اقتصادی 11:07 - 10 فروردین 1399
بزرگترین تولیدکننده نفت روسیه اعلام کرد به فعالیت‌هایش در ونزوئلا پایان میدهد و اموالش در این کشور را به فروش می‌رساند.

روس‌نفت روسیه از ونزوئلا خارج شد

به گزارش ایسنا، شرکت روس‌نفت در بیانیهای اعلام کرد این شرکت با شرکتی که ۱۰۰ درصد متعلق به دولت روسیه است برای فروش سهام و خاتمه حضور در پروژههای ونزوئلا شامل سهام در پروژه تولیدی پتروموناگاز، پتروپریخا، بوکرون، پترومیراندا و پترو ویکتوریا به توافق رسیده است.

بر مبنای نتایج این توافق، تمامی اموال و فعالیت‌های تجاری روس‌نفت در ونزوئلا یا مربوط به ونزوئلا فروخته یا تعطیل میشوند.

اقدام روس‌نفت در فروش دارایی‌هایش در ونزوئلا در پی وضع تحریم‌های آمریکا علیه زیرمجموعههای این شرکت به دلیل تجارت نفت ونزوئلا در سال گذشته انجام شده است.

فروپاشی توافق اوپک پلاس و ریزش قیمت‌های نفت که متعاقب آن روی داد، تنش‌های انرژی میان روسیه و آمریکا را افزایش داده است. مقامات روسی اظهار کردهاند که میتوانند در برابر قیمت‌های پایین تاب بیاورند اما انتظار دارند نفت شیل آمریکا بازار را ترک کند. سناتورهای آمریکایی روسیه و عربستان سعودی را به آغاز جنگ اقتصادی علیه آمریکا متهم کرده اند.

آمریکا در ۱۸ فوریه شرکت "روس‌نفت تریدینگ" را به دلیل تجارت نفت ونزوئلا هدف تحریم قرار داد و به شرکت‌های دیگر ۹۰ روز فرصت داد تا معاملاتشان با این شرکت را کامل کنند. ونزوئلا به عنوان وثیقه وام ۱.۵ میلیارد دلاری که در سال ۲۰۱۶ دریافت کرده بود، به روس‌نفت ۴۹.۹ درصد سهم در شرکت سیتگو داده بود و این سهام در کنترل "روس‌نفت تریدینگ" بود.

این تحریم‌ها به دلیل همکاری "روس‌نفت تردینگ" با شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا، پنهان کردن صادرات و کمک به فروش بیش از نیمی از نفت ونزوئلا وضع شدند.

روس‌نفت و مقامات دولت روسیه در واکنش به این تحریم‌ها، آن‌ها را غیرقانونی خوانده و اعلام کردند فعالیت‌های روس‌نفت در ونزوئلا مطابق با قانون بین المللی بوده و روی روابط روسیه با ونزوئلا تاثیر نمی گذارد. یک ماه بعد دولت آمریکت "شرکت تی ان کی تریدینگ" که یک زیرمجموعه دیگر روس‌نفت بود را به اتهام تجارت نفت ونزوئلا هدف تحریم قرار داد.

وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد "روس‌نفت تردینگ" و "تی ان کی تردینگ" بخش اعظمی از صادرات نفت ونزوئلا در سال ۲۰۱۹ و ژانویه سال ۲۰۲۰ را مدیریت کرده اند و تی ان کی حدود ۱۴ میلیون بشکه نفت از شرکت PDVSA خریداری کرده است.

روس‌نفت اعلام کرده بود تجارت نفت ونزوئلا، بازپرداخت وام ۶.۵ میلیارد دلاری بود که به شرکت PDVSA داده شده بود. طبق اعلام این شرکت روسی، تا سه ماهه سوم سال ۲۰۱۹ حدود ۸۰۰ میلیون دلار از بازپرداخت این وام مانده بود.

بر اساس گزارش پلاتس، روسیه مدت‌ها حامی ونزوئلا و بخش انرژی این کشور بود. علاوه بر شرکت در پروژه‌های تولید نفت، دولت روسیه و روس‌نفت وام‌هایی به ونزوئلا و شرکت PDVSA داده بودند. روس‌نفت تاکنون در برابر فشار تحریم‌ها مقاومت کرده و به تولید نفت در ونزوئلا ادامه داده بود.

شرکت PDVSA مارس سال گذشته به دلیل نگرانی نسبت به اموال اروپایی خود در پی تحریمهای آمریکا، دفترش در لیسبون را به مسکو منتقل کرده بود که از افزایش وابستگی ونزوئلا به روسیه حکایت داشت.

انتهای پیام


10461330
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مداخله بانک مرکزی از طریق تالار دوم و راه‌اندازی صندوق‌های ارزی و انتشار اوارق مرابحه ارزی را از جمله راهکار‌های مصوبه ۱۷ بندی دولت عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: اوراق سلف موازی استاندارد شمش طلا با تحویل گواهی سپرده در هفته جاری منتشر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل بازنشستگی رئیس سازمان بورس با اذن رهبری حل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه بارش باران و برف در اکثر مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت:با توجه به کم بارشی، تامین آب در فصل گرما با مشکلاتی روبروست که مدیریت آب برای کاهش هدررفت کماکان باید استمرار یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور‌های شمالی کشور از جمله تهران_ چالوس سنگین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از استقرار کامل سامانه‌های هوشمند اندازه‌گیری در نقاط تبادلی این مجتمع خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی دی ماه به ۱۶۵ میلیون قطعه برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: امسال ۵ میلیون تن کسری گندم مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است