علمی فناوری 10:19 - 01 شهریور 1393
روزگار نو جی میل هک شد
آنها گفته اند که از بین اپلیکیشن های پرطرفداری که بررسی شدند، اپلیکیشن جی میل یکی از راحت ترین آنها برای هک کردن بود.

گروهی از پژوهشگران آمریکایی می گویند که توانسته اند با بهره گرفتن از کاستی هایی که در حافظه تلفن های هوشمند وجود دارد، اپلیکیشن جی میل در آن تلفن ها را هک کنند.



به گزارش ایرنا از بی بی سی، آنها گفته اند که در 92 درصد موارد توانسته اند در هک کردن اپلیکیشن جی میل موفق باشند.



این پژوهشگران، یک نرم افزار مخرب را به عنوان یک اپلیکیشن قابل نصب در تلفن های هوشمند جا زده اند و توانسته اند به تعدادی از اپلیکیشن های دیگری که در تلفن نصب شده بود، دسترسی پیدا کنند.



آنها گفته اند که از بین اپلیکیشن های پرطرفداری که بررسی شدند، اپلیکیشن جی میل یکی از راحت ترین آنها برای هک کردن بود.



این پژوهش روی تلفن اندروید انجام شده است، ولی پژوهشگران می گویند که روش آنها می تواند در سیستم های دیگر از جمله ویندوز و آی. او.اس موثر باشد.



یک سخنگوی گوگل گفت که این شرکت از نتایج پژوهش استقبال می کند. او گفت: ˈنتایج مطالعاتی که نهادها و اشخاص ثالث انجام می دهند، یکی از راه های تقویت اندروید و امن تر کردن این سیستم است.ˈ



پژوهشگران توانسته اند با همین روش، اپلیکیشن آمازون را هم هک کنند، ولی گفته اند که هک کردن این اپلیکیشن از بقیه مواردی که امتحان کردند، سخت تر بود و تنها در 48 درصد موارد موفق بوده اند.



در شیوه ای که آنها استفاده کردند، یک نرم افزار مخرب به عنوان یک اپلیکیشن بی خطر، مثلا برای نصب تصویر زمینه، معرفی شد و بعد از نصب آن، بخشی از حافظه تلفن هوشمند در دسترس پژوهشگران قرار گرفت.



تمام اپلیکیشن هایی که در تلفن های هوشمند نصب می شوند، از این بخش از حافظه تلفن استفاده می کنند و پژوهشگران با ارزیابی و تحلیل این قسمت از حافظه توانستند پیش بینی کنند که کاربر تلفن چه زمانی از یک اپلیکیشن مشخص استفاده می کند و به این ترتیب، فرصت پیدا کردند تا مشخصات و کلمه عبور او را بدزدند.



یکی از این پژوهشگران گفت: نشان دادیم که استنباط و برداشت افراد همیشه درست نیست و یک اپلیکیشن می تواند بر اپلیکیشن دیگر تاثیر قابل توجهی بگذارد و عواقبی ناخوشایند برای کاربر داشته باشد.



جی میل هک شد عصر ایران

4538806
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شاید کمی دور از انتظار باشد که لینکدین پا به دنیای بازی بگذارد اما این امر به‌ تازگی به حقیقت پیوسته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران از دستگاهی که تحول عمده ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرده است خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: باید بکوشیم معلم در جامعه عزت و احترام داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حساب توییتری خود، از تصویب و برقراری فوق العاده خاص در احکام کارگزینی کادر درمان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو فضاپیمای ناسا توجه ویژه‌ای به افزایش سطوح تشعشعی که مریخ در طول نزدیک شدن به بیشینه خورشیدی امسال تجربه می‌کنند، خواهند داشت تا فضانوردان را برای ماموریت‌های آینده به سیاره سرخ آماده کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان از ساخت واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ برای آنفولانزای فوق حاد پرندگان در کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان تعلیم و تربیت کودک گفت: به علت ساماندهی کودکستان‌ها، این مراکز و مربیان رتبه‌بندی نمی‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک گفت: برای شهریه کودکستان‌ها الگوی جدیدی طراحی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با اعطای جایزه شیخ مفید از یکصد استاد برگزیده دانشگاه‌های مطرح کشور تقدیر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است