اقتصادی 18:20 - 26 شهریور 1399

تسریع دریافت مجوز توسعه زیرساخت دستگاه ها با معرفی املاک مازاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهران، جلسه بررسی ۸ ملک پیشنهادی در رابطه با قانون تعیین تکلیف املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی مربوط به تبصره ۱۲ قانون بودجه سال جاری با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، در اداره کل امور اقتصاد و دارایی استان تهران برگزار شد.

در این جلسه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، گفت: اگر فرایند تعیین تکلیف املاک مازاد بر اساس قانون بودجه سال ١٣٩٩ با همراهی دستگاه‌های اجرایی عملی شود، قطعاً منافع بیشتری متوجه استان خواهد شد.

شفیعی، ادامه داد: تبصره ۱۲ قانون بودجه (تعیین تکلیف املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی) درواقع برای کمک به دستگاه‌های اجرایی و کوتاه کردن فرایندها در نظر گرفته شده است و دستگاه‌های اجرایی در قالب این تبصره می‌توانند با معرفی املاک مازاد خود و مولدسازی دارایی‌های راکدشان برای دریافت مجوز توسعه زیرساختهای فیزیکی خود، فرایند کوتاهتری را طی کنند و درواقع این قانون تسهیل کننده فرایندها است.

وی افزود: این کارگروه متعهد است که اگر دستگاه‌های اجرایی در فضای استیجاری و یا نامناسبی استقرار داشته باشند بتواند با تصمیمات مدیریتی، فضای اداری استانداردی را متناسب با نیاز و شأن کارکنان دولت تأمین کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی از دستگاه‌های اجرایی استان فاقد فضای اداری مناسب هستند. ساختمانهای مورد بهره برداری برخی دستگاه‌های اجرایی استیجاری است و بعضی دستگاه‌های اجرایی نیز فاقد فضای اداری استاندارد هستند. بنابراین تأمین فضای اداری مناسب برای استقرار دستگاه‌های اجرایی، یکی از اولویتها در چارچوب مولدسازی دارایی‌های دولت است.


10720020
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بهره‌برداری کامل از تونل البرز در قطعه دوم آزادراه تهران _ شمال تا پایان سال ۱۴۰۶ انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بهره‌برداری کامل از تونل البرز در قطعه دوم آزادراه تهران _ شمال تا پایان سال ۱۴۰۶ انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آتش سوزی عصر امروز نیروگاه طرشت به دلیل عدم رعایت مسایل ایمنی از سوی جمع آوری برج خنک کن قدیمی به وقوع پیوست که در کمتر از ده دقیقه مهار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: راه‌آهن میانه ـ اردبیل، ۱۴ اسفند به صورت کامل با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:از روز شنبه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و در نیمه غربی کشور بارش پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: راه‌آهن میانه ـ اردبیل، ۱۴ اسفند به صورت کامل با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: راه‌آهن میانه ـ اردبیل، ۱۴ اسفند به صورت کامل با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت:قرارداد پروژه برقی سازی تهران _قم _ اصفهان موجود است و شرایط لازم برای آغاز کار فراهم شده است. در حال حاضر، موضوعاتی مانند فاینانس و تأمین مالی مطرح هستند که نیاز به بررسی و تصمیم‌گیری در سطح کلان دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پانزدهمین دوره کارآموزی اپراتور اول از ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ آغاز شده و علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان روز جمعه یکم اسفندماه ۱۴۰۴ برای ثبت‌نام در این دوره اقدام کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است