سیاسی 14:58 - 16 تیر 1399

برنامه‌های فناورانه و پژوهشی متناسب با آمایش سرزمینی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای عالی عتف صبح امروز(دوشنبه) به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل شد.

وی در این جلسه با تاکید بر اهمیت تدوین سیاست ها و برنامه های فناورانه مبتنی بر آمایش سرزمینی، گفت: با توجه به محدودیت منابع باید با تهیه برنامه دقیق و جامع، بودجه طرح های پژوهشی متناسب با اولویت استان ها هزینه شود.

جهانگیری با اشاره به گزارش ارایه شده از سوی دبیرخانه شورای عالی عتف درباره برنامه عملیاتی توسعه علمی،‌ فناوری و نوآوری در ده استان منتخب کشور، اظهار داشت: این برنامه ها باید متناسب با برنامه هفتم توسعه همه جانبه کشور باشد و سازمان برنامه و بودجه محوریت کار را در اختیار داشته باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور ضرورت به مرحله اجرا رسیدن طرح های پژوهشی و فناورانه را خاطرنشان ساخت و با تاکید بر اینکه برای تامین مالی این طرح ها بویژه از محل منابع بخش خصوصی باید تلاش بیشتری انجام شود، اظهار امیدواری کرد؛‌ نتایج اقدامات انجام شده در همه استان ها هرچه سریعتر در اختیار دستگاه ها قرار گرفته و مردم شاهد نتایج اجرای طرح های پژوهشی در توسعه استان ها باشند.

وی با اشاره به اینکه موانع ساختاری نظیر مشکلات اداری همواره مانع از پیشرفت سریع طرح های پژوهشی است، از دبیرخانه شورای عالی عتف خواست تا با پیگیری زمینه تحقق هر چه بیشتر این طرح ها را فراهم آورد.

جهانگیری لزوم فراهم شدن شرایط برای متقاضیان خرید پژوهش و ابتکارات ارایه شده در نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایران،‌ از معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور خواست تا ضعف ها و مشکلات موجود در این خصوص را هر چه سریعتر مرتفع کند.

در این جلسه که وزیر علوم تحقیقات وفناوری و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور حضور داشتند گزارشی در خصوص دومین نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید داخل،‌ چالش های فراروی ارتباط عرضه و تقاضای فناوری و میزان تفاهم نامه های امضاء شده میان دستگاه ها و مراکز تحقیقاتی از سوی دبیرخانه شورای عالی عتف ارایه شد و برگزاری نمایشگاه تستا و اعطای جایزه های ملی تستا به دستگاه های اجرایی،‌ الحاق یک بند به آیین نامه اجرایی خرید خدمت مشاوره، مشوق ها و بسته های حمایتی از قراردادهای فناورانه و نیز تشکیل دبیرخانه دائمی در شورای عالی عتف تصویب شد.

همچنین پس از ارایه گزارشی در خصوص تدوین برنامه عملیاتی توسعه علمی،‌فناوری و نوآوری در ده استان منتخب و نحوه اجرای این برنامه در استان گیلان، مقرر شد نتیجه این گزارش در برنامه هفتم توسعه کشور لحاظ شود.

دیگر مصوبه شورای عالی عتف درباره عملکرد بند ح تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور مبنی بر واریز حداقل چهل درصد از هزینه های امور پژوهشی شرکتها، بانک ها وموسسات انتفاعی به حساب خزانه بود که مقرر شد ؛‌ ۱- پرداخت ها انجام گرفته همانند سالهای ۹۷ و ۹۸ امکان انتقال مانده اعتبارات به سال مالی بعد فراهم شود. ۲- شرکت ها و بانک های مشمول مصوبه هیچگونه تغییری در هزینه امور پژوهشی ندهند. ۳- منابع مالی و بودجه به حساب دبیرخانه شورای عالی عتف منتقل و بر اساس گزارشات میزان پیشرفت و تایید آن توسط مشمولین به مراکز علمی و پژوهشی پرداخت شود.


10605965
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی در واکنش به مداخلات ترامپ در امور داخلی ایران گفت: مردم آمریکا بدانند ماجراجویی را ترامپ شروع کرد. مراقب سربازان خود باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در واکنش به تبلیغات رسانه‌ای علیه ایران تصریح کرد: ایران، ملتی قوی و پایدار، با مردمی آگاه و رهبری فرزانه و توانمند است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در پیامی سالروز پیروزی انقلاب کوبا را تبریک گفت و بر تعمیق مناسبات ایران و کوبا تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور خطاب به فرمانداران حوزه‌های انتخابیه ذیربط، دستور شروع فرایند انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی را صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری درباره سخنان اخیر پزشکیان در زمینه انتخاب غلامرضا نوری قزلجه به‌عنوان وزیر کشاورزی توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راه شهید سردار سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد، گفت: شهید سلیمانی الگویی بی بدیل در زمینه‌های مختلف اخلاقی، اجتماعی، حق طلبی، نظامی و دفاع از مظلومان بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آیین گرامیداشت ششمین سالگرد شهادت سرداران مقاومت با حضور مقامات و شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی، نظامی و اجتماعی و جمع کثیری از ارادتمندان سردار دل‌ها در مصلی تهران برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاجی میرزایی در واکنش به برخی برداشت‌ها از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: پزشکیان با قدرت از تمامی اعضای کابینه حمایت می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است