اجتماعی 16:04 - 25 تیر 1398
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خبر داد
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از اجرای پروژه "مرکز محله" به منظور ساماندهی ۵۰۰ متر مربع فضای رها شده و بی دفاع شهری در محله اتابک در منطقه ۱۵ خبر داد.

ساماندهی ۵۰۰ متر مربع فضای بی دفاع شهری در محله اتابک تهران

به گزارش ایسنا، کاوه حاجی علی اکبری دراین باره، تصریح کرد: اراضی بی دفاع و رها شده همجوار خانه های مسکونی در محله اتابک، با ایجاد فضای نامناسب، موجب بروز مشکلات متعدد اجتماعی و محیطی برای ساکنان این محله شده بود.



مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران کاهش حس تعلق به محله، ناامنی، تاثیرات منفی اقتصادی بر قیمت املاک، فقدان فضای مناسب جهت برگزاری گردهمایی و مراسم ها، کمبود سرانه های خدماتی مورد نیاز و … را بخشی از مشکلات موجود در این محله عنوان کرد و گفت: به همت سازمان نوسازی شهر تهران و با همکاری شهرداری منطقه ۱۵، احداث مرکز محله در دستور کار قرار گرفت که تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.



علی اکبری خاطرنشان کرد: این پروژه در انتهای کوچه شهید احمدوند در تقاطع با کوچه شهید درستی با تملک هشت پلاک و به مساحت ۵۰۰ متر مربع در حال اجرا است و امکاناتی چون فضای سبز، خانه فرهنگ و غیره در این پروژه در نظر گرفته شده است.



بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان نوسازی شهر تهران، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ابراز امیدواری کرد که مرکز محله احمدوند تا پایان شهریور ماه سال جاری به بهره برداری رسیده و در اختیار ساکنان محله قرار گیرد.

انتهای پیام


10179348
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تشکیل قرارگاه مقابله با احتکار کالا‌های اساسی خبر داد و تاکید کرد: جلوی هرگونه سوءاستفاده از حذف ارز ترجیحی را خواهیم گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی شامل هر فرد ایرانی ساکن در کشور فارغ از هر گونه دهک بندی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همواره رابطه وثیقی میان بازاریان و نهاد‌های مقدس انقلابی وجود داشته است و بازاریان در خط مقدم کمک‌رسانی به مردم در حوادث مختلف بوده‌اند
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مدیریت مطالعات خدمات شهری و محیط زیست در مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مدیریت پسماند‌های تیز و برنده، این موضوع را یکی از تهدید‌های جدی سلامت عمومی در خانه‌ها، آرایشگاه‌ها و مراکز درمانی دانست. ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: از ظرفیت «صندوق سازگاری» کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل‌متحد و برنامه توسعه ملل‌متحد (UNDP) برای افزایش تاب آوری اقلیمی در کشور استفاده خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با هدف محرومیت‌زدایی هدفمند، توانمندسازی اقتصادی و ارتقای شاخص‌های آموزش و سلامت، تفاهم‌نامه‌های همکاری میان بنیاد علوی و استانداری هرمزگان با اعتباری بالغ بر ۲۵.۵ همت به امضا رسید؛ تفاهم‌نامه‌هایی که اجرای آنها طی سه سال آینده، زمینه‌ساز ت...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی و هم‌افزایی در حوزه آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی میان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار و بر توسعه همکاری‌های مشترک دو سازمان تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی پلیس امنیت اقتصادی فراجا، اعلام کرد: در اجرای ۲ عملیات مختلف در استان تهران و فارس در مجموع ۲۸ هکتار زمین خواری کشف و آزادسازی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است