اقتصادی 18:20 - 26 شهریور 1399

تسریع دریافت مجوز توسعه زیرساخت دستگاه ها با معرفی املاک مازاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهران، جلسه بررسی ۸ ملک پیشنهادی در رابطه با قانون تعیین تکلیف املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی مربوط به تبصره ۱۲ قانون بودجه سال جاری با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، در اداره کل امور اقتصاد و دارایی استان تهران برگزار شد.

در این جلسه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، گفت: اگر فرایند تعیین تکلیف املاک مازاد بر اساس قانون بودجه سال ١٣٩٩ با همراهی دستگاه‌های اجرایی عملی شود، قطعاً منافع بیشتری متوجه استان خواهد شد.

شفیعی، ادامه داد: تبصره ۱۲ قانون بودجه (تعیین تکلیف املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی) درواقع برای کمک به دستگاه‌های اجرایی و کوتاه کردن فرایندها در نظر گرفته شده است و دستگاه‌های اجرایی در قالب این تبصره می‌توانند با معرفی املاک مازاد خود و مولدسازی دارایی‌های راکدشان برای دریافت مجوز توسعه زیرساختهای فیزیکی خود، فرایند کوتاهتری را طی کنند و درواقع این قانون تسهیل کننده فرایندها است.

وی افزود: این کارگروه متعهد است که اگر دستگاه‌های اجرایی در فضای استیجاری و یا نامناسبی استقرار داشته باشند بتواند با تصمیمات مدیریتی، فضای اداری استانداردی را متناسب با نیاز و شأن کارکنان دولت تأمین کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی از دستگاه‌های اجرایی استان فاقد فضای اداری مناسب هستند. ساختمانهای مورد بهره برداری برخی دستگاه‌های اجرایی استیجاری است و بعضی دستگاه‌های اجرایی نیز فاقد فضای اداری استاندارد هستند. بنابراین تأمین فضای اداری مناسب برای استقرار دستگاه‌های اجرایی، یکی از اولویتها در چارچوب مولدسازی دارایی‌های دولت است.


10720020
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: ارز مسافری و دانشجویی و سایر سرفصل‌های این بخش هم بر مبنای نرخ تالار دوم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش ها تا پایان هفته در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:در صورت تداوم هوای سرد، میزان مصرف گاز به ۶۸۰ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب وکیل مناسب یکی از مهم‌ترین تصمیم‌ها در مسیر پیگیری پرونده‌های حقوقی و کیفری است. در این میان، وکیل قاضی بازنشسته جایگاه ویژه‌ای دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت:بیش از ۴۳ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر در پهنه‌های پرخطر کشور سکونت دارند و تداوم این روند، مدیریت بحران را پرهزینه‌تر و پیچیده‌تر خواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت:مصرف گاز خانگی و تجاری و صنایع جزء در روز گذشته به حدود ۶۱۵ میلیون مترمکعب در روز رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت:افزایش تعداد رایزنان بازرگان ج.ا.ایران و افزایش میزان صادرات در کشورهای مختلف عضو سازمان در دستور کار است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر صمت گفت:قطع گاز و برق صنایع، به‌ویژه صنایع صادراتی و ارزآور، به‌عنوان امری اجتناب‌ناپذیر تلقی می‌شد که با پیگیری‌های صورت گرفته این مشکل رفع شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خزانه‌دار کل کشور بر ساماندهی خودروهای دولتی تاکید کرد و با بیان اینکه طی سال‌های گذشته اقدامات خوبی در این بخش انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است