اجتماعی 16:04 - 25 تیر 1398
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خبر داد
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از اجرای پروژه "مرکز محله" به منظور ساماندهی ۵۰۰ متر مربع فضای رها شده و بی دفاع شهری در محله اتابک در منطقه ۱۵ خبر داد.

ساماندهی ۵۰۰ متر مربع فضای بی دفاع شهری در محله اتابک تهران

به گزارش ایسنا، کاوه حاجی علی اکبری دراین باره، تصریح کرد: اراضی بی دفاع و رها شده همجوار خانه های مسکونی در محله اتابک، با ایجاد فضای نامناسب، موجب بروز مشکلات متعدد اجتماعی و محیطی برای ساکنان این محله شده بود.



مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران کاهش حس تعلق به محله، ناامنی، تاثیرات منفی اقتصادی بر قیمت املاک، فقدان فضای مناسب جهت برگزاری گردهمایی و مراسم ها، کمبود سرانه های خدماتی مورد نیاز و … را بخشی از مشکلات موجود در این محله عنوان کرد و گفت: به همت سازمان نوسازی شهر تهران و با همکاری شهرداری منطقه ۱۵، احداث مرکز محله در دستور کار قرار گرفت که تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.



علی اکبری خاطرنشان کرد: این پروژه در انتهای کوچه شهید احمدوند در تقاطع با کوچه شهید درستی با تملک هشت پلاک و به مساحت ۵۰۰ متر مربع در حال اجرا است و امکاناتی چون فضای سبز، خانه فرهنگ و غیره در این پروژه در نظر گرفته شده است.



بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان نوسازی شهر تهران، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ابراز امیدواری کرد که مرکز محله احمدوند تا پایان شهریور ماه سال جاری به بهره برداری رسیده و در اختیار ساکنان محله قرار گیرد.

انتهای پیام


10179348
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی تهران ضمن هشدار به معدود همراهان فراخوان‌های ضد ایرانی از تشکیل پرونده قضایی برای چند برند، فروشگاه و معدودی از چهره‌های معروف فضای مجازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف ۱۶ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک که به شکل ماهرانه جاسازی شده بود، توسط نیرو‌های هوشیار پلیس فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد فردی به اتهام کلاهبرداری به کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: در روز نخست عرضه کالابرگ الکترونیکی یک میلیون خانوار خرید خود را انجام دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند دریافت روادید الکترونیکی حج تمتع ۱۴۰۵ از عصر چهارشنبه به‌صورت رسمی آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آگهی‌های منتشر شده در فضای مجازی حاکی از فروش اعتبار کالابرگ توسط برخی شهروندان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از شهادت یکی از کارکنان انتظامی شهرستان ملارد توسط اغتشاشگران در مارلیک ملارد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت آنی هوا امروز پنجشنبه با قرار گرفتن روی عدد ۱۶۰ در وضعیت قرمز قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد: امروز طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۳:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ تهران گفت: این منطقه طی سه سال متوالی موفق به کسب رتبه برتر شهر تهران در اجرای آرای ماده ۱۰۰ شده است؛ دستاوردی که حاصل پیگیری مستمر و عملکرد منسجم حوزه شهرسازی و اجرای احکام است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است