اجتماعی 10:42 - 02 خرداد 1401

کشف احتکار ۲۰ میلیارد ریالی کالاهای اساسی از واحد مسکونی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین عبدی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت‌های کالاهای اساسی و جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده‌کنندگان از تورم و توزیع عادلانه کالاهای اساسی میان مردم، مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان ورزقان از احتکار کالاهای ضروری در یک واحد مسکونی در سطح شهر ورزقان مطلع شدند.

وی در ادامه افزود: مأموران پلیس پس از هماهنگی با مرجع قضائی به همراه نمایندگان اداره صمت، اتاق اصناف و جهاد کشاورزی در بازرسی از محل شناسایی شده ۳ تن و ۷۰۰ کیلوگرم روغن خوراکی، یک‌هزار و ۲۰۰ بسته پوشک نوزادی ،۲۶۴ بسته پودر لباسشویی ،۲۱۰ بسته چای، ۱۷۵۰ بسته سویا و مقادیری لوازم بهداشتی و دستمال کاغذی کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ارزش ریالی کالاها برابر اظهار نظر کارشناسان ۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این راستا یک نفر به عنوان متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی تحویل و محل مورد نظر برابر دستور قضائی پلمب شد.

عبدی بر عزم پلیس در مبارزه با احتکار و قاچاق کالاهای ضروری و اساسی تاکید و از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده هر گونه کالای قاچاق و یا احتکار کالا و یا توزیع خارج از شبکه با شماره تلفن ۱۱۰ پلیس را در جریان بگذارند.


11570370
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران، گفت: سیستم سیگنالینگ مترو پیش از سال ۱۳۹۴ خریداری شده و تلاش شد این موضوع به یک دوره مدیریتی خاص منتسب شود، در حالی که خرید این تجهیزات به قراردادی در دهه ۸۰ و دوره آقای احمدی‌نژاد برمی‌گردد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر با تأکید بر اینکه این جمعیت صرفاً یک نهاد اجرایی نیست، گفت: سرمایه اصلی هلال‌احمر نه بودجه و منابع مالی، بلکه داوطلبانی هستند که با ایمان، عشق و ازخودگذشتگی در سخت‌ترین شرایط به میدان خدمت می‌آیند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا با اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور از ترافیک سنگین در برخی ورودی‌های پایتخت خبر داد و تأکید کرد: محور‌های شمالی کشور فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت گفت: برای نیمه دوم عمره و سال آینده باید با بازمهندسی فرآیند‌ها و برنامه‌ریزی دقیق، تجربه‌ای روان، امن و منظم برای زائران فراهم شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت یک شرکت توزیع‌کننده شکر به اتهام گرانفروشی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه بازآفرینی شهری بدون نگاه جامع به نتیجه نمی‌رسد، گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، مشارکت مردم، ثبات اقتصادی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اطلاعات بازار کار ایران با اشاره به لزوم به‌روزرسانی استاندارد حِرف و مشاغل کشور، از تدوین شرح شغل مشاغل و عنوان شغلی سخن گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: ۹ هزار قرارداد در سال جاری با بانک‌ها، مجتمع‌های تجاری و دیگر بخش‌ها برای جمع‌آوری پسماند خشک منعقد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فراجا توانستند از یک شرکت و یک انبار در تهران در مجموع بیش از ۷۹۰ تن نهاده دامی و محصولات نگهدارنده مواد غذایی احتکاری و قاچاق را کشف کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اجرای پویش پناه گرم توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، بیلبورد‌های اطلاع‌رسانی این پویش در سطح شهر تهران اکران شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است