموطن متاثر از برف و کولاک و سیلاب بویژه در جنوب کشور از خدمات حمایتی و امدادی هلال‌احمر بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همراه داشتن زنجیر چرخ برای روز‌های پیش رو امری ضروری برای رانندگان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر نقش تعیین‌کننده ایمنی خودرو‌ها در کاهش تصادفات گفت: هیچ خودروی تولیدی یا وارداتی پرتیراژ بدون موفقیت در آزمون مرکز تصادف، مجوز عرضه نخواهد گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به افزایش قیمت خودرو، گفت: مجرمان سایبری از این امر سوءاستفاده کرده و با آگهی کردن خودرو در سایت‌های واسط به دنبال سرقت از شهروندان هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آماده‌باش بیش از ۲۵ هزار نیروی عملیاتی در زمستان امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید گفت: در راستای اجرای «طرح سپاس» تاکنون بیش از ۵۸۰ هزار دیدار توسط مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است