بین‌الملل 17:23 - 05 تیر 1401
وزیر خارجه و همکاری بین‌المللی امارات در سفری به قاهره با رئیس جمهور مصر دیدار کرد.

تأکید السیسی بر نقش امارات در مقابله با چالش‌های امت عربی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه و همکاری بین‌المللی امارات امروز یکشنبه با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر دیدار کرد.

در این دیدار «سامح شکری» وزیر خارجه مصر و «مریم الکعبی» سفیر امارات در قاهره حضور داشت.

بر اساس گزارش وب سایت روزنامه «الأهرام»، السیسی در این دیدار به روابط تاریخی مصر و امارات اشاره کرد و وزیر خارجه امارات نیز بر تمایل کشورش برای تحکیم روابط راهبردی بین دو کشور به منظور تحقق منافع مشترک دو کشور و تقویت امنیت و ثبات منطقه تأکید کرد.

در این دیدار آخرین تحولات منطقه‌ای و مسائل دارای اهتمام مشترک بررسی شد و السیسی اهمیت نقش امارات برای مقابله با چالش‌های پیش‌روی امت عربی را مورد تأکید قرار داد.

وزیر خارجه امارات نیز نقش محوری مصر در منطقه را ستود و آن را رکن اصلی امنیت و ثبات جهان عرب خواند.

وی همچنین تمایل مصر به تقویت همبستگی بین کشورهای عربی و تلاش در جهت تحقق اقدام مشترک عربی را ستود.

انتهای پیام/م


11605770
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه به آکسیوس گفته‌اند که رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه طرح جدیدی را برای مسلح کردن اوکراین اعلام خواهد کرد که انتظار می‌رود شامل سلاح‌های تهاجمی باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات سازمان همکاری اسلامی و مالزی درباره آخرین تحولات افغانستان و پیگیری نتایج نشست‌های دوحه رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس ژئوفیزیک اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۷ ریشتر منطقه جزایر تانیمبار اندونزی را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی در استان قندهار از گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین بر فراز این استان خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است