اقتصادی 18:20 - 26 شهریور 1399

تسریع دریافت مجوز توسعه زیرساخت دستگاه ها با معرفی املاک مازاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهران، جلسه بررسی ۸ ملک پیشنهادی در رابطه با قانون تعیین تکلیف املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی مربوط به تبصره ۱۲ قانون بودجه سال جاری با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، در اداره کل امور اقتصاد و دارایی استان تهران برگزار شد.

در این جلسه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، گفت: اگر فرایند تعیین تکلیف املاک مازاد بر اساس قانون بودجه سال ١٣٩٩ با همراهی دستگاه‌های اجرایی عملی شود، قطعاً منافع بیشتری متوجه استان خواهد شد.

شفیعی، ادامه داد: تبصره ۱۲ قانون بودجه (تعیین تکلیف املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی) درواقع برای کمک به دستگاه‌های اجرایی و کوتاه کردن فرایندها در نظر گرفته شده است و دستگاه‌های اجرایی در قالب این تبصره می‌توانند با معرفی املاک مازاد خود و مولدسازی دارایی‌های راکدشان برای دریافت مجوز توسعه زیرساختهای فیزیکی خود، فرایند کوتاهتری را طی کنند و درواقع این قانون تسهیل کننده فرایندها است.

وی افزود: این کارگروه متعهد است که اگر دستگاه‌های اجرایی در فضای استیجاری و یا نامناسبی استقرار داشته باشند بتواند با تصمیمات مدیریتی، فضای اداری استانداردی را متناسب با نیاز و شأن کارکنان دولت تأمین کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی از دستگاه‌های اجرایی استان فاقد فضای اداری مناسب هستند. ساختمانهای مورد بهره برداری برخی دستگاه‌های اجرایی استیجاری است و بعضی دستگاه‌های اجرایی نیز فاقد فضای اداری استاندارد هستند. بنابراین تأمین فضای اداری مناسب برای استقرار دستگاه‌های اجرایی، یکی از اولویتها در چارچوب مولدسازی دارایی‌های دولت است.


10720020
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سامانه فوریت‌های های اداری (فواد ۱۲۸) با این هدف که هر شهروندی هر جا با نارضایتی یا اختلال در دریافت خدمت مواجه شد بتواند به سادگی موضوع را گزارش دهد، راه اندازی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق دستور معاون اول رئیس‌جمهور، دستورالعمل اجرایی طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار کالا و خدمات ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۵ ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: باغداران رنگ آمیزی تنه درختان با رنگ تنه مخصوص درختان دانه دار جهت مقاومت در برابر سرمازدگی و یخ زدگی زمستانه و آفتاب زدگی تابستانه را در دستور کار قرار دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی از افزایش ۳ برابری ذخیره سازی خرما نسبت به سال قبل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:شبکه گاز کشور امسال با مدیریت یکپارچه و همکاری تمامی بخش‌های انرژی، رکوردی بی‌نظیر در تاریخ صنعت گاز به ثبت رسانده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت : بررسی تنوع شکایات واصله حکایت از آن دارد که در ١٠ ماهه امسال اولویت اصلی شهروندان در طرح شکایت مربوط به گرانفروشی مواد غذایی و خودرو و عدم ارائه خدمات پس از فروش بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به تغییرات حقوق گمرکی خودرو‌های وارداتی و عدم شفافیت در نرخ‌های ارز بسیاری از واردکنندگان خودرو همچنان سردرگم هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به تغییرات حقوق گمرکی خودرو‌های وارداتی و عدم شفافیت در نرخ‌های ارز بسیاری از واردکنندگان خودرو همچنان سردرگم هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام عضو اتاق بازرگانی با اجرای سیاست‌های اصلاح ارزی شاهد حذف ابزار‌های رانت‌خواری خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد تغییرات محدودی بوده و معاملات واحد‌های کوچک، به‌ویژه واحد‌هایی با متراژ کمتر، کمی فعال شده است، اما معاملات واحد‌های بزرگ و با قیمت بالاتر همچنان در رکود باقی مانده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است