سیاسی 17:47 - 11 آذر 1399
روزنامه القدس العربی در کاریکاتوری به ادعای برخی مسئولان رژیم صهیونیستی که این رژیم را بی اطلاع یا بری از جنایت ترور شهید فخری زاده عنوان کرده‌اند، واکنش نشان داد.

کاریکاتور القدس العربی درباره بی‌گناهی نتانیاهو در ترور شهید فخری زاده

به گزارش ایسنا، روزنامه القدس العربی در اشاره به برخی اظهارات مسئولان رژیم صهیونیستی در اظهار بی اطلاعی از ترور شهید محسن فخری زاده، دانشمند هسته ای ایران کاریکاتوری منتشر کرد.

در این کاریکاتور با تریسم صحنه عملیات ترور شهید فخری‌زاده در بالای تصویر نوشته شده است: ایران اسرائیل را به ترور محسن فخری زاده متهم میکند.

در این کاریکاتور با به تصویر کشیدن بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی درحالی که اشک تمساح میریزد، نوشته شده است:" بیگناه است، مانند بیگناهی فرزندان حضرت یعقوب در ریختن خون یوسف"!!!

انتهای پیام


10836600
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که روابط تهران و برازیلیا ظرفیت گسترش قابل توجهی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع با اشاره به اینکه تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی داد، ایران بود، گفت: رژیم صهیونیستی که اگر بر جایی مسلط شود، نه عقب‌نشینی می‌کند و نه آتش‌بس می‌پذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیئت دولت به منظور حمایت معیشتی و کاهش فشار‌های تورمی بر خانوار‌ها آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه به تصویب رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام جزئیات روند بررسی گزارش «ارزیابی اجرای سیاست‌های کلی انرژی» در هیات عالی نظارت را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تهران را به مقصد باکو ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی قهرمانی تیم ملی تکواندوی امید‌های ایران در رقابت‌های جهانی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اشتراکات فراوان فرهنگی و تاریخی ایران و افغانستان، بر ضرورت تقویت روابط بخش خصوصی دو کشور تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با تاکید بر عزم دولت چهاردهم بر کسب جایگاه اول منطقه‌ای در زمینه علم و فناوری، گفت: با پیشرفت علمی قادر خواهیم بود که مطالبات مردم را پاسخ داده تا آنها نتیجه پیشرفت علم و فناوری را در زندگی خود حس کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس تعیین نرخ رجیستری تجهیزات هوشمند وارداتی از قبیل گوشی همراه و تجهیزات خودرو‌ها در شبکه‌های ارتباطی همراه را الزامی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس تصویب کردند که کلیه اسناد الکترونیکی دارای شناسه یکتا، اسناد معتبر مالی تلقی و جایگزین روش‌های غیرقومی می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است